Tuinkist

Een tuinkist is een handig opbergsysteem op- of rondom de tuin, terras, camping, volkstuin, boot of bij de recreatiewoning. Je kunt het zo gek niet bedenken of we bieden de oplossing! Opbergkist voor tuin of loungekussens, surfplank, supboard, tuinstoelen, gasflessen of vuilniszakken. Zit je gewenste maat er niet bij dan leveren wij ook nog maatwerk.

Toont alle 24 resultaten

Toont alle 24 resultaten

Een tuinkist is een veilige plek voor de spullen die je vaak gebruikt en wilt opbergen. Onze ventilerende tuinkisten hebben volop ruimte voor kussens, speelgoed, een barbecue, grasmaaier en andere benodigdheden. Niet te vergeten voor opslag van gasflessen, bekijk eens de ruime keuze in gasflessenkisten. Met de opbergkisten heb je geen last meer van rondslingerende spullen in de tuin en schuur. Plaats de tuinkist bijvoorbeeld naast een tuinhuisje om de ruimte optimaal te benutten.

Voordelen van een tuinkist

Een tuinkist heeft veel voordelen. Als handig opbergsysteem biedt een tuinkist ruimte voor spullen die droog en veilig opgeborgen moet worden. Een tuinkist is natuurlijk geschikt voor de tuin, maar ook voor op het terras, op de camping of bij een vakantiehuisje. Overal waar je buiten extra opbergruimte nodig heeft, is de tuinkast een uitkomst. Een tuinkist, fietsenberging of container ombouw van Blokhut.com geeft daarnaast veel gebruiksgemak. Zo blijft bij de meeste tuinkisten het deksel vaststaan als je de kist opent door de gasveren. Hierdoor heb je beide handen vrij om de benodigde spullen uit de tuinkist te pakken. Onze tuinkisten van hout en zijn onderhoudsvriendelijk en ventilerend. Hierdoor ondervinden de tuinspullen en gereedschap geen vochtschade. Samen met een tuinkas is dit een perfecte combinatie voor de thuiskweker. Zoek je een metalen of houten tuinkist? Of een kist die stevig genoeg is om op te zitten. Kijk bij onze ruime standaard assortiment tuinkisten.

Tuinkist waterdicht:

Een tuinkist kan ook gebruikt worden als loungekussenkist om kussens van jouw lounge set in op te bergen. Zo blijven de kussens droog in het voorjaar en in de zomer. Een goede berging voor al je loungekussens is belangrijk. Kussