Tuinkist

De tuinkist is een handig opbergsysteem op- of rondom de tuin, terras, camping, volkstuin, boot of bij de recreatiewoning. U kunt het zo gek niet bedenken of we bieden u de oplossing! Een tuinkist is een veilige plek voor de spullen die u vaak gebruikt en wilt opbergen. Onze ventilerende tuinkisten bieden volop ruimte voor kussens, speelgoed, een barbecue, grasmaaier en andere benodigdheden.
Niet te vergeten voor opslag van gasflessen, bieden wij een ruime 
keuze in gasflessenkisten. Met de opbergkisten heeft u geen last meer van rondslingerende spullen in de tuin en in de schuur. Plaats de tuinkist bijvoorbeeld naast een tuinhuisje om de ruimte optimaal te benutten.
Zoek je een kunststof, metalen of houten tuinkist? Of een kist die stevig genoeg is om op te zitten. Kijk bij onze ruime standaard assortiment tuinkisten. Daarnaast leveren wij de houten tuinkisten ook op maat in Nederland en België.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

19 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

19 artikel(en)

Tuinkist online kopen

Een tuinkist biedt u veel voordelen. Als handig opbergsysteem biedt een tuinkist ruimte voor spullen die u droog en veilig achter slot en grendel wilt opbergen. Een tuinkist is natuurlijk geschikt voor de tuin, maar ook voor op het terras, op de camping of bij een vakantiehuisje. Overal waar u buiten extra opbergruimte nodig heeft, biedt een tuinkast uitkomst. Een tuinkist, fietsenberging of container ombouw van Blokhut.com biedt u daarnaast veel gebruiksgemak. Zo blijft de klep vaststaan als u de kist opent. Hierdoor heeft u beide handen vrij om de benodigde spullen uit de tuinkist te pakken. Onze tuinkisten van hout, metaal en kunststof zijn ook zeer onderhoudsvriendelijk en ventilerend. Hierdoor ondervinden uw tuinspullen en gereedschap geen vochtschade. Samen met een tuinkas is dit een perfecte combinatie voor de thuiskweker.

Een kist voor tuinkussens

Tuinkisten of kisten voor tuinkussens zijn perfect om kussens in van uw buitenbank of loungeset in op te bergen. Kussens blijven droog in voorjaar en in de zomer. Een goede berging voor uw loungekussens is belangrijk. Uw kussens blijven langer mooi, worden niet nat en verkleuren niet door zonlicht. U voorkomt ook dat katten erop gaan liggen of de kussens bevuilen. In de winter kunt u de kussens beter in een verwarmde ruimte bergen. Naast kussens kunt u bijvoorbeeld ook tuingereedschap, speelgoed, een barbecue of andere benodigdheden er in kwijt. Een kist voor tuinkussens is de ideale aanvulling op een tuinhuis of fietsenberging om uw spullen overzichtelijk in op te bergen.