Metalen bergingen

Metalen bergingen zijn onderhoudsvriendelijk en geschikt om in je tuin te plaatsen. Ze zijn leverbaar in een gecoate uitvoering en deze schuurtjes zijn in vele maten leverbaar. Kies jouw gewenste vorm en maat uit deze collectie metalen bergingen voor in je tuin, onder je carport of op je balkon of terras.

Toont alle 16 resultaten

Toont alle 16 resultaten

De mogelijkheden van een metalen berging

Met een metalen berging van Blokhut.com kun je alle kanten op. Niet alleen kun je een metalen berging gebruiken voor het veilig opbergen van spullen als tuingereedschap en andere tuinbenodigdheden. Het is zelfs mogelijk om een metalen berging volledig in te richten tot een handige werkplek. Een aantal van onze metalen bergingen zijn zeer ruim, daar kun je makkelijk en op eenvoudige wijze een werktafel in kwijt. Doordat de metalen bergingen robuust en sterk zijn, is er nauwelijks onderhoud nodig. Dus jarenlang profiteren van een mooie metalen berging of metalen tuinkast. Al jouw spullen staan volledig veilig in een berging, want je deze kunt deze gewoon afsluiten middels een hangslot. Hierdoor wordt de kans op diefstal aanzienlijk verminderd en de tuinspullen gaan vele malen langer mee omdat ze in een droge en afgeschermde omgeving staan.

Voordelen van een metalen berging of tuinkast

Natuurlijk kiezen voor een houten tuinkast, alleen deze vergt meer onderhoud dan een metalen tuinkast of berging. Zo is het niet nodig om een metalen berging om de zoveel jaar te schilderen, een berging van metaal is onderhoud vrijwel onnodig. De metalen bergingen zijn voorzien van een handige draaideur waardoor je gemakkelijk naar binnen kunt lopen want de bergingen zijn hoog genoeg. Ook al de spullen staan veilig want een metalen berging heeft een hoge brandveiligheid. De mogelijkheden qua afmetingen zijn eindeloos, elk type metalen berging is weer te verkrijgen in meerdere afmetingen.  Gebruik deze als fietsenberging en als je stormschade wilt beperken tot een minimum, dan is het mogelijk om de metalen berging in de grond te verankeren. Een metalen berging heeft tal van voordelen, heb jij  hier vragen over, stel ze dan gerust en neem even contact met ons op.