Fietsenberging 5 fietsen

Op zoek naar een veilige plek om uw fietsen op te bergen? Blokhut.com heeft fietsenbergingen waar maar liefst 5 fietsen in kunnen worden opgeborgen.

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten

Fietsenberging 5 fietsen voor verschillende soorten fietsen

In ons assortiment vind u o.a. fietsenbergingen voor elektrische fietsen, fietsenbergingen voor gewone fietsen, fietsenbergingen voor bijzondere fietsen, en bakfietsenbergingen. Iedereen heeft thuis wel fietsen staan: van gewone fietsen, zoals kinderfietsen, heren- en damesfietsen, tot aan bijzondere fietsen, zoals bakfietsen, driewielerfietsen, elektrische fietsen en ligfietsen. De fietsenbergingen van blokhut.com zijn geschikt voor allerlei soorten fietsen en bieden de ruimte voor het opbergen van maar liefst 5 fietsen.

Fietsenberging voor 5 fietsen gemaakt van verschillende materialen

Je hebt de keuze uit verschillende materialen voor jouw fietsenberging voor 5 fietsen, waaronder hout en metaal. De houten fietsenbergingen voor 5 fietsen zijn lager en daarom ook geschikt om voor het huis te plaatsen. Bijvoorbeeld voor in de tuin of aan de straat (vraag dit wel altijd eerst na bij jouw gemeente). Dit scheelt je veel tijd en moeite bij het opbergen van je fiets. De metalen fietsenbergingen voor 5 fietsen zijn hoger en dienen vaak ook als tuinkast waar, naast fietsen, ook andere spullen kunnen worden opgeborgen.

Multifunctionele fietsenberging voor 5 fietsen

De fietsenbergingen voor 5 fietsen van blokhut.com zijn multifunctioneel. Naast fietsen, kun je vrijwel elk type tweewieler opbergen in deze fietsenbergingen, zoals brommers, motors en scooters. Onze fietsenbergingen voor 5 fietsen zijn afsluitbaar en waterdicht, waardoor jouw fietsen altijd veilig en droog kunnen worden opgeborgen. Daarnaast zijn onze fietsenbergingen voor 5 fietsen compact en zeer gebruiksvriendelijk. Ook kun je ze gebruiken voor het opslaan van andere spullen, zoals tafels en stoelen.

Fietsenberging 5 fietsen online bestellen bij blokhut.com

Blokhut.com is dé vakspecialist voor fietsenbergingen, met jarenlange ervaring in de tuinbranche. Bij blokhut.com bestel jij eenvoudig en snel een fietsenberging voor 5 fietsen. Wij leveren uw fietsenberging in heel Nederland en België m.u.v. de Waddeneilanden (hiervoor worden extra kosten gerekend die afhankelijk zijn van de leverancier). Daarnaast kunt u bij ons veilig betalen met internetbankieren, zowel vanuit Nederland als België. Heeft u een vraag? Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar via telefoon. Buiten die tijden graag een boodschap achterlaten of contact opnemen via de mail.