Tuinkassen

Een tuinkas is ideaal om goede kweekresultaten te behalen. Maar naast het kweken van groenten, planten en bloemen kan een tuinkas ook gebruikt worden om heerlijk in te relaxen en te ontspannen. Zo kun je heerlijk tot rust komen tussen je eigen gekweekte planten en bloemen in jouw tuinkas.

Resultaat 1–80 van de 92 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–80 van de 92 resultaten wordt getoond

Als je op zoek bent naar een van onze mooie tuinkassen, dan ben je aan het juiste adres bij Blokhut.com. We hebben vele tuinkassen ter beschikking in diverse vormen en maten. Onze tuinkassen kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden, maar wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie broeikas, tunnelkas of muurkas?

Meer dan 20 jaar ervaring met tuinkassen

De tuinexperts van Blokhut.com hebben meer dan 20 jaar ervaring met tuinkassen én een hobbykas heeft absoluut een grote meerwaarde voor je tuin. Het is een schitterend gezicht, een mooie kas vol met je eigen gekweekte bloemen en planten, daar kun je zeker veel voldoening uit halen. Als je jouw tuingereedschap veilig en netjes op wil bergen, kijk dan eens op onze pagina met tuinkasten. Verder zal het assortiment steeds verder uitgebreid worden, de focus ligt voornamelijk op de tuinkassen zonder drempel. Deze tuin kassen zijn zeer gebruiksvriendelijk voor mensen in een rolstoel of met een rollator. Maar ook is een drempelloze tuinkas ideaal om met een kruiwagen de kas in te rijden. Hierboven vindt u onze selectie met schitterende kassen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tuinkassen in verschillende kleuren

Onze tuinkassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je de perfecte stijl kunt kiezen die bij je tuin past. Een populaire keuze is de zwarte tuinkas, die een elegante en moderne uitstraling geeft. De diepe, donkere kleur van de kas creëert een prachtig contrast met de heldere kleuren van bloemen en planten. Aan de andere kant hebben onze groene tuinkassen een meer traditionele uitstraling. De groene kleur van de kas vermengt zich goed met de natuurlijke omgeving en biedt een subtiele camouflage voor de planten die erin staan. Dit kan vooral handig zijn als je wilt dat je kas opgaat in de omgeving en minder opvalt. Of je nu kiest voor een zwarte tuinkas voor een eigentijdse look of een groene tuinkas voor een klassieke uitstraling, beide kleuren kunnen de schoonheid van je tuin versterken en een ideale omgeving creëren voor het kweken van planten, groenten en bloemen.

Tuinkas kopen voor in je tuin

Met een van onze tuinkassen kan je alvast gaan zaaien in het vroege voorjaar én een hobbykas biedt de mogelijkheid om kleinschalig te kweken. Al je planten, bloemen of groenten groeien een heel stuk beter in een tuinkas, want dit is namelijk een beschermde omgeving. Zo heb je tijdens het kweken van je favoriete bloemen weinig last van ongedierte of zware weersomstandigheden, deze worden allemaal geweerd dankzij een tuinkas. Verder hebben de tuinspecialisten van Blokhut.com meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van tuinkassen, muurkassen, broeikassen en tunnelkassen. Wij weten dus waar we over praten én kunnen je (indien gewenst) voorzien van een passend advies. Een ander belangrijk voordeel van een tuinkas is dat je er heerlijk in kunt ontspannen. Je kan er een tafeltje en een tuinstoel in zetten én je zit heerlijk in het zonnetje en lekker uit de wind. Als je een tuinkas wil aanschaffen om heerlijk in te relaxen, dan kan je ook eens kijken of informeren naar onze glazen tuinhuizen. Keuze genoeg in ieder geval!

Soorten tuinkassen

Tuinkassen van Blokhut.com zijn een ideale toevoeging voor iedere hobbykweker. De ruiten van onze tuinkassen zijn gemaakt van glas of polycarbonaat, beide van de allerhoogste kwaliteit. Kweek jouw favoriete groenten, fruit of planten in een van onze kassen. Veel verschillende soorten kassen mogelijk, zoals broeikassenvrijstaande kassenhouten kassenmuurkassen en kassen met drempelloze entree.

Van goedkope tuinkas tot luxe tuinkamer

Van plan om een tuinkas te kopen? Dan ben je aan het juiste adres bij Blokhut.com, we bieden namelijk niet alleen tuinhuizentuinkisten en andere buitenbergingen aan, maar hebben ook een ontzettend mooie selectie aan hobbykassen. Je kunt kiezen uit ruim 100 tuinkassen in allerlei uitvoeringen en afmetingen. Met een van onze kassen kan je op een ideale wijze uw groenten, planten en bloemen kweken. Verder zijn ze ideaal om uw groenten en bloemen te beschermen tegen schadelijke weersinvloeden en ongedierte. Wanneer je een tuinkas wil bestellen, dan kan je kiezen uit tal van verschillende opties. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit diverse glassoorten, zoals tuindersglas en veiligheidsglas. Je kunt jouw hobbykas ook aanvullen met een mooie kweektafel, haken voor hangpotten of een regenpijp set.

Keuze genoeg dus wanneer het om tuinkassen gaat. Als je vragen hebt omtrent een van onze tuinkassen, twijfel dan niet en stel ze gewoon via onze contactpagina.

 

Bekijk al onze tuinkassen:

Aluminium tuinkassen | Broeikassen | Glazen tuinkassen | Grote tuinkassenHobbykassen | Houten kassen | Kweekkassen | Mini kassen | Muurkassen | Patiokassen | Tunnelkassen | Zwarte tuinkassen

 

Of bekijk onze andere populaire categorieën:

Fietsenbergingen | Houtopslag | Kliko ombouwen | Motorbergingen | Overkappingen | Plantenbakken | Tuinhuizen | Tuinkasten | Tuinkisten