Zwarte plantenbakken

Heb je zin om jouw terras, tuin, patio of balkon inrichten met een zwarte plantenbak dan zit je voor een uitgebreide keuze bij blokhut.com op het juiste adres. Deze in zwarte aluminium gecoate plantenbak is in de kleur zwart Ral9005. Mooi strak van vorm met een rijke omgevouwen omranding. Er is een ruime keuze maten. Om de plantenbakken makkelijke te verplaatsen kun je er ook wielen onder bestellen Ook speels is om je bloembak of plantenbak als afscheiding te gebruiken. Op zoek naar jouw keuze dan kun je deze plantenbakken ook in jouw gewenste maat of Ral kleur bestellen.

Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten

Wil je af van de saaie tuin maar weinig onderhoud dan kan een aantal plantenbakken een leuk items in je tuin geven. Je kunt er je tuinkruiden, struiken, bomen of zomerplanten in plaatsen. De zwarte kleur is een veel gebruikte kleur voor de plantenbak. Deze past heel goed in een moderne of klassieke tuin. De aluminium zwarte plantenbakken hoef je alleen maar een beetje schoon te houden. Opnieuw schilderen of beitsen is niet aan de orde met de aluminium gecoate plantenbak.

Deze zwarte plantenbakken zijn in verschillende hoogte leverbaar. Heb je rugklachten en gaat het bukken wat lastiger dan kun je kiezen voor een hoog model. Deze hoge modellen plantenbakken kun je ook gebruiken als terrasafscherming of als je een intiem plekje wilt creëren.  Doordat deze plantenbakken van aluminium zijn het licht van gewicht.

Er is volop keuze in deze zwarte plantenbakken in maat, breedte of lengte maat en in hoogte maat.
Behalve de kleur zwart, kun je ervoor kiezen voor jouw eigen gewenste Ral kleur die beter bij het huis of het terras past. De zwarte kleur die wij standaard leveren in deze metalen plantenbak is Ral9005. Maar misschien kies jij liever voor een witte of gele uitvoering plantenbak.

Deze zwarte plantenbakken in onze collectie kunnen tegen een stootje zijn 3mm van dik en doordat de zwarte kleur erop gecoat is zal de lak niet gaan bladderen. Bovendien is zwart eigenlijk altijd door de jaren heen een eigentijdse kleur en verveelt nooit. Het geeft behalve een stoere ook een mooie strakke look aan jou vierkante, ronde of rechthoekige plantenbak.