Glazen tuinhuis

Ben je op zoek naar een glazen tuinkamer of een tweede huiskamer in jouw tuin? Een glazen tuinhuis verlengt het tuinseizoen om langer van de tuin te kunnen genieten.

Toont alle 17 resultaten

Toont alle 17 resultaten

Door het vele glas kun je al zeer vroeg in het voorjaar van uw tuin genieten!  Dan is een glazen tuinkamer ideaal. Je zit lekker droog in je eigen tuin en geniet van het groen. In een glazen tuinhuis heb je bovendien geen last van vervelende vliegen of wespen. Ook een bubbelbad is een prima onderkomen in een glazen tuinhuis. Wordt een tuinhuis van glas jouw favoriete werkplek?  Ben jij op zoek naar een atelierruimte? Bekijk onze glazen tuinhuizen voor een behaaglijk plekje waar jij je helemaal kunt terugtrekken. Wellicht heb je nog vragen, bel of mail ons. Voor een vakkundig advies moet je zijn bij blokhut.com

Jouw tuinhuis online

Een glazen tuinhuis is een uitbreiding op uw tuin en leefcomfort. Je kunt het glazen huis voor de tuin gebruiken voor vele doeleinden. Bij blokhut.com zijn er vele mogelijkheden. Van de kleinste kas en muurkas of broeikas tot grote glazen tuinhuizen waarin je zelfs kunt verblijven. Met welk doel ben jij op zoek naar een tuinhuisje van glas in jouw tuin of op het terras? Vele klanten gingen al voor en gebruiken een glazen tuinhuis om groenten en bloemen te telen, als een dierenverblijf of als meditatieruimte. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Een glazen tuinhuis is ook geschikt als atelierruimte of als werkruimte om eens in een andere omgeving te werken. Wil jij overdekt gebruik maken van de jacuzzi en toch de tuin in kunnen kijken? Dan biedt een glazen tuinhuis uitkomst, ook om fijn uit de wind te zitten en geen last te hebben van insecten.

Glazen tuinkamers en kassen

Zoek je een combinatie van tuinieren en recreëren in de tuin? Ook dat is mogelijk. De ruimte in een glazen tuinkamer is al snel behaaglijk waardoor het ook in het najaar en in de winter de zonnestralen kan laten inwerken op jouw lijf. Is het daarentegen een warme dag, dan is het zaak dat je goed kunt ventileren zodat planten niet verbranden en er voldoende lucht in het tuinhuis stroomt. Kassen en tuinhuizen zijn in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Onze ronde tuinhuizen, vierkante modellen al onze glazen tuinhuizen hebben hun eigen karakter. Blokhut.com levert jouw glazen tuinhuis bij je aan huis. Een tuinkamer in een leuke kleur verrijkt de uitstraling van tuin of terras. Veelal wordt er veiligheidsglas toegepast zodat je niet bang niet bang hoeft te zijn voor snijwonden bij een ongelukkige val. Het veiligheidsglas valt namelijk in duizenden stukjes uiteen. Mocht je het glazen tuinhuis of de glazen kas niet zelf willen of kunnen monteren, dan zijn er vakbekwame monteurs die daarbij kunnen helpen. De montageprijs verschilt per object en uitvoering.

Houten tuinhuis bestellen?

Vind jij een glazen tuinhuis mooi, maar gaat de voorkeur toch uit naar een houten tuinhuis? Blokhut.com heeft een ruim aanbod aan ruime houten tuinhuizen en blokhutten. Ideaal als fijn plekje in de tuin en als opbergruimte. Je kunt er ook uw nieuwe werkplek van maken waardoor je voor het gevoel buiten werkt. Wij van Blokhut.com hebben jarenlange ervaring in het leveren van glazen tuinobjecten in kleine of in een grote uitvoering. Wil jij advies of weten van technische mogelijkheden? Bel of mail ons gerust.

Bekijk nu ook onze andere populaire categorieën: Kliko ombouw | Fietsenberging | Tuinkas

Veelgestelde vragen glazen tuinhuis

Wat zijn de voordelen van een glazen tuinhuis?

Een glazen tuinhuis is zeer geschikt voor het overwinteren van uw kuipplanten. Daarnaast wordt het ook vaak gebruikt als een plek om buiten te kunnen dineren of als werkplek. Een groot voordeel is dat het tuinhuis bestaat als glas en gecoate aluminium profielen, waardoor het heel onderhoudsvriendelijk is.

Welke glazen tuinhuis vormen zijn er?

De glazen tuinhuizen zijn verkrijgbaar in de vormen rond, rechthoekig of vierkant. De glazen prieeltjes zijn in diverse maten te bestellen zodat u voor allerlei doeleinden uw gewenste tuinkamer kunt creëren.

Is er een speciale ondergrond nodig voor een glazen tuinhuis?

De ondergrond waar de glazen tuinhuis op gebouwd wordt moet volledig vlak en waterpas zijn. Hiervoor kunnen tegels, een houten vlonder of beton gebruikt worden. Een tekening van de exacte maatvoering is beschikbaar.