Tuinhuis met zadeldak

Een zadeldak van een tuinhuis is tweezijdig. De zijden kunnen zowel gelijk, als ongelijk zijn en zorgen voor goede afvoer van regenwater. Dezen Tuinhuizen met zadeldak bij Blokhut.com worden geleverd volgens de traditionele stapelbouwmethode. Er is volop keuze in maat en uitvoering in kleur. Welk model Tuinhuis met zadeldak spreekt jou het meeste aan?

Toont alle 14 resultaten

Toont alle 14 resultaten

De kenmerken van een zadeldak

Als je een tuinhuisje met een zadeldak bestelt, kun je ervoor kiezen om de houten onderdelen te laten druk-impregneren of te kiezen in gecoate uitvoering. Hierbij heb je de keuze uit diverse kleuren. Kies de gewenste kleur in dakshingles voor een stevige dakbekleding. Sommige Tuinhuisjes met een zadeldak zijn leverbaar in verschillende houtdiktes. Het hoogste gedeelte bevindt zich meestal in het midden van het dak.

De voordelen van een tuinhuis met een zadeldak

Je geniet van diverse voordelen bij een tuinhuis met een zadeldak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende punten:

  • Uitstekende waterafvoer, dankzij het aflopende dak.
  • Goede bescherming tegen harde wind.
  • Makkelijk te bewerken wat betreft dakbedekking.

Een tuinhuis met zadeldak bestellen bij Blokhut.com

Nieuw in onze collectie zijn de geschilderde tuinhuizen. De fabriek levert jouw tuinhuis af die al één keer aan de binnen en buitenzijde is gecoat. Kies je meest geliefde kleur uit voor je tuinhuis voor een prachtige uitstraling en een langere levensduur. Je kunt jouw tuinhuis met zadeldak natuurlijk ook bestellen in onbehandelde uitvoering. Daarbij dien je bij het opbouwen wel direct te gaan schilderen. Ook kun je het hout van je tuinhuis door de fabriek een voorbehandeling laten geven in druk-geiímpregneerd en alsnog gaan schilderen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies over de samenstelling van jouw nieuwe tuinhuis.

Bekijk nu ook onze andere populaire categorieën: Tuinhuis | Tuinhuis met plat dak | Tuinhuis met lessenaars dak | Tuinhuis met overkapping