Glazen Tuinhuis

Bent u op zoek naar een glazen tuinkamer of een tweede huiskamer in uw tuin? Een glazen tuinhuis verlengt het tuinseizoen om langer van uw tuin te kunnen genieten. Door het vele glas kunt u al zeer vroeg in het voorjaar van uw tuin genieten!  Dan is een glazen tuinkamer ideaal. U zit lekker droog in uw eigen tuin en geniet van het groen. In een glazen tuinhuis heeft u bovendien geen last van vervelende vliegen of wespen. Ook een bubbelbad is een prima onderkomen in een glazen tuinhuis. Wordt een tuinhuis van glas uw favoriete werkplek?  Bent u op zoek naar een atelierruimte? Bekijk onze glazen tuinhuizen voor een behaaglijk plekje waar u zich helemaal kunt terugtrekken. Onze ronde tuinhuizen, vierkante modellen al onze glazen tuinhuizen hebben hun eigen karakter. Blokhut.com levert uw glazen tuinhuis bij u thuis.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

29 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

29 artikel(en)

Glazen tuinhuis online

Een glazen tuinhuis is een uitbreiding op uw tuin en leefcomfort. U kunt het glazen huis voor de tuin gebruiken voor vele doeleinden. Bij blokhut.com vindt u vele mogelijkheden. Van de kleinste kas of broeikas tot grote glazen tuinhuizen waarin u zelfs kunt verblijven. Met welk doel bent u op zoek naar een tuinhuisje van glas in uw tuin of op het terras? Vele klanten gingen u al voor en gebruiken een glazen tuinhuis om groenten en bloemen te telen, als een dierenverblijf of als meditatieruimte. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Een glazen tuinhuis is ook geschikt als atelierruimte of als werkruimte om eens in een andere omgeving te werken. Wilt u overdekt gebruik maken van de jacuzzi en toch uw tuin in kunnen kijken? Dan biedt een glazen tuinhuis uitkomst, ook om fijn uit de wind te zitten en geen last te hebben van insecten. 

Glazen tuinkamers en kassen 

Zoekt u een combinatie van tuinieren en recreëren in de tuin? Ook dat is mogelijk. De ruimte in een glazen tuinkamer is al snel behaaglijk waardoor u ook in het najaar en in de winter de zonnestralen kan laten inwerken op uw lijf. Is het daarentegen een warme dag, dan is het zaak dat u goed kunt ventileren zodat planten niet verbranden en er voldoende lucht in het tuinhuis stroomt. Kassen en tuinhuizen zijn in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Een tuinkamer met een leuke kleur verrijkt de uitstraling van uw tuin of terras. Veelal wordt er veiligheidsglas toegepast zodat u niet bang niet bang hoeft te zijn voor snijwonden bij een ongelukkige val. Het veiligheidsglas valt namelijk in duizenden stukjes uiteen. Mocht u het glazen tuinhuis of de glazen kas niet zelf willen of kunnen monteren, dan zijn er vakbekwame monteurs die u daarbij kunnen helpen. De montageprijs verschilt per object en uitvoering.

Houten tuinhuis bestellen?

Vindt u een glazen tuinhuis mooi, maar gaat uw voorkeur toch uit naar een houten tuinhuis? Blokhut.com heeft een ruim aanbod aan ruime houten tuinhuizen en blokhutten. Ideaal als fijn plekje in de tuin en als opbergruimte. U kunt er ook uw nieuwe werkplek van maken waardoor u voor uw gevoel buiten werkt. Wij van Blokhut.com hebben jarenlange ervaring in het leveren van glazen tuinobjecten in kleine of in een grote uitvoering. Wilt u advies of weten van technische mogelijkheden? Bel of mail ons gerust.