Tuinhuis met Lessenaarsdak

Al eens gedacht aan een tuinhuis met lessenaarsdak. Het schuine dak maakt het mogelijk om regenwater op te vangen in een regengoot. Het water blijft dus niet op het dak liggen, zoals bij een Tuinhuis met plat dak. Bovendien ontneemt het lessenaarsdak minder het zicht dan het dak van een tuinhuis met zadeldak.

Toont alle 17 resultaten

Toont alle 17 resultaten

Blokhutten met lessenaarsdaken van blokhut.com zijn in verschillende uitvoeringen mogelijk. Zoals de verschillende houtdiktes in stapelbouw of elementenbouw. Daarnaast kun je kiezen uit onbehandeld, geïmpregneerd en gecoat hout. Natuurlijk zijn onze blokhutten en tuinhuisjes verkrijgbaar in verschillende kleuren. Tevens is ieder dak voorzien van dakleer. Maak gebruik van de verschillende opties zoals een vloer of dakgoot om het huisje van binnen goed droog te houden.
Interesse? Bestel dan direct op onze webshop of richt je tuin nog verder in met producten zoals tuinkastentuinkassen of ombouwen voor containers. Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Er zijn veel mogelijkheden bij onze blokhutten met een lessenaarsdak met een apart schuurtje of met een luifel ernaast. Ook de houtbewerking van je tuinhuis met lessenaarsdak kun je upgraden. Je het hout ook door de fabriek een voorbehandeling laten geven. Diverse tuinhuizen of blokhutten kunnen in druk-geïmpregneerd hout besteld worden, dit om het hout nog langer mooi te houden. Nieuw in onze collectie zijn de geschilderde blokhutten. Kies je meest geliefde kleur uit voor je tuinhuis.
Tenslotte zijn de blokhutten met lessenaarsdak leverbaar in 14mm, 18mm of 28 mm. Dus verschil in kwaliteit en verschil in prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies over de samenstelling van jouw blokhut met lessenaarsdak.

Bekijk nu ook onze andere populaire categorieën: Tuinhuis | Metalen tuinhuis | Tuinhuis met plat dak | Tuinhuis met zadeldak | Tuinhuis met overkapping