Container ombouw 2 containers

Op zoek naar een slimme oplossing voor het opbergen van 2 containers of kliko’s? De container ombouw Twin van blokhut.com is een container ombouw die geschikt is voor het opbergen van maar liefst 2 containers.

Toont alle 12 resultaten

Toont alle 12 resultaten

Container ombouw 2 containers als handig opbergsysteem

De kliko ombouw voor 2 containers van blokhut.com is dé oplossing voor het opbergen van 2 containers of kliko’s. De container ombouw is aan de voorzijde te openen zodat je de containers er makkelijk in en uit kunt rijden. Daarnaast kun je het deksel van de container ombouw koppelen aan de deksels van de containers of kliko’s, waardoor je deze met een hand kan bedienen. Optioneel zijn de gasveren waarmee je de deksel gemakkelijk kunt openen, en deze ook open blijft staan! De container ombouw voor 2 containers is natuurlijk ook te gebruiken voor het opbergen van andere tuinspullen.

Ombouw 2 containers voor elk type vuilcontainer

In Nederland zijn de meest voorkomende type vuilcontainers die van 140L en 240L, en in België zijn dit de 120L en 240L. De container ombouw voor 2 containers van blokhut zijn geschikt voor elk type vuilcontainer: 120L, 140L, 180L, 240L en 260L. Weet u niet welk type vuilcontainer u heeft? Bij de veelgestelde vragen over container ombouwen vindt u hier meer informatie over.

Kliko ombouw 2 containers kopen bij blokhut.com

Waarom een container ombouw kopen bij blokhut.com? Blokhut.com is vakspecialist op het gebied van bergingen voor in uw tuin. Voor onze opbergsystemen voor containers of kliko’s gebruiken wij vurenhout. Deze houtsoort is afkomstig van verschillende leveranciers uit Nederland en Zweden. Dit hout draagt het KOMO keurmerk, wat betekent dat het hout op milieuvriendelijke wijze wordt behandeld. Dit beschermt het hout waardoor het langer meegaat. Bovendien geven wij 10 jaar garantie op houtrot. De container ombouwen van blokhut.com zijn tevens waterdicht. Dit houd in dat deze bestand zijn tegen spatwater, regen, hagel en sneeuw. Dit geldt niet alleen voor het hout, maar ook voor de bodem of vloer, en de deksels of daken, welke vaak gemaakt worden van betonplex.

Kliko ombouw voor 2 containers online bestellen

Voor het opbergen van 2 afvalcontainers bestel je gemakkelijk en snel een houten kliko ombouw voor 2 containers. Bekijk het assortiment hieronder en bestel vandaag nog uw ombouw voor 2 containers online. Zit je keuze er niet tussen? Toch op zoek naar een grotere of een kleinere container ombouw? Bekijk gerust ons hele assortiment. Wij kunnen ook een container ombouw op maat maken. Neem gerust contact op met ons.

Bekijk nu ook onze andere populaire categorieën: Container ombouw | Container ombouw 1 container | Container ombouw 3 containers | Container ombouw 4 containers | Vuilniszakberging | Bedrijfsvuilcontainerombouw