Overkapping

De overkappingen bij Blokhut.com hebben een plat dak, lessenaarsdak of een zadeldak. Zijn voorzien van stevige staanders met of zonder een achterwand of zijwand.  Deze handige Overkappingen zijn leverbaar in onbehandeld, geïmpregneerd of geschilderd vurenhout of onbehandeld Douglashout.  Onze overkappingen zijn voorzien van  Certificering FSC en Certificering PEFC.

Toont alle 23 resultaten

Toont alle 23 resultaten

Deze overkappingen of luifels zijn geschikt om tijdens een regenbui buiten te kunnen blijven zitten. Of wat dacht je om lekker te loungen, voor boven je jacuzzi of een plekje voor je outdoor kitchen. Of zoek je een beschut plekje voor je auto,  motor of fietsen dan zijn de garages natuurlijk ook een goede optie.

Onze overkappingen zijn leverbaar in diverse maten.  overkapping. Tevens kun je ook kiezen in verschillende kleuruitvoeringen. Weet je nog niet zo goed een keuze te maken wat precies bij je past, vraag je dan af waarvoor je een overkapping wilt gebruiken. Leuke overdekte speelplek voor de kinderen, of als motorstalling, fietsstalling of scootmobiel stalling. Misschien wil je er wel een leuke buitenkamer van maken om lekker beschut in je tuin te vertoeven. Wat dacht je van een outdoor kitchen ruimte. Geen paniek als het wat minder weer is want je staat immers beschut. Behalve dat een overkapping heel functioneel is wil het oog ook nog wat. Voor het uitzicht naar je tuin kan het een leuke blikvanger zijn die overkapping van jou! Zo zie maar, bij de overkappingen van blokhut.com is er vast een model overkapping voor jou te vinden.

Overkapping voor in jouw tuin

Bij Blokhut.com vind je verschillende soorten overkappingen. Zo vind je altijd het juiste exemplaar voor in jouw tuin. Zo kan je bij ons terecht voor reguliere overkappingen, maar ook voor een tuinhuis met overkapping .Dit zorgt ervoor dat je tijdens regenachtige zomerdagen toch buiten kan zitten. Bovendien zorgt een overkapping ervoor dat je tijdens warme dagen toch verkoeling vindt in de schaduw. Zo kan je extra lang genieten van het mooie weer in de frisse lucht. Zo zijn onze overkappingen multifunctioneel.

Houten overkapping voor het terras

Een groot gedeelte van onze overkappingen zijn gemaakt van de beste soorten hout. Deze zijn leverbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Ga bijvoorbeeld voor onbehandeld hout, geïmpregneerd hout of geschilderd hout of ga voor een douglas overkapping. Bovendien zijn onze houten overkappingen verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo wordt jouw overkapping een aanvulling op de uitstraling van je tuin, ongeacht jouw stijl. Een overkapping op een terras kan ook uitstekend: dit zorgt ervoor dat je terras zowel plekken met zon als schaduw kent en geeft een plek om te schuilen tijdens regenachtige dagen. Bovendien zorgt een overkapping ervoor dat andere spullen langer mee gaan. Spullen onder een overkapping blijven langer droog en hebben minder last van vorst. Combineer een overkapping met een tuinkast of tuinkist voor een optimale bescherming van je (tuin)spullen.

Overkapping kopen bij Blokhut.com

Een overkapping kopen bij Blokhut.com heeft vele voordelen. Zo heb je een ruim assortiment met overkappingen in verschillende afmetingen en kleuren.  Onze overkappingen worden snel, maar vakkundig geleverd. Hierdoor heb jij je overkapping snel in huis, maar bovenal zorgen wij ervoor dat je overkapping zorgvuldig vervoerd wordt.

Garage

Voor het veilig en droog parkeren van je auto, scooter, fiets of motor heeft blokhut.com een assortiment aan carports en garages. Je kunt kiezen voor een afgesloten object, zoals de garages waarin je tevens spullen droog kunt opbergen en kunt klussen. De garages worden in een dikkere houtdikte geleverd dan de tuinhuizen. De Garages zijn behalve in onbehandeld hout ook leverbaar in geïmpregneerd uitvoering en of in geschilderde uitvoering leverbaar. Wil je een compacte berging voor je motor of fiets, kijk dan ook even naar onze afdeling fietsbergingen.

 

Bekijk een van onze andere categorieën

Fietsenbergingen | Houtopslag | Kliko ombouw | Motorbergingen | Plantenbakken | Tuinhuizen | Tuinkassen | Tuinkasten | Tuinkisten