Kweekaccessoires

Bekijk hier het assortiment in kweekaccessoires. Voor degene die zijn of haar passie voor thuisteelt wil uitvoeren. Bij Blokhut kun je terecht voor veel kweekaccessoires die jouw kweekplezier ondersteunen. Het assortiment beschikt over kweekaccessoires voor de prille beginfase van jouw kweekhobby, van onderdelen voor de kas tot aan tuintafels om de thuisteelt uit te breiden. Ben je nog zoekende of heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op.

Toont alle 25 resultaten

Toont alle 25 resultaten

Kweekbakken

Voor het begin van jouw avontuur in het stekken van planten, zijn kweekbakken als één van de eerste nodige kweekaccessoire. Hierin stek je jouw planten of laad je de zaadjes ontkiemen. Bekijk hieronder het assortiment kweekaccessoires waarin de verschillende kweek- en zaaibakken te vinden zijn.

Kweekrek of Tuintafel

Jouw thuisteelt is zich aan het uitbreiden en daarvoor heb je al verschillende kweekbakken in gebruik om het tot een mooie planten collectie te laten uitbloeien. Om de thuisteelt op een mooie manier tentoon te stellen, kan je uitbreiden in kweekaccessoires door middel van een kweekrek of tuintafel aan te schaffen. Met een kweekrek kan je de kweekbakken zorgvuldig naast elkaar plaatsen en krijgt jouw thuisteelt een professionele uitstraling. Ben je meer bezig met het verpotten van planten of opzoek naar een opberg plek voor uw kweekaccessoire? Dan is een tuintafel hiervoor een goede oplossing.

Bekijk nu ook onze andere populaire categorieën:  Tuinkas | Vrijstaande kassen | Muurkassen | Ronde kassen | Orangerie | Houten tuinkassen