Tuinkist

Een tuinkist is een handig opbergsysteem voor in de tuin, op het terras, de camping, volkstuin, boot of uw recreatiewoning. Een tuinkist is een uitstekende oplossing voor al uw losse spullen die tegen de elementen beschermd moeten worden. Gebruik een tuinkist of loungekussenkist als een veilige plek voor de spullen die u vaak gebruikt of voor spullen die u in de winter wilt opbergen. Onze ventilerende tuinkisten bieden volop ruimte voor kussens, speelgoed, koivoer, een barbecue, grasmaaier en andere benodigdheden. Zo heeft u geen last meer van rondslingerende spullen in de tuin en in de schuur. Ook maatwerk is mogelijk! Plaats de maatwerk tuinkist bijvoorbeeld naast een tuinkast om de ruimte optimaal te benutten. Zoekt u een houten tuinkist en staat uw maatvoering hier niet vermeld? Wij leveren de houten tuinkisten ook op maat in Nederland en België.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

Tuinkist online kopen

Een tuinkist biedt u veel voordelen. Als handig opbergsysteem biedt een tuinkist ruimte voor spullen die u droog en veilig achter slot en grendel wilt opbergen. Een tuinkist is natuurlijk geschikt voor de tuin, maar ook voor op het terras, op de camping of bij een vakantiehuisje. Overal waar u buiten extra opbergruimte nodig heeft, biedt een tuinkast uitkomst. Een tuinkist, fietsenberging of container ombouw van Blokhut.com biedt u daarnaast veel gebruiksgemak. Zo blijft de klep vaststaan als u de kist opent. Hierdoor heeft u beide handen vrij om de benodigde spullen uit de tuinkist te pakken. Onze tuinkisten van hout, metaal en kunststof zijn ook zeer onderhoudsvriendelijk en ventilerend. Hierdoor ondervinden uw tuinspullen en gereedschap geen vochtschade.

Een kist voor tuinkussens

Tuinkisten of kisten voor tuinkussens zijn perfect om kussens in van uw buitenbank of loungeset in op te bergen. Kussens blijven droog in voorjaar en in de zomer. Een goede berging voor uw loungekussens is belangrijk. Uw kussens blijven langer mooi, worden niet nat en verkleuren niet door zonlicht. U voorkomt ook dat katten erop gaan liggen of de kussens bevuilen. In de winter kunt u de kussens beter in een verwarmde ruimte bergen. Naast kussens kunt u bijvoorbeeld ook tuingereedschap, speelgoed, zakken dooikorrels of grind, een barbecue of andere benodigdheden er in kwijt. Een kist voor tuinkussens is de ideale aanvulling op een tuinhuis of fietsenberging om uw spullen overzichtelijk in op te bergen.