Container ombouw 3 containers

Blokhut.com biedt ook mogelijkheden om te kiezen voor een container ombouw voor 3 containers of kliko’s. Hiervoor is de container ombouw Trio in het leven geroepen, verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Toont alle 14 resultaten

Toont alle 14 resultaten

Kliko ombouw 3 containers als handig opbergbox

De container ombouw voor 3 containers van blokhut.com is dé oplossing voor het opbergen van 3 containers of kliko’s. De container berging kan aan de voorzijde worden geopend voor het gemakkelijk in- en uitrijden van de containers. Je kunt de deksels van de 3 containers ook bevestigen aan het deksel van de container ombouw zo dat je deze gemakkelijk kan openen en sluiten. Je kunt ook gasveren laten installeren, waardoor het je minder kracht kost om de deksel te openen en te sluiten. Bovendien blijft deze dan ook vanzelf open staan. De container ombouw voor 3 containers is uiteraard ook geschikt voor het opslaan van andere tuinspullen.

Container ombouw 3 containers voor elk type container of kliko

De kliko ombouw voor 3 containers is geschikt voor elk type vuilcontainer. In Nederland komen de containers met een inhoud van 140L en 240L het meest voor, en in België de containers met een inhoud van 120L en 240L. Wil je toch graag weten of jouw type container geschikt is voor de ombouw voor 3 containers? Kijk dan bij de veelgestelde vragen over container ombouwen.

Kliko ombouw 3 containers kopen bij blokhut.com

Waarom een container ombouw voor 3 containers kopen bij blokhut.com? Blokhut.com is de nummer 1 op het gebied van bergingen voor in uw tuin, met jarenlange ervaring in de tuinbranche. De container bergingen van blokhut.com zijn waterdicht en zijn gemaakt van vurenhout. Ze zijn dus bestand tegen spatwater en regen, maar ook tegen sneeuw en zelfs hagel. Vurenhout is een houtsoort die afkomstig is uit Nederland en Zweden. Dit hout voldoet aan het KOMO-keurmerk. Dit houd in dat het hout op milieuvriendelijke wijze is behandeld en langer meegaat. Is uw houten container ombouw toch gaan rotten? Geen probleem, wij bieden tot 10 jaar garantie op houtrot.

Container ombouw 3 containers online bestellen

De kliko ombouw voor 3 containers van bestelt u eenvoudig en snel op blokhut.com. Bekijk ons assortiment met container ombouwen voor verschillende type containers en bestel vandaag nog. Twijfelt u of uw containers te groot zijn voor een van de container ombouw voor 3 containers? Wij leveren ook maat werk. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk nu ook onze andere populaire categorieën: Container ombouwContainer ombouw 1 containers | Container ombouw 2 containers | Container ombouw 4 containers | Vuilniszakberging | Bedrijfsvuilcontainerombouw