Kleine muurkassen

Bent u op zoek naar een muurkas voor in uw tuin, maar heeft u weinig ruimte tot uw beschikking? Dan is een kleine muurkas van blokhut.com iets voor u.

Toont alle 8 resultaten

Toont alle 8 resultaten

Mini muurkas: klein van stuk, maar groot in daden

Een mini muurkas is een kleine kas die tegen een hoge en stevige muur geplaatst dient te worden en wordt in de meeste gevallen gebruikt als een kweekkas. Verwar een muurkas niet met een tuinkas, deze staan namelijk los van een muur (vaak los in de tuin). Kleine muurkassen zijn ideaal wanneer u een paar plantjes heeft die u weg wilt zetten, of wanneer u zaadjes wilt kweken. Een kleine muurkas kan o.a. gebruikt worden voor het kweken van groenten en fruit, zoals tomaten, komkommers, en druiven.

Verschillende soorten kleine muurkassen

Blokhut.com heeft een ruim assortiment aan kleine muurkassen, waaronder muurkassen met doorzichtige glazen of kunststof beglazing, en muurkassen met rechte hoeken of afgeronde hoeken. De mini muurkassen van blokhut.com zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder blank, groen, en zwart. Daarnaast zijn onze kleine muurkassen gemaakt van verschillende materialen, zoals aluminium en glas. Bekijk gerust onze selectie met muurkassen.

De voordelen van een kleine muurkas

Een groot voordeel van een kleine muurkas is dat deze tegen uw woning kan komen te staan en dus weinig ruimte in beslag neemt. Hierdoor hoeft u minder ver te lopen vanaf uw huis naar uw muurkas, en het is zelfs mogelijk om een doorloop te creëren vanuit uw eigen woning naar uw muurkas. Dit is met name fijn tijdens de koude wintermaanden. Hierdoor krijgt u geen koude groene vingers! Een ander groot voordeel is dat het energieverbruik van een kleine muurkas een stuk lager ligt dan bij een vrijstaande tuinkas, omdat deze al deels wordt verwarmend door de muur waar deze tegenaan staat.

Kleine muurkas kopen bij Blokhut.com

Blokhut.com levert ook kleine muurkassen gratis (m.u.v. de Waddeneilanden) en snel binnen Nederland en België. Geen muurkas is voor ons te klein! Wanneer u een mini muurkas koopt bij blokhut.com, kunt u binnen enkele weken aan de slag met het kweken van uw eigen plantjes, groenten en kruiden. Wij komen de muurkas zelfs ter plekke voor u monteren.

Als u vragen heeft over muurkassen of de montagekosten, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze tuinspecialisten staan altijd voor u klaar.