Tuinhuis

Op zoek naar een tuinhuisje? Op Blokhut.com vind je verschillende soorten tuinhuizen. Groot of klein, onbehandeld of geschilderd. Een tuinhuis van blokhut.com zorgt voor een geheel nieuwe beleving van jouw tuin of buitenruimte. Met een houten tuinhuis kun je het hele jaar door genieten van het buitenleven. Een tuinhuis als bergruimte of een tuinhuis met een luifel voor een leuke loungeplek.

Toont alle 42 resultaten

Toont alle 42 resultaten

In de zomer zet je de deuren lekker open en heb jij alles binnen handbereik om te ontspannen. Blokhut.com heeft ook tuinhuisjes van metaal. De Tuinhuisjes zijn bij diverse modellen zelf samenstellen. Bovendien kun je jouw tuinhuisje combineren met een of tuinkast voor extra bergruimte. In combinatie met een container ombouw en fietsenberging heb jij een prachtige en opgeruimde tuin.

Wil je online een blokhut bestellen? We raden je aan om te bedenken welk model tuinhuis of blokhut het beste bij jouw wensen past. Zo is er keuze voor een houten tuinhuis, glazen tuinhuis of zelfs een tuinkas. Voor welk doel gaat jij de blokhut of het tuinhuisje gebruiken? Ben je op zoek naar opslagruimte voor de tuinstoelen en de barbecue? Biedt een overkapping genoeg beschutting? Of zoek je een tuinhuisje als een veilige speelruimte voor kinderen in de tuin? Mogelijk wil jij je grasmaaier en de fietsen droog neer zetten en tuinspullen netjes opruimen. Er is keuze uit verschillende deuren, ramen, luifels en kleuren dakbedekking voor jouw tuinhuis of blokhut. Een dubbele draaideur komt bijvoorbeeld goed van pas als je in het bezit bent van een motor. Zoek jij een houten tuinhuis of blokhut met een natuurlijke uitstraling of juist naar een modern tuinhuis of praktische berging? Bij Blokhut.com vind jij de ideale oplossing.

Tuinhuisje kopen

Op zoek naar een mooi tuinhuis voor in de tuin? Een praktische opbergruimte in de tuin is ook heel belangrijk. Een metalen berging is ideaal als je een onderhoudsvriendelijke berging zoekt om de spullen veilig en droog in op te bergen. Ben jij van plan om planten te kweken in het tuinhuisje, of zoek jij naar een tuinhuisje met goede ventilatie? Kies dan voor een tuinhuisje of berging met een uitzet of klapraam. Bij een goede ventilatie in jouw berging worden de spullen minder vochtig en vindt er zo weinig mogelijk schimmelvorming plaats. Ook bevelen wij een vloer in de houten tuinhuis aan zodat jouw spullen op een droge ondergrond staan. Bij een aantal modellen tuinhuizen is de vloer optioneel. Diverse modellen bergingen uit ons assortiment worden standaard met een vloer geleverd.

Houten tuinhuis

Ben jij een liefhebber van een houten tuinhuis? Dan is er de mogelijkheid om deze te laten impregneren. Indien je  het houten tuinhuis niet zelf wilt of kunt monteren, kunnen wij je doorverwijzen naar een montageservicedienst. Je dient dan zelf wel te zorgen voor een waterpas ondergrond waarop het tuinhuis geplaatst gaat worden. Zijn er speciale wensen of vragen over jouw toekomstig tuinhuis? Bel of mail ons dan gerust!

Bekijk nu ook onze andere populaire categorieën: Kliko ombouw | Fietsenberging | TuinkasTuinhuis met plat dak | Tuinhuis met zadeldak | Tuinhuis met lessenaars dak | Tuinhuis met overkapping