Tuinhuis

Bent u op zoek naar een tuinhuisje? Op Blokhut.com vindt u verschillende soorten tuinhuisjes die volledig naar wens zijn aan te passen. Een tuinhuisje van blokhut.com zorgt voor een geheel nieuwe beleving van uw tuin of buitenruimte. Met een houten tuinhuis kunt u het hele jaar door genieten van het buitenleven. In de zomer zet u de deuren lekker open en heeft u alles binnen handbereik om te ontspannen. Blokhut.com heeft ook tuinhuisjes van metaal. De Tuinhuisjes kunt u bij diverse modellen zelf samenstellen. U kunt uw tuinhuisje bovendien combineren met een tuinkast voor extra bergruimte. In combinatie met een container ombouw en fietsenberging heeft u een prachtige en opgeruimde tuin.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-60 of 84

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-60 of 84

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tuinhuis online bestellen

Wilt u online een blokhut bestellen? We raden u aan om te bedenken welk model tuinhuis of blokhut het beste bij uw wensen past. Zo kan u kiezen voor een houten tuinhuis, glazen tuinhuis of zelfs een tuinkas. Voor welk doel gaat u de blokhut of het tuinhuisje gebruiken? Bent u op zoek naar opslagruimte voor de tuinstoelen en de barbecue? Bent u op zoek naar een tuinhuisje als een veilige speelruimte voor kinderen in de tuin? Mogelijk wilt u uw grasmaaier en de fietsen droog neer zetten en tuinspullen netjes opruimen. U heeft keus uit verschillende deuren, ramen, luifels en kleuren dakbedekking voor uw tuinhuis of blokhut. Een dubbele draaideur komt bijvoorbeeld goed van pas als u in het bezit bent van een motor. Zoekt u een houten tuinhuis of blokhut met een natuurlijke uitstraling of juist naar een modern tuinhuis of praktische berging? Op Blokhut.com vindt u de ideale oplossing.

Tuinhuisje kopen

U bent op zoek naar een mooi tuinhuis voor in de tuin. Een praktische opbergruimte in de tuin is ook heel belangrijk. Een kunststof of metalen berging is ideaal als u een onderhoudsvriendelijke berging zoekt om uw spullen veilig en droog in op te bergen. Bent u van plan om planten te kweken in het tuinhuisje, of bent u op zoek naar een tuinhuisje met goede ventilatie? Kies dan voor een tuinhuisje of berging met een uitzet of klapraam. Bij een goede ventilatie in uw berging worden de spullen minder vochtig en vindt er zo weinig mogelijk schimmelvorming plaats. Ook bevelen wij een vloer aan zodat uw spullen op een droge ondergrond staan. Bij een aantal modellen tuinhuizen is de vloer optioneel. Diverse modellen bergingen uit ons assortiment worden standaard met een vloer geleverd. Vindt u een tuinhuis te groot, maar heeft u wel een onderhoudsvriendelijke en ruime berging nodig? Dan zijn houten, metalen of kunststof tuinkasten een goede optie.

Houten tuinhuis

Bent u een liefhebber van een houten tuinhuis? Dan is er de mogelijkheid om deze te laten impregneren. Indien u  het houten tuinhuis niet zelf wilt of kunt monteren, kunnen wij u doorverwijzen naar een montageservicedienst. U dient dan zelf wel te zorgen voor een waterpas ondergrond waarop uw tuinhuis geplaatst gaat worden. Heeft u speciale wensen of vragen over uw toekomstig tuinhuis? Bel of mail ons dan gerust!