Tuinhuis met zadeldak

Een zadeldak van een tuinhuis is tweezijdig. De zijden kunnen zowel gelijk, als ongelijk zijn en zorgen voor goede afvoer van regenwater.

Toont alle 16 resultaten

Toont alle 16 resultaten

De kenmerken van een zadeldak

Als je een tuinhuisje met een zadeldak bestelt, kun je ervoor kiezen om de houten onderdelen te laten druk-impregneren of te kiezen in gecoate uitvoering. Hierbij heb je de keuze uit diverse kleuren. Ook kun je ervoor kiezen om shingles te leggen in plaats van het standaard dakleer. Tuinhuisjes met een zadeldak zijn leverbaar in verschillende houtdiktes. Dikker hout beschermt nog beter tegen de elementen om bijvoorbeeld kostbaar gereedschap droog te houden.

De voordelen van een tuinhuis met een zadeldak

Je geniet van diverse voordelen bij een tuinhuis met een zadeldak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende punten:

  • Uitstekende waterafvoer, dankzij het aflopende dak.
  • Goede bescherming tegen harde wind.
  • Een grotere binnenruimte dan bij een tuinhuis met een plat dak.
  • Makkelijk te bewerken wat betreft dakbedekking.

Een tuinhuis met zadeldak bestellen bij Blokhut.com

Nieuw in onze collectie zijn de geschilderde tuinhuizen. De fabriek levert jouw tuinhuis af die al één keer aan de binnen en buitenzijde is gecoat. Kies je meest geliefde kleur uit voor je tuinhuis voor een prachtige uitstraling en een langere levensduur. Je kunt jouw tuinhuis met zadeldak natuurlijk ook bestellen in onbehandelde uitvoering. Daarbij dien je bij het opbouwen wel direct te gaan schilderen. Ook kun je het hout van je tuinhuis door de fabriek een voorbehandeling laten geven in druk-geiímpregneerd en alsnog gaan schilderen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies over de samenstelling van jouw nieuwe tuinhuis.

Bekijk nu ook onze andere populaire categorieën: Tuinhuis | Tuinhuis met plat dak | Tuinhuis met lessenaars dak | Tuinhuis met overkapping