Tuinkast op maat

Ben je op zoek naar een maatwerk tuinkast? Dan is het mogelijk dat wij  een houten tuinkast op maat voor je kunnen produceren. Het komt wel eens voor dat de gewenste maatvoering voor een tuinkast niet in ons scala aan tuinkasten terug te vinden is. Maar dan kun je via ons contactformulier je specifieke wensen opgeven voor een tuinkast op maat. Wij hebben daar de volgende zaken voor nodig, we willen namelijk weten of je een hoge of lage tuinkast nodig hebt. We willen graag de binnen- of buitenmaten weten, de plaats waar de tuinkast afgeleverd mag worden en we willen graag van je weten of je de maatwerk tuinkast zelf wilt monteren of de montage door ons service montageteam wil laten doen.

De levertijd van een tuinkast op maat bedraagt zo’n 4 tot 6 weken, Verder is het handig om te weten dat de prijs voor een maatwerk tuinkast meestal hoger is dan een van de standaard uitvoeringen. Maar, dan sluit de maatwerk tuinkast wel perfect aan op jouw omgeving of precies tussen de garage en de schutting. Verder is een tuinkast een ideale oplossing voor de spullen die rondslingeren in de tuin. Zeker voor de tuinkussens is het fijn dat deze op een droge en veilige plek in de zomer opgeborgen kunnen worden. Het is zelfs zo dat een tuinkast gebruikt kan worden op een balkon, camping of de volkstuin. De standaard tuinkasten van Blokhut.com zijn te verkrijgen in diverse materialen, waaronder staal of hout  Verder kunnen we ook maatwerk verrichten voor maatwerk tuinkisten, een maatwerk fietsberging. Let op: Maatwerk is alleen van toepassing bij  hout en helaas niet bij kunststof of metaal. Houdt er rekening mee dat een tuinkast op maat niet geretourneerd kan worden.

Maatwerk tuinkasten en tuinkasten op maat

Naast onze ruime selectie met tuinkasten is er ook de mogelijkheid om een tuinkast op maat te laten maken via blohut.com. Zo kun je kiezen voor een hoge tuinkast, lage tuinkast of een tuinkast die exact ergens tussen moet passen. In dat laatste geval willen wij de gewenste buitenmaten graag weten. Maar het kan ook zijn dat een bepaald type gereedschap in de tuinkast moet passen, dan is het voor ons handig dat we de binnenmaten weten. Als je handig bent met gereedschap en hout, dan kun je ervoor kiezen om de tuinkast op maat zelf te monteren. Maar als je iets minder handig bent, kies er voor om de montage door een van onze medewerkers uit te laten voeren. Toch liever geen maatwerk tuinkast? Bekijk dan onze collectie met tuinkasten in de standaard uitvoering.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.