Tuinkast

Een tuinkast is dé oplossing voor alle rondslingerende tuinspullen. In onze ruime en waterbestendige tuinkasten is er genoeg ruimte voor kussens, gereedschappen, speelgoed en tuinbenodigdheden. Alle de spullen staan veilig en uit het zicht opgeborgen voor een opgeruimde uitstraling van jouw tuin. Wij bieden een ruim assortiment met houten tuinkasten, metalen tuinkasten en kunststof tuinkasten in diverse maten en uitvoeringen. Een tuinkast is niet alleen geschikt voor de tuin.maar ook ideaal voor op het terras, op het balkon, op de camping of bij de volkstuin.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

36 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

36 artikel(en)

Tuinkast online bestellen

Een tuinkast is een handig opbergsysteem voor in uw tuin, op uw balkon of op het terras. Blokhut.com heeft houten, metalen en kunststof tuinkasten in verschillende modellen. Welk model het meest geschikt is, is afhankelijk van hetgeen dat u erin wilt opbergen. Een laag model tuinkast ontneemt minder zicht op de tuin dan een hoog model, maar biedt minder bergruimte. Tuingereedschap met lange stelen passen perfect in een hoog model tuinkast. Een hoog model wordt ook vaak gebruikt om een afscheiding mee te maken in plaats van een tuinschutting. Houten tuinkasten zijn gemaakt van geïmpregneerd hout. Weersinvloeden zorgen ervoor dat het hout grijzig wordt. Dit kunt u voorkomen door de tuinkast met een transparante of dekkende beits te schilderen. Wist u trouwens dat een tuinkast een perfecte aanvulling is op een comfortabele blokhut? Of wellicht dat u interesse heeft in een mooie fietsenberging, tuinkist of container ombouw? Deze kunnen perfect aansluiten op een tuinkast in uw tuin. Bent u op zoek naar een specifieke maatvoering? Tuinkasten van hout kunnen op maat gemaakt worden. Op een kleiner balkon kan dit bijvoorbeeld uitkomst bieden. Ook kan u bij ons terecht voor maatwerk tuinkasten

Tuinkast op maat

De meest houten tuinkasten van Blokhut.com worden in voorgemonteerde wanddelen geleverd. U kunt er ook voor kiezen om de tuinkast door onze montagedienst te laten monteren, maar u kunt er ook voor kiezen om de tuinkast zelf in elkaar te zetten. Er zijn verschillende maten houten tuinkasten verkrijgbaar. Het kan ook voorkomen dat u een specifieke maat tuinkast zoekt. In dat geval kunnen we u een vrijblijvende prijsopgave geven voor een maatwerk tuinkast. De levertijd van een tuinkast op maat is wel langer dan van een standaard tuinkast. Naast houten varianten hebben we ook tuinkasten van kunststof en metaal in diverse vormen en kleuren. Blokhut.com is dé specialist op het gebied van tuinkasten.

Bergingen van hout en kunststof

Een tuinkast van hout of een mooie tuinkist is ideaal om extra opbergruimte te creëren in uw tuin. Speelgoed, tuinkussens, tuinmeubelen, tuingereedschap en andere tuinbenodigdheden kunnen hier gemakkelijk en snel veilig in opgeborgen worden. Een tuinkast van hout neemt weinig ruimte in beslag en het is mogelijk dat we het formaat van de houten tuinkast aanpassen naar uw wensen. Op deze manier is er altijd wel een mooie houten tuinkast die precies in uw tuin past. Blokhut.com heeft een ruime selectie met houten multifunctionele bergingen, maar een houten tuinkast is ideaal om veilig en verantwoord uw spullen in op te bergen. U kunt kiezen uit hoge en lage tuinkasten, vanzelfsprekend is een hoge tuinkast ideaal om meubilair of tuingereedschap met een lange steel in op te bergen. Een lage tuinkast is prima in te zetten voor potgrond, potten en het wat kleinere tuingereedschap.