Container ombouw

Ben jij op zoek naar een container ombouw? Op Blokhut.com kun je gemakkelijk en snel een kliko ombouw vinden die voldoet aan je wensen. We hebben een breed assortiment voor één kliko, maar ook voor meerdere kliko’s.

Toont alle 46 resultaten

Toont alle 46 resultaten

Met een container ombouw hoef je niet langer tegen de lelijke kliko of afvalcontainer aan te kijken. Een ombouw voor de afvalcontainers zorgt er bovendien voor dat ongedierte en vogels de afvalzakken nog moeilijker kunnen bereiken. Er is keuze uit een houten container ombouw of een ombouw van kunststof. Voor een mooie kliko ombouw zijn tal van afmetingen en maatvoeringen mogelijk.

Voordelen van een kliko ombouw

In ons assortiment kun je mooie kliko ombouwen terugvinden, deze ombouwen zijn op eenvoudige wijze te verrijden en ze houden ongewenste dieren uit de containers. Een kliko ombouw is er in verschillende vormen en uitvoeringen, zo kunt je kiezen voor een ombouw voor 1 container tot maar liefst 4 containers. We hebben zelfs een aantal bergingen die gebruikt kunnen worden voor een verrijdbare bedrijfsafvalcontainer. Onze kliko ombouwen zijn niet voorzien van een bodem, dit zorgt er namelijk voor dat de container of kliko er makkelijk in en uit kunt rijden. Ook zorgt een kliko ombouw ervoor de containers minder snel gaan ruiken bij zonnig weer. Een klik ombouw kan overigens eenvoudig tegen een tuinhuisje geplaatst worden. Je hebt zelfs de mogelijkheid om de kliko ombouw te laten voorzien van gasveren, zodat het deksel van de container ombouw op een vaste stand open blijft staan. Veel keuze in maatvoering, hoeveel containers wil je kwijt!

Container ombouw kopen?

Een container ombouw is ideaal om vuilcontainers netjes uit het zicht te plaatsen. Je hebt de keuze uit een houten of een kunststof ombouw voor de afvalcontainer. Een container ombouw heeft een handig deksel dat je aan de deksel van de kliko kunt bevestigen. Zo hoef je de vuilnisbak niet steeds aan te raken. De container rol je eenvoudig uit de behuizing wanneer je de container aan de straat moet zetten. Een groot voordeel van een container ombouw is dat de klep vast blijft staan als je deze opent. Hierdoor heb je beide handen vrij als er een (zware) afvalzak in de container wilt gooien. Bij Blokhut.com zit je ook goed voor een vuilniszak berging, fietsenbergingtuinkist of tuinkast. Maar de vuilniszak bergingen dienen als een container om volle vuilniszakken tijdelijk in op te bergen. Opgeruimd staat wel zo netjes!

Voor welke container zoek jij een kliko ombouw?

Blokhut.com heeft ombouwen voor tot wel vier containers naast elkaar. Er is altijd een passende ombouw leverbaar.  Een ombouw voor afvalcontainers is de ideale aanvulling op het tuinhuis en een tuinkast. Samen zorgen onze producten ervoor dat je nog meer van de buitenomgeving kunt genieten. Op zoek naar een kliko ombouw voor 1 container2 containers3 containers of zelfs 4 containers? Ook hier kunnen we een passende ombouw voor leveren. Wist je dat een container ombouw ook een ideale oplossing is voor bij een bedrijfspand? Laat lelijke afvalbakken het aangezicht van het kantoor of winkelpand niet verpesten en kies een passende container ombouw van Blokhut.com. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk nu ook onze andere populaire categorieën: Fietsenberging | Tuinkas | Ombouw 1 container | Ombouw 2 containers | Ombouw 3 containers | Ombouw 4 containers | Vuilniszakberging | Bedrijfsvuilcontainerombouw

Veelgestelde vragen container ombouwen

Welk vuilcontainer type heb ik?

260L komen ook voor, maar veel minder.
In België treft U voornamelijk 120L en 240L containers aan. Hier wordt nog veel gewerkt met huisvuilzakken die bij de verschillende gemeenten gekocht moeten worden.
Als oplossing voor deze zakken zijn er de vuilnis(zak)-houders. Deze zijn leverbaar voor 2 of voor 3 vuilniszakken.
U kunt op de container lezen welk type U heeft. Tevens kunt u even de buitenmaten van de kliko opmeten en het hier onderstaande schema bestuderen.

Kan het deksel makkelijk openen en sluiten?

Voor alle ombouwen is het mogelijk om deze te voorzien van een optionele gasveer. Hierdoor kunt u het deksel gemakkelijk openen en sluiten.
Bovendien kunt u door de gasveer het deksel ook open laten staan.

Kunnen jullie ook een ombouw op maat maken?

Jazeker, indien onze standaardproducten voor u niet de juiste maten hebben, kunt u kiezen voor “maatwerk”.
Dit houdt in dat vrijwel alle producten in de door u gewenste afmetingen geproduceerd kunnen worden. Geef ons de buitenmaten en wensen.

Welk houtsoort wordt voor de opbergsystemen in de tuin gebruikt?

Hiervoor wordt vurenhout verwerkt afkomstig van verschillende leveranciers in Nederland en Zweden. Dit hout draagt het KOMO keurmerk.
Dit betekent, dat het hout op milieuvriendelijke wijze wordt veredeld en daardoor langer meegaat.
Wij geven 10 jaar garantie op houtrot.