Plantenbakken op wielen

Als de plantenbakken eenmaal beplant zijn dan komt er een heel gewicht bij. Spaar je rug en kies ervoor om onder de plantenbak wieltjes te plaatsen. Op de manier kun je makkelijk de houten, zwarte of cortenstaal plantenbak een ander plekje geven. En als je nog eens je terras wil schoonmaken, kun je ze makkelijk opzij rijden. Kortom, gemak dient de mens! Kies voor een plantenbak op wielen, ideaal voor buiten!

Toont alle 33 resultaten

Toont alle 33 resultaten

Wij kunnen van elke plantenbak een verrijdbare plantenbak maken

Ben je op zoek naar een manier om je tuin makkelijker te onderhouden en te verfraaien? Dan zijn onze verrijdbare plantenbakken misschien wel iets voor jou! Plantenbakken met wielen zijn, zoals de naam al doet vermoeden, plantenbakken die zijn voorzien van wieltjes. Deze wieltjes maken het mogelijk om de plantenbakken eenvoudig te verplaatsen, waardoor je ze op een andere plek kunt zetten wanneer dat nodig is. Wij bieden deze optie voor al onze plantenbakken.

Voordelen van plantenbakken met wielen

Hieronder zullen we enkele voordelen bespreken van het gebruik van plantenbakken op wielen in jouw tuin.

  • Flexibiliteit. Plantenbakken met wielen bieden de mogelijkheid om planten te verplaatsen naar een andere plek in de tuin of naar binnen wanneer het weer slecht is. Dit kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt dat de planten in de zon staan, of juist in de schaduw.
  • Makkelijk te onderhouden. Doordat plantenbakken met wielen eenvoudig te verplaatsen zijn, is het makkelijker om de planten te onderhouden. Je kunt ze bijvoorbeeld gemakkelijk water geven of bemesten, zonder dat je hoeft te bukken of te strekken.
  • Creativiteit. Met plantenbakken met wielen kun je gemakkelijk verschillende opstellingen creëren en experimenteren met de indeling van jouw tuin. Hierdoor kun je jouw tuin telkens een nieuwe uitstraling geven, zonder dat je daarvoor nieuwe planten hoeft aan te schaffen.
  • Bescherming. Als je plantenbakken met wielen hebt, kun je gemakkelijk planten beschermen tegen bijvoorbeeld harde wind of vorst. Door de bakken te verplaatsen naar een beschutte plek, kun je voorkomen dat de planten beschadigd raken.

Maak jouw tuin nog mooier met plantenbakken op wielen

Plantenbakken met wielen zijn een handige en creatieve manier om jouw tuin te verfraaien en gemakkelijker te onderhouden. Ze bieden flexibiliteit, maken het makkelijker om planten te onderhouden en beschermen tegen slecht weer. Let bij het kiezen van de juiste plantenbakken op de grootte, kwaliteit van de wielen, materiaal en drainage. Met de juiste plantenbakken met wielen kun je jouw tuin nog mooier maken!

Verrijdbare plantenbakken van topkwaliteit

Heb je er ooit aan gedacht om jouw tuin op te fleuren met mooie plantenbakken, maar heb jij geen zin in al dat zware gesjouw? Zo ja, dan moet je echt bij Blokhut.com zijn! Hier vind je topkwaliteit verrijdbare plantenbakken die gemaakt zijn van duurzame materialen zoals hout, metaal en cortenstaal en bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Wij hebben een enorme selectie plantenbakken in verschillende maten, vormen en stijlen om aan jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften te voldoen, met wieltjes als optie. Of je nu van modern of klassiek houdt, wij hebben alles wat bij jouw stijl past. En als we niet de juiste maat hebben, is maatwerk ook mogelijk (prijs op aanvraag). Het beste van alles is dat je jouw plantenbak met wielen eenvoudig online kunt bestellen en thuis kunt laten bezorgen.

Wacht dus niet langer en bekijk vandaag nog onze website! Laat jouw tuin stralen met onze mooie plantenbakken. Heb je vragen over onze verrijdbare plantenbakken? Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om je te helpen!