Container ombouw 4 containers

In de container ombouw Quatro kun je maar liefst 4 afvalcontainers of kliko’s kwijt. Dit model is leverbaar in vier uitvoeringen voor 120, 140, 180, 240 of 260 liter.  Toch op zoek naar een kleiner model? Bekijk dan al onze container ombouwen.

Toont alle 7 resultaten

Toont alle 7 resultaten

Container ombouw voor maar liefst 4 containers!

De Quatro is een container ombouw voor maar liefst 4 containers of kliko’s. Kijk nooit meer tegen die lelijke kliko’s aan met deze handige oplossing. Een musthave voor uw voor of achtertuin. Bent u op zoek naar een container ombouw voor meer dan 4 containers? Onze container ombouwen zijn zo ontworpen dat ze ook naast elkaar geplaatst kunnen worden.

Wat zijn de voordelen van een container ombouw voor 4 containers van blokhut.com?

De kliko ombouw voor 4 containers zorgt er voor dat uw containers nooit meer zichtbaar zijn achter het huis of vooraan de straat. De container ombouw is afgesloten dus wordt ongewenst bezoek van dieren tegengegaan. Tevens zorgt dit er voor dat de stank die het afval veroorzaakt minder wordt, doordat deze minder makkelijk vrij kan komen.

De kliko ombouw voor 4 containers van blokhut.com heeft geen bodem, zodat je gemakkelijk je kliko erin en eruit kunt rijden. Je hebt zelfs de mogelijkheid om de container ombouw voor 4 containers te laten voorzien van gasveren, zodat het deksel van de container ombouw op een vaste stand open blijft staan. Je kunt natuurlijk ook je tuinspullen erin kwijt. Opgeruimd staat netjes nietwaar?

Bestel uw container ombouw voor 4 containers eenvoudig en snel op blokhut.com

Bestel gemakkelijk en snel uw houten container ombouw voor 4 containers op blokhut.com en krijg tot 10 jaar garantie op houtrot. Bekijk ons assortiment en bestel vandaag nog uw gloednieuwe container berging zo dat u nooit meer tegen die lelijke groene kliko’s aan hoeft te kijken. Staat uw keuze er niet tussen of wilt u toch overstappen naar een kleinere ombouw? Neem dan gerust contact met ons op. Wij leveren ook container ombouwen op maat.

Bekijk nu ook onze andere populaire categorieën: Container ombouwContainer ombouw 1 containerContainer ombouw 2 containers | Container ombouw 3 containers | Vuilniszakberging | Bedrijfsvuilcontainerombouw