Maatwerk tuinkast

Bent u op zoek naar een maatwerk tuinkast? Maar heeft u deze niet kunnen vinden in het assortiment tuinkasten van onze webwinkel? Dan is het mogelijk dat wij voor u een tuinkast op maat in elkaar kunnen zetten. Het komt wel eens voor dat de gewenste maatvoering voor een tuinkast niet in ons scala aan tuinkasten terug te vinden is. Maar dan kunt u via ons contactformulier uw specifieke wensen opgeven voor een tuinkast op maat. Wij hebben daar de volgende zaken voor nodig, we willen namelijk weten of u een hoge of lage tuinkast nodig heeft. We willen graag de binnen- of buitenmaten weten, de plaats waar de tuinkast afgeleverd mag worden en we willen graag van u weten of u de maatwerk tuinkast zelf wilt monteren of de montage door ons wilt laten doen.

Hoge tuinkast voor kussens op maatHoge tuinkast op maat voor op balkonLage tuinkast op maat met betonplexdeksel en draaideurenExtra hoge tuinkast op maat
Tuinkast op maat voor veel opbergmogelijkhedenHoge kussenkast op maat met zadeldakLage tuinkast op maat bij kinderspeelplaatsTuinkast op maat om je tuinmeubelen op te bergen

De levertijd van een tuinkast op maat bedraagt zo’n 4 tot 6 weken, daar dient u rekening mee te houden. Verder is het handig om te weten dat de prijs voor een maatwerk tuinkast hoger is dan een van de standaard uitvoeringen. Maar, dan sluit de maatwerk tuinkast wel perfect aan op uw omgeving of precies tussen de garage en de schutting. Verder is een tuinkast een ideale oplossing voor de spullen die rondslingeren in uw tuin. Zeker voor de tuinkussens is het fijn dat deze op een droge en veilige plek opgeborgen kunnen worden. Het is zelfs zo dat een tuinkast gebruikt kan worden op een balkon, camping of de volkstuin. De tuinkasten van Blokhut.com zijn te verkrijgen in diverse materialen, waaronder staal, hout en kunststof. Verder kunnen we ook maatwerk verrichten voor maatwerk tuinkisten, een maatwerk ombouw of een maatwerk fietsberging. Let op: Maatwerk is alleen van toepassing bij tuinkasten van hout en helaas niet bij kunststof of metaal. Houdt er rekening mee dat een tuinkast op maat niet geretourneerd kan worden.

Maatwerk tuinkasten en tuinkasten op maat

Naast onze ruime selectie met tuinkasten heeft u dus ook de mogelijkheid om een tuinkast op maat te laten maken door de medewerkers van Blokhut.com. Zo kunt u kiezen voor een hoge tuinkast, lage tuinkast of een tuinkast die exact ergens tussen moet passen. In dat laatste geval willen wij de gewenste buitenmaten graag van u weten. Maar het kan ook zijn dat een bepaald type gereedschap in de tuinkast moet passen, dan is het voor ons handig dat we de binnenmaten weten. Als u handig bent met gereedschap en hout, dan kunt u ervoor kiezen om de tuinkast op maat zelf te monteren. Maar als u iets minder handig bent, dan kunt u ervoor kiezen om de montage door een van onze medewerkers uit te laten voeren. Toch liever geen maatwerk tuinkast? Bekijk dan onze collectie met tuinkasten in de standaard uitvoering.