Motorberging

Heb je geen plek voor een tuinhuis, carport of berging voor jouw motor? Dan zijn een van de motorbergingen van Blokhut.com een uitstekende oplossing. Je motor staat volkomen veilig in een van onze motorbergingen.

Toont alle 12 resultaten

Toont alle 12 resultaten

Doordat een motorberging geen drempels heeft is deze makkelijk toegankelijk. Het maakt niet uit welk type motor je hebt. Honda, Yamaha, BMW of zelfs een Harley Davidson, ze kunnen allemaal gestald worden in een houten motorberging.

Voordelen van een motorberging van Blokhut.com

De bergingen kunnen in zowel de voor- als achtertuin op eenvoudige wijze geplaatst worden. Maar het belangrijkste voordeel is dat uw motor veilig staat. Dankzij de grondbeugels die je in de grond kunt verankeren en het slot op het deksel is de kans op diefstal zeer klein. Daarnaast is je motor ook beschermd tegen de kou en andere vervelende weersomstandigheden. In de meeste motorbergingen passen ook je motoraccessoires, maar je zou deze ook op kunnen bergen in een mooie tuinkist. De meeste houten motorbergingen zijn voorzien van een beweegbare deksel. Door de gasveren kun je deze deksel makkelijk openen en sluiten. Zo kun je gemakkelijk de berging in en uitrijden en heb je geen hoog object nodig. Bekijk ons assortiment met multifunctionele en handige motorbergingen.

Bekijk nu ook onze andere populaire categorieën: Kliko ombouw | Fietsenberging | Tuinkas