Houten tuinkast

Op zoek naar een mooie houten tuinkast om al je tuingereedschap, werkkleding of andere tuinbenodigdheden in op te bergen? Dan zit je goed bij Blokhut.com. We hebben een ruime selectie met houten tuinkasten zodat jouw tuin of balkon er weer piekfijn uitziet.

Toont alle 31 resultaten

Toont alle 31 resultaten

Je kunt kiezen uit lage tuinkasten en hoge tuinkasten. Een hoge tuinkast van hout heeft als voordeel dat je minder vaak hoeft te bukken wanneer je spullen wilt pakken of wilt opruimen. Daarnaast heeft een hoge houten tuinkast meer bergruimte dan een lage tuinkast. Maar een lage tuinkast van hout is weer geschikt voor als je kleine tuinbenodigdheden op wilt opbergen. Hieronder een overzicht met mooie houten tuinkasten.

Haal snel een houten tuinkast in huis

Een handige plek voor al je tuingereedschap en andere tuinbenodigdheden. Het is zelfs mogelijk om een barbecue op te bergen in een houten tuinkast. Kortom met een houten tuinkast ziet je tuin er binnen no-time weer piekfijn uit. Een houten tuinkast is volledig in te richten naar wens, zodat al het veelgebruikte tuingereedschap gemakkelijk in de tuinkast past. Heb je liever een tuinkast van ander materiaal? Kijk dan gerust eens even bij onze metalen tuinkasten. Zo hoef je een metalen tuinkast niet te schilderen. De houten tuinkast heeft een langere levensduur als je deze voorziet van verf of beits.