Houten tuinkasten

Op zoek naar een mooie houten tuinkast om al je tuingereedschap, werkkleding of andere tuinbenodigdheden in op te bergen? Dan zit je goed bij Blokhut.com. Met onze ruim 25 jaar ervaring in het leveren van deze houten tuinkasten mogen wij ons wel de vakspecialist noemen. De oplossing om al je tuinspullen op te bergen zodat jouw tuin of balkon er weer piekfijn uitziet.  Onze hoge tuinkasten en lage  tuinkasten zijn leverbaar in vele maten. Ook leveren wij de meeste tuinkasten met een vakindeling. Het is altijd mogelijk om extra legplanken te bestellen, zodat je de kast naar eigen wens kunt inrichten. Daarnaast leveren ook maatwerk. Bekijk ook eens onze lage tuinkasten.

Toont alle 43 resultaten

Toont alle 43 resultaten

Een houten tuinkast bij Blokhut.com

Je bent het zat dat al je spullen rondslingeren in je tuin of je weet simpelweg niet waar je die grasmaaier moet neerzetten. Daar kan Blokhut.com je verder helpen. Wij bieden een ruim assortiment in Hoge of Lage Tuinkasten.

Een houten schuurtje op maat

Bij Blokhut.com bieden we allerlei soorten en maten aan houten schuurtjes. Berg eenvoudig je spullen op in een van onze houten bergingen. We hebben hoge tuinkasten, maar ook lage, smalle en brede tuinkasten. Kortom, er is voor ieder wat wils.

Wist je trouwens dat een tuinkast een perfecte aanvulling is op een comfortabele blokhut? Of wellicht dat je interesse hebt in een mooie fietsenbergingtuinkist of container ombouw? Deze kunnen perfect aansluiten op een tuinkast in jouw tuin.

Houten tuinkasten, houten bergingen en houten schuurtjes

Een handige plek voor al je tuingereedschap en andere tuinbenodigdheden. Het is zelfs mogelijk om een barbecue op te bergen in een houten tuinkast. Kortom met een houten tuinkast ziet je tuin er binnen no-time weer piekfijn uit. Een houten tuinkast is volledig in te richten naar wens, zodat al het veelgebruikte tuingereedschap gemakkelijk in de tuinkast past. Heb je liever een tuinkast van ander materiaal? Kijk dan gerust eens even bij onze metalen tuinkasten. Zo hoef je een metalen tuinkast niet te schilderen. De houten tuinkast heeft een langere levensduur als je deze voorziet van dekkende of transparante tuinbeits.