Houten tuinkast

​Op zoek naar een mooie houten tuinkast om al uw tuingereedschap, werkkleding of andere tuinbenodigdheden in op te bergen? Dan zit u goed bij Blokhut.com, we hebben een ruime selectie met houten tuinkasten zodat uw tuin of balkon er weer piekfijn uitziet. U kunt kiezen uit lage tuinkasten en hoge tuinkasten. Een hoge tuinkast van hout heeft als voordeel dat u minder vaak hoeft te bukken wanneer u uw spullen wilt pakken of wilt opruimen. Daarnaast heeft een hoge houten tuinkast meer bergruimte dan een lage tuinkast. Maar een lage tuinkast van hout is weer geschikt voor als u wat minder tuinbenodigdheden op wilt bergen. Hieronder kunt u ons overzicht bekijken met mooie houten tuinkasten.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

20 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

20 artikel(en)

Haal snel een houten tuinkast in huis

Een handige plek voor al uw tuingereedschap en andere tuinbenodigdheden. Het is zelfs mogelijk om een barbecue op te bergen in een houten tuinkast. Kortom, met een houten tuinkast ziet uw tuin er binnen no-time weer piekfijn uit. Een houten tuinkast is volledig in te richten naar wens, zodat al uw veelgebruikte tuingereedschap gemakkelijk in de tuinkast past. Heeft u liever een tuinkast van ander materiaal? Kijk dan gerust eens even bij onze kunststof tuinkasten en metalen tuinkasten. Zo hoef je een kunststof tuinkast niet te schilderen en een metalen tuinkast is weer een stuk steviger. Het is wel van belang dat de houten tuinkast voorzien wordt van een verflaag. Dat kunt u doen door de tuinkast met een dekkende of transparante beits te schilderen.

Houten tuinkast op maat

Alle houten tuinkasten in het bovenstaande overzicht hebben vaste afmetingen. Daarnaast hebben we ook tuinkasten van andere materialen. Maar als u net op zoek bent naar een tuinkast van hout met afwijkende afmetingen, dan is dat bij Blokhut.com geen probleem. Wij kunnen de maatwerk tuinkast gewoon produceren in de door u aangegeven afmetingen. Houdt u er wel rekening mee dat de levertijd bij maatwerk iets langer is én dat u iets meer moet betalen. Maar dan heeft u wel een houten tuinkast die perfect aansluit op uw wensen. Zo past de tuinkast precies tussen de schutting en de muur van uw garage of precies in de hoek van de muren van uw woning. Laat ons via het contactformulier weten wat uw specifieke wensen zijn voor een houten tuinkast én wij zullen u voorzien van een prijsopgave.