Tuinhuis met plat dak

Ben je op zoek naar en tuinhuis of overkapping met een plat dak? Op Blokhut.com vindt je een ruime keuze tuinhuizen van topkwaliteit in blokhutten met een plat dak. Een plat dak heeft een moderne uitstraling en ontneemt minder zicht dan een zadeldak. De Platte daken bij blokhut.com zijn voorzien van een stevige EPDM dakrubber en een waterafvoer. Veel tuinhuisjes met een plat dak zijn uit te breiden met een luifel met of zonder achterwand. Je kunt je tuinhuis dus upgraden om het aan vele wensen te laten voldoen.

Toont alle 6 resultaten

Toont alle 6 resultaten

Kies jij voor een behandeld tuinhuis?

Je kunt onze tuinhuizen bestellen in onbehandelde uitvoering. Daarbij dien je bij het opbouwen wel direct te gaan schilderen. Ook kun je het hout ook door de fabriek een voor-behandeling laten geven. Diverse tuinhuizen of blokhutten kunnen in dompel geïmpregneerd hout worden geleverd zodat het hout nog langer mooi blijft. Je kunt dan in een later stadium gaan schilderen. Nieuw in onze collectie zijn de geschilderde tuinhuizen. De fabriek levert jouw blokhut af die al 1 keer is gecoat binnen en buiten. Kies je meest geliefde kleur uit voor je tuinhuis. Dat geeft een prachtige uitstraling aan je blokhut of tuinkamer en geeft bovendien een langere levensduur.

Keuze in dakvorm van jouw tuinhuis

Is de vorm van een plat dak niet jouw keuze, kijk dan op onze afdeling blokhut met lessenaarsdak voor een schuifaflopend dak. Ook kun je natuurlijk kiezen voor een tuinhuis met een zadeldak. Misschien heb je behoeft aan extra overdekte buitenruimte. Dan verwijzen je naar onze afdeling tuinhuis met overkapping. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies over de samenstelling van jouw nieuwe tuinhuis.