Hobbykas

Ben je op zoek naar een nieuwe hobbykas om jouw eigen groenten en planten te kweken of om gewoon lekker tot rust te komen? Bij Blokhut.com vind je een ruim aanbod aan hobbykassen van verschillende afmetingen en vormen. De kassen zijn van hoge kwaliteit, waardoor jij het hele jaar door kunt genieten van jouw eigen hobbykas.

Toont alle 57 resultaten

Toont alle 57 resultaten

De voordelen van een hobbykas

Je profiteert van velen voordelen bij het aanschaffen van een hobbykas. Ten eerste wordt het tuinseizoen verlengd. Door de isolering wordt de warmte veel beter bewaard en hierdoor kun je dus al vroeg beginnen met het kweken van gewassen. Zelfs als het buiten nog wat koud is, is de temperatuur binnen de kas al een stuk hoger. Nog een bijkomstig voordeel is dat je hierdoor altijd verse producten hebt en niet telkens naar supermarkt hoeft om in te kopen.

Daarnaast biedt de hobbykas ook bescherming voor de gewassen tegen weersverschijnselen zoals regen, sneeuw, wind en hagel. De omstandigheden binnen de kas zijn dus veel constanter dan normaal het geval is, wanneer de gewassen ‘gewoon’ buiten worden gekweekt. Niet alleen het weer heeft geen invloed, maar de gewassen zijn ook beschermd tegen ongedierte en vogels.

Hobbykas bestellen bij Blokhut.com

Navigeer door ons ruime aanbod aan hobbykassen en kies jouw ideale hobbykas uit. Wil je bijvoorbeeld veel verschillende gewassen kweken, dan past een grotere kas waarschijnlijk beter bij jou. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook kleinere kassen in ons assortiment. Bestel jouw nieuwe hobbykas eenvoudig en snel bij Blokhut.com.

Bekijk ook onze andere categorieën: Tuinkas, houten kassen, vrijstaande kassen, muurkassen, ronde kassen, broeikassen, tunnelkassen en orangerie.