Tuinkassen

Een tuinkas is ideaal om goede kweekresultaten te behalen. Maar naast het kweken van groenten, planten en bloemen kan een tuinkas ook gebruikt worden om heerlijk in te relaxen en te ontspannen. Zo kun je heerlijk tot rust komen tussen je eigen gekweekte planten en bloemen in jouw tuinkas. Als je op zoek bent naar een van onze mooie tuinkassen, dan ben je aan het juiste adres bij Blokhut.com. We hebben namelijk ruim 100 tuinkassen ter beschikking in diverse vormen en maten. Onze tuinkassen kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden, maar wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie broeikas of muurkas?

De tuinexperts van Blokhut.com hebben meer dan 20 jaar ervaring met tuinkassen én een tuinkas heeft absoluut een grote meerwaarde voor je tuin. Het is een schitterend gezicht, een mooie tuinkas vol met je eigen gekweekte bloemen en planten, daar kun je zeker veel voldoening uit halen. Als je het tuingereedschap voor in je tuinkas veilig en netjes op wil bergen, kijk dan eens op onze pagina met tuinkasten. Verder zal het assortiment met tuinkassen steeds verder uitgebreid worden, de focus ligt voornamelijk op de tuinkassen zonder drempel. Deze tuin kassen zijn zeer gebruiksvriendelijk voor mensen in een rolstoel of met een rollator. Maar ook is een drempelloze tuinkas ideaal om met een kruiwagen de kas in te rijden. Hieronder volgt onze selectie met schitterende tuinkassen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-60 of 89

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-60 of 89

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Een tuinkas online bestellen?

Van plan om een tuinkas te kopen? Dan ben je aan het juiste adres bij Blokhut.com, we bieden namelijk niet alleen tuinhuizen aan, maar hebben ook een ontzettend mooie selectie aan tuinkassen. Je kunt kiezen uit ruim 100 tuinkassen in allerlei uitvoeringen en afmetingen. Met een van onze tuinkassen kan je op een ideale wijze uw groenten, planten en bloemen kweken. Verder is een tuinkas ideaal om uw groenten en bloemen te beschermen tegen schadelijke weersinvloeden en ongedierte. Wanneer je een tuinkas wil bestellen, dan kan je kiezen uit tal van verschillende opties. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit diverse glassoorten, zoals tuindersglas en veiligheidsglas. Of wat dacht je van de fundering van de tuinkas? Je kunt de tuinkas ook aanvullen met een mooie kweektafel, haken voor hangpotten of een regenpijp set. Keuze genoeg dus wanneer het om tuinkassen gaat. Als je vragen heby omtrent een van onze tuinkassen, twijfel dan niet en stel ze gewoon via onze contactpagina.

De voordelen van een tuinkas in je tuin

Met een van onze tuinkassen kan je alvast gaan zaaien in het vroege voorjaar én een tuinkas biedt de mogelijkheid om kleinschalig te kweken. Al je planten, bloemen of groenten groeien een heel stuk beter in een tuinkas, want dit is namelijk een beschermde omgeving. Zo heb je tijdens het kweken van je favoriete bloemen weinig last van ongedierte of zware weersomstandigheden, deze worden allemaal geweerd dankzij een tuinkas. Verder hebben de tuinspecialisten van Blokhut.com meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van tuinkassen, muurkassen en broeikassen. Wij weten dus waar we over praten én kunnen je (indien gewenst) voorzien van een passend advies. Een ander belangrijk voordeel van een tuinkas is dat je er heerlijk in kunt ontspannen. Je kan er een tafeltje en een tuinstoel in zetten én je zit heerlijk in het zonnetje en lekker uit de wind. Als je een tuinkas wil aanschaffen om heerlijk in te relaxen, dan kan je ook eens kijken of informeren naar onze glazen theehuizen. Keuze genoeg in ieder geval!