Container ombouw

Ben je op zoek naar een manier om je vuilnisbakken netjes en uit het zicht te plaatsen? Dan is een kliko ombouw of container ombouw een goede optie. Je vuilnisbakken staan vaak in het zicht en kunnen een lelijke plek in je tuin of op je oprit zijn. Deze ombouwen zijn er in verschillende maten en uitvoeringen, zodat er altijd een ombouw is die past bij jouw wensen en behoeften.

Toont alle 55 resultaten

Toont alle 55 resultaten

Voordelen van een kliko ombouw

Een kliko ombouw is een constructie die speciaal is ontworpen om een kliko, vuilnisbak, vuilcontainer of afvalcontainer in te plaatsen. Een kliko ombouw heeft een aantal voordelen. Een kliko ombouw is een goede manier om je kliko netjes en uit het zicht te plaatsen. Je kliko is niet meer een lelijke plek in je tuin of op je oprit. Dit kan een positieve bijdrage leveren aan de uitstraling van je woning. Een kliko ombouw beschermt je kliko tegen weersinvloeden, zoals regen, wind en zon. Dit kan de levensduur van je kliko verlengen. Een kliko ombouw kan je vuilnisbakken ook beschermen tegen ongedierte en vogels. Dit is vooral belangrijk als je kliko's buiten staan. Sommige klikoombouwen bieden extra opbergruimte. Dit kan een praktische toevoeging zijn aan je tuin of oprit. Zo kun je de ombouw bijvoorbeeld gebruiken om tuingereedschap of speelgoed op te bergen.

Kliko ombouw voor 1, 2, 3 of 4 containers

Kliko ombouwen zijn er voor 1, 2, 3 of 4 containers. Ze zijn er in verschillende maten, zodat er altijd een ombouw is die past bij jouw kliko. Een kliko ombouw voor 1 container is over het algemeen de meest voorkomende en betaalbare optie. Ze zijn verkrijgbaar voor kliko’s met een inhoud van 120 liter, 140 liter, 180 liter en 240 liter. Een kliko ombouw voor 2 containers is een goede optie als je twee containers hebt die je netjes en uit het zicht wilt plaatsen. Ook deze zijn verkrijgbaar voor kliko’s met een inhoud van 140 liter of 240 liter. Een kliko ombouw voor 3 containers of een kliko ombouw voor 4 containers is een goede optie als je veel vuilnis hebt. Ook deze zijn verkrijgbaar voor kliko’s met een inhoud van 140 liter of 240 liter.

Houten container ombouwen

Houten container ombouwen zijn een populaire keuze vanwege hun natuurlijke uitstraling en duurzaamheid. Ze zijn er in verschillende houtsoorten, zodat er altijd een ombouw is die past bij jouw wensen en behoeften. Douglas hout is een hardhoutsoort die afkomstig is uit Noord-Amerika. Het is een sterke en duurzame houtsoort die goed bestand is tegen weersinvloeden. Douglas hout heeft een warme, natuurlijke uitstraling. Geïmpregneerd hout is hout dat behandeld is met een chemische oplossing om het te beschermen tegen weersinvloeden en insecten. Geïmpregneerd hout is een goede keuze voor houten container ombouwen die in een natte of vochtige omgeving staan. Het is ook een goede keuze voor houten container ombouwen die gevoelig zijn voor insecten. Douglas hout en geïmpregneerd hout hebben beide hun eigen voordelen en nadelen. Douglas hout is een natuurlijker houtsoort met een warme uitstraling. Geïmpregneerd hout is een duurzamere houtsoort die beter bestand is tegen weersinvloeden en insecten.

