Tuintafels

Blokhut.com levert diverse modellen tuintafels, side- tables of  tuinwerktafels. Deze zijn leverbaar van hout of aluminium met hout.  Oppottafels of werktafels om of in de kweekkas. Of als een gezellig object voor op je balkon of terras.

Toont alle 13 resultaten

Toont alle 13 resultaten

Er zijn tuinwerktafels met meerdere etages én zelfs met een opslag voor het openhaardhout. De houten tafels zijn gemaakt van geïmpregneerd Noord-Europees vurenhout. Dit maakt de tafels weerbestendig en duurzaam. Tuinwerktafels zijn handig doordat u de tafel voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Zo kunt u hem als kweektafel gebruiken maar de tafel is ook zeer geschikt om spullen op te leggen tijdens een barbecue of tuinfeest. Een aantal tafels uit onze selectie zijn ook zeer geschikt als statafels. De tuinwerktafels zijn makkelijk te bestellen via onze Blokhut.com en in de meeste gevallen worden deze geleverd binnen enkele weken.

Oppot tafels en mooie tuinwerktafels

De tuinwerktafels worden ook gezien als oppot tafels, ideaal om uw favoriete plantjes in het voorjaar in op te potten, door het feit dat de tuinwerktafel of oppottafel een goede werkhoogte heeft, wordt uw rug gespaard. Een tuinwerktafel is een prima aanvulling voor uw hobbykas. Er zijn twee soorten werktafels, namelijk aluminium tafels en houten tafels. De tuinwerktafels die zijn gemaakt van hout, zijn van een kwalitatief hoogwaardig vurenhout, dit hout is bestand tegen alle weersomstandigheden. Tevens is het hout van de oppot tafel zeer onderhoudsvriendelijk. Wilt u de tafel zijn kleur laten behouden of een andere kleur geven? Dan zijn de tafels ook zeer geschikt om te verven of te beitsen. De aluminium tafels zijn zeer onderhoudsvriendelijk en duurzaam. De kwaliteit blijft hetzelfde ongeacht de elementen van de natuur én het schoonmaken van de tuinwerktafel is een fluitje van een cent.

Multifunctionele tuinwerktafels van hout

De tuinwerktafels zijn niet alleen geschikt om uw plantjes op bij te houden, een tuinwerktafel kan ook als een kleine opslag gebruikt worden of als bijzettafel. Er zijn zelfs tuinwerktafels waarin u uw openhaardhout kunt opbergen. Doordat de tuinwerktafels verschillende etages hebben kunt u allerlei producten op de eerste en tweede etage kwijt. Een aantal tuinwerktafels zijn voorzien van een betonplee werkblad en zijn daardoor zeer geschikt tegen vocht. Zo kunt u de planten zorgeloos van water voorzien als ze op de tuinwerktafel staan. Een multifunctionele tuinwerktafel is ideaal voor in de tuin of in de muurkas en hobbykas. Een aantal tafels hebben een uitsparing met een diameter van 150 millimeter. Hier kunt u potten of emmers inhangen, een ideale oplossing om snel wat afval te kunnen deponeren. Heeft u een vraag over een van onze tuinwerktafels of oppot tafels? Stel uw vraag dan gerust! Blokhut.com is namelijk de vakspecialist wanneer het gaat om oppot tafels en tuinwerktafels.

Bekijk nu ook onze andere populaire categorieën: Tuinmeubels | HoutopslagHouten plantenbakken