Ombouw 3 containers

Blokhut.com biedt ook mogelijkheden om te kiezen voor een kliko ombouw voor het opbergen van 3 afvalcontainers of kliko’s.
Door de enorme drukte tgv het coronavirus kan het zijn dat niet alle modellen op voorraad zijn en daardoor de levertijden kunnen uitlopen.

Toont alle 12 resultaten

Toont alle 12 resultaten

Uit de collectie van blokhut.com kun je kiezen voor een Trio met 1 deksel of met een Trio 3 deksels. De Trio met 1 deksel is een grote ruimte met 1 dubbele draaideur en 1 beweegbare deksel. De Trio met drie deksels bestaat uit twee ruimtes en is voorzien van 1 dubbele draaideur en 1 enkele draaideur.
Container ombouw Trio is vanaf de bovenzijde makkelijk te openen door de beweegbare deksel. Aan de voorzijde door de handige draaideuren te openen. Doordat de ombouw geen drempel heeft kun je de kliko's of andere tuinspullen er gemakkelijk in en uitrijden. Het deksel van de kliko ombouw koppel je aan het deksel van de kliko. Heel handig daarbij zijn de gasveren zodat je weinig kracht hoeft te zetten en het deksel ook open kan laten staan zonder dat deze dicht waait.