Tuinhuis met lessenaarsdak

Al eens gedacht aan een tuinhuis met lessenaarsdak. Het schuine dak maakt het mogelijk om regenwater op te vangen in een regengoot. Het water blijft dus niet op het dak liggen, zoals bij een tuinhuis met plat dak. Bovendien ontneemt het lessenaarsdak minder het zicht dan het dak van een tuinhuis met zadeldak.

Toont alle 47 resultaten

Toont alle 47 resultaten

De kenmerken van een tuinhuis met lessenaarsdak

Blokhutten met lessenaarsdaken van blokhut.com zijn in verschillende uitvoeringen mogelijk, o.a. de verschillende houtdiktes in stapelbouw.De meeste Tuinhuizen worden uitgevoerd in een houtdikte van 28mm.   Daarnaast kun je kiezen uit onbehandeld, geïmpregneerd en gecoat hout. Natuurlijk zijn onze blokhutten en tuinhuisjes verkrijgbaar in verschillende kleuren. Maak gebruik van de verschillende opties zoals een vloer of dakgoot om het huisje van binnen goed droog te houden.
Interesse? Bestel dan direct op onze webshop of richt je tuin nog verder in met producten zoals tuinkastentuinkassen of ombouwen voor containers. Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De voordelen van een tuinhuis met lessenaarsdak

De aanschaf van een tuinhuis met een lessenaarsdak heeft een aantal grote voordelen. Wij zetten deze hieronder voor je op een rijtje:

  • Het is mogelijk om het regenwater op te vangen in bijvoorbeeld een regenton.
  • Er kunnen zonnepanelen gemonteerd worden op het dak.
  • Eén zijde van het dak is hoger, waardoor hier ramen ingebouwd kunnen worden voor meer lichtinval.

Tuinhuis met lessenaarsdak kopen bij Blokhut.com

Er zijn veel mogelijkheden bij onze blokhutten met een lessenaarsdak met een apart schuurtje of met een luifel ernaast. Ook de houtbewerking van je tuinhuis met lessenaarsdak kun je upgraden. Je het hout ook door de fabriek een voorbehandeling laten geven. Diverse tuinhuizen of blokhutten kunnen in druk-geïmpregneerd hout besteld worden, dit om het hout nog langer mooi te houden. Nieuw in onze collectie zijn de geschilderde blokhutten. Kies je meest geliefde kleur uit voor je tuinhuis.
Dus verschil in kwaliteit en verschil in prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies over de samenstelling van jouw blokhut met lessenaarsdak.

Bekijk nu ook onze andere populaire categorieën: Tuinhuis | Tuinhuis met plat dak | Tuinhuis met zadeldak | Tuinhuis met overkapping

Veelgestelde vragen

Wat is een lessenaarsdak?

Zoals de naam al aangeeft, het dak heeft een naar één kant aflopend dak.

Hoeveel graden loopt het lessenaarsdak af?

De helling van een lessenaarsdak loopt uiteen van 2 tot 8 graden.

Wat zijn de voordelen van een lessenaarsdak?

Een lessenaarsdak biedt diverse voordelen. Zo neemt het dakminder zicht weg van de achtergrond, is het vaak goedkoper en er hoeft maar aan één kant een goot gemonteerd worden.

Wat kost een lessenaarsdak?

De prijs is zeer afhankelijk van de maat van het tuinhuis. Hoe groter de maat, hoe duurder het tuinhuis zal zijn.

Welk nadeel zit er aan een blokhut met een lessenaarsdak?

Doordat het dak schuin afloopt heb je aan de laagste kant minder hoogte aan de binnenzijde. De hoge kant daarentegen is hoger dan bij een blokhut met een zadeldak.