Tuinhuis met plat dak

Ben je op zoek naar en tuinhuis of overkapping met een plat dak? Op Blokhut.com vindt je een ruime keuze tuinhuizen van topkwaliteit in blokhutten met een plat dak. Een plat dak heeft een moderne uitstraling en ontneemt minder zicht dan een zadeldak.

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten

De Platte daken bij blokhut.com zijn voorzien van een stevige EPDM dakrubber en een waterafvoer. Ook lijken sommige tuinhuisjes een plat dak te hebben door het boeideel, maar zijn een lessenaarsdak die dan zijn voorzien van een asfalt dakbedekking.

Kies jij voor een behandeld tuinhuis?

Je kunt onze tuinhuizen bestellen in onbehandelde uitvoering. Daarbij dien je bij het opbouwen wel direct te gaan schilderen. Ook kun je het hout ook door de fabriek een voor-behandeling laten geven. Diverse tuinhuizen of blokhutten kunnen in druk geïmpregneerd hout worden geleverd zodat het hout nog langer mooi blijft. Je kunt dan in een later stadium gaan schilderen. Nieuw in onze collectie zijn de geschilderde tuinhuizen. De fabriek levert jouw blokhut af die al 1 keer is gecoat binnen en buiten. Kies je meest geliefde kleur uit voor je tuinhuis. Dat geeft een prachtige uitstraling aan je blokhut of tuinkamer en geeft bovendien een langere levensduur.

Keuze in dakvorm van jouw tuinhuis

Is de vorm van een plat dak niet jouw keuze, kijk dan op onze afdeling blokhut met lessenaarsdak voor een schuin aflopend dak. Ook kun je natuurlijk kiezen voor een tuinhuis met een zadeldak. Misschien heb je behoefte aan extra overdekte buitenruimte. Dan verwijzen je naar onze afdeling tuinhuis met overkapping. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies over de samenstelling van jouw nieuwe tuinhuis.

Bekijk nu ook onze andere populaire categorieën: Tuinhuis | Tuinhuis met zadeldak | Tuinhuis met lessenaars dak | Tuinhuis met overkapping