Kleine muurkassen

Ben jij op zoek naar een muurkas voor in jouw tuin, balkon of op het terras maar is hier weinig ruimte voor? Dan is bij Blokhut.com een leuke keuze in mogelijkheden om toch een muurkasje te kunnen plaatsen. Bekijk de keuzes of vraag om advies.

Toont alle 7 resultaten

Toont alle 7 resultaten

Mini muurkas: klein van stuk, maar groot in daden

Een kleine muurkas is een miniatuurversie van een standaard muurkas. Het is eigenlijk een compacte kweekkas die tegen een muur of schutting geplaatst wordt. Deze kleine krachtpatser biedt verschillende voordelen, zeker in situaties waar ruimte beperkt is. Verwar een muurkas niet met een vrijstaande tuinkas, deze staan namelijk los van een muur (vaak los in de tuin). Kleine muurkassen zijn ideaal wanneer je een paar plantjes of zaadjes wilt kweken of stekken. Een kleine muurkas kan o.a. gebruikt worden voor het kweken van groenten en fruit, zoals tomaten, komkommers, en druiven.

Verschillende soorten kleine muurkassen

Blokhut.com heeft een ruim assortiment aan kleine muurkassen, waaronder muurkassen met doorzichtige beglazing, veiligheidsglas of kunststof glas. Muurkassen met rechte hoeken of afgeronde hoeken. De kleine muurkassen van Blokhut.com zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder blank, groen, en zwart. Daarnaast zijn onze kleine muurkassen gemaakt van verschillende materialen, zoals aluminium en glas. Bekijk gerust onze selectie met muurkassen.

De voordelen van een kleine muurkas

Een groot voordeel van een kleine muurkas is dat deze tegen de woning of stevige wand kan komen te staan en dus weinig ruimte in beslag neemt. Hierdoor hoef je minder ver te lopen vanaf het huis naar de muurkas.  Het is zelfs mogelijk om een doorloop te creëren vanuit je eigen woning naar de muurkas. Dit is met name fijn tijdens de koude wintermaanden. Hierdoor krijg je geen koude groene vingers! Een ander groot voordeel is dat het energieverbruik van een kleine muurkas een stuk lager ligt dan bij een vrijstaande tuinkas, omdat deze al deels wordt verwarmend door de muur waar deze tegenaan staat.

Kleine muurkas kopen bij Blokhut.com

Blokhut.com levert ook de kleine muurkassen gratis (m.u.v. de Waddeneilanden) en snel binnen Nederland en België. Geen muurkas is voor ons te klein! Wanneer je een kleine muurkas koopt bij blokhut.com, kun je zl snel aan de slag met het kweken van je eigen plantjes, groenten en kruiden.

Als je vragen hebt over onze kleine muurkassen , neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze tuinspecialisten staan altijd voor je klaar. Bekijk ook onze mini kassen.