Container ombouw

Bent u op zoek naar een container ombouw? Op Blokhut.com kunt u gemakkelijk en snel een kliko ombouw vinden die voldoet aan al uw wensen. We hebben een breed assortiment voor één kliko, maar ook voor meerdere kliko's. Met een container ombouw hoeft u niet langer tegen de lelijke kliko of afvalcontainer aan te kijken. Een ombouw voor de afvalcontainers zorgt er bovendien voor dat ongedierte en vogels de afvalzakken nog moeilijker kunnen bereiken. U heeft de keuze uit een houten container ombouw of een ombouw van kunststof. Voor een mooie kliko ombouw zijn tal van afmetingen en maatvoeringen mogelijk.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

36 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

36 artikel(en)

Kliko ombouw van hout

In ons assortiment kunt u mooie kliko ombouwen terugvinden, deze ombouwen zijn op eenvoudige wijze te verrijden en ze houden ongewenste dieren uit de containers. Een kliko ombouw is er in verschillende vormen en uitvoeringen, zo kunt u kiezen voor een ombouw voor 1 container tot maar liefst 4 containers. We hebben zelfs een aantal bergingen die gebruikt kunnen worden voor een verrijdbare bedrijfsafvalcontainer. Onze kliko ombouwen zijn niet voorzien van een bodem, dit zorgt er namelijk voor dat u de container of kliko er makkelijk in kunt rijden. Ook zorgt een kliko ombouw ervoor de containers minder snel gaan ruiken bij zonnig weer. Een klik ombouw kan overigens eenvoudig tegen een tuinhuisje geplaatst worden. U heeft zelfs de mogelijkheid om de kliko ombouw te laten voorzien van gasveren, zodat het deksel van de container ombouw op een vaste stand open blijft staan. Laat ons uw wensen weten en wij gaan aan de slag met een kliko ombouw die volledig aan uw wensen voldoet.

Container ombouw kopen?

Een container ombouw is ideaal om vuilcontainers netjes uit het zicht te plaatsen. Je hebt de keuze uit een houten of een kunststof ombouw voor de afvalcontainer. Een container ombouw heeft een handig deksel dat je aan de deksel van de kliko kunt bevestigen. Zo hoef je de vuilnisbak niet steeds aan te raken. De container rol je eenvoudig uit de behuizing wanneer u de container aan de straat moet zetten. Een groot voordeel van een container ombouw is dat de klep vast blijft staan als u deze opent. Hierdoor heeft u beide handen vrij als u een (zware) afvalzak in de container wilt gooien. Bij blokhut.com zit u ook goed voor een vuilniszak berging, fietsenberging, tuinkist of tuinkast. Maar de vuilniszak bergingen dienen als een container om volle vuilniszakken tijdelijk in op te bergen. Opgeruimd staat wel zo netjes!

Voor welke container zoek jij een ombouw?

Blokhut.com heeft ombouwen voor tot wel vier containers naast elkaar. Er is altijd een passende ombouw leverbaar.  Een ombouw voor uw afvalcontainers is de ideale aanvulling op het tuinhuis en een tuinkast. Samen zorgen onze producten ervoor dat u nog meer van uw buitenomgeving kunt genieten. Op zoek naar een kliko ombouw voor 1 container, 2 containers, 3 containers of zelfs 4 containers? Ook hier kunnen we een passende ombouw voor leveren. Wist u dat een container ombouw ook een ideale oplossing is voor bij uw bedrijfspand? Laat lelijke afvalbakken het aangezicht van uw kantoor of winkelpand niet verpesten en kies een passende container ombouw van Blokhut.com. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.