Container ombouw kopen

Een container ombouw is ideaal om vuilcontainers netjes uit het zicht te plaatsen. Je hebt de keuze uit een houten of een kunststof ombouw voor de afvalcontainer. Een container ombouw heeft een handig deksel dat je aan de deksel van de kliko kunt bevestigen. Zo hoef je de vuilnisbak niet steeds aan te raken. De container rol je eenvoudig uit de behuizing wanneer je de container aan de straat moet zetten. Een groot voordeel van een container ombouw is dat de klep vast blijft staan als je deze opent. Hierdoor heb je beide handen vrij als er een (zware) afvalzak in de container wilt gooien. Bij Blokhut.com zit je ook goed voor een vuilniszak berging, fietsenbergingtuinkist of tuinkast. Maar de vuilniszak bergingen dienen als een container om volle vuilniszakken tijdelijk in op te bergen. Opgeruimd staat wel zo netjes!

 

Bekijk alle kliko ombouwen:

Kliko ombouw 1 container | Kliko ombouw 2 containers | Kliko ombouw 3 containers | Kliko ombouw 4 containers | Bedrijfsafval kliko ombouw | Vuilniszakberging

 

Of bekijk een van onze andere categorieën:

Fietsenbergingen | Houtopslag | Motorbergingen | Overkappingen | Plantenbakken | Tuinhuizen | Tuinkassen | Tuinkasten | Tuinkisten

 

Veelgestelde vragen over container ombouwen

Ik wil een container ombouw of kliko ombouw plaatsen in mijn voortuin, mag dat?

Dat hangt af van de regels in jouw gemeente. In veel gemeenten mag je een container ombouw of kliko ombouw plaatsen in de voortuin, maar er zijn vaak wel voorwaarden aan verbonden. Zo mag de ombouw niet hoger zijn dan 1,5 meter en moet hij aan de achterkant open zijn. Ook moet de ombouw niet de doorgang belemmeren. Om zeker te weten of je een kliko ombouw in je voortuin mag plaatsen, kun je het beste contact opnemen met je gemeente.

Welk hout voor een kliko ombouw?

De keuze voor het juiste hout hangt af van jouw persoonlijke voorkeuren en budget. Als je op zoek bent naar een duurzame en betaalbare optie, dan is Douglas hout een goede keuze. Douglas hout is een duurzame houtsoort die bestand is tegen weersinvloeden. Het is ook relatief goedkoop. Als je op zoek bent naar een extra duurzame optie, dan is geïmpregneerd hout een goede keuze. Geïmpregneerd hout is behandeld met een beschermende laag die het hout beschermt tegen rot en schimmel. Het is iets duurder dan Douglas hout, maar het is ook duurzamer.

Hoe groot is mijn kliko?

De grootte van je kliko is aangegeven op de zijkant van de kliko. De afmetingen zijn in centimeters. De meest voorkomende maten zijn 140 liter en 240 liter. Een container van 140 liter heeft een afmeting van 50,5 x 55,5 x 110 cm. Een container van 240 liter heeft een afmeting van 58 x 75,5 x 110 cm. Als je de afmetingen van je kliko niet kunt vinden, kun je contact opnemen met je gemeente of met de leverancier van je kliko.

Kan het deksel makkelijk openen en sluiten?

Voor alle ombouwen is het mogelijk om deze te voorzien van een optionele gasveer. Hierdoor kunt u het deksel gemakkelijk openen en sluiten.
Bovendien kunt u door de gasveer het deksel ook open laten staan.

Kunnen jullie ook een ombouw op maat maken?

Jazeker, indien onze standaardproducten voor u niet de juiste maten hebben, kunt u kiezen voor “maatwerk”. Dit houdt in dat vrijwel alle producten in de door u gewenste afmetingen geproduceerd kunnen worden. Geef ons de buitenmaten en wensen.

Welk houtsoort wordt voor de opbergsystemen in de tuin gebruikt?

Hiervoor wordt vurenhout verwerkt afkomstig van verschillende leveranciers in Nederland en Zweden. Dit hout draagt het KOMO keurmerk. Dit betekent, dat het hout op milieuvriendelijke wijze wordt veredeld en daardoor langer meegaat. Wij geven 10 jaar garantie op houtrot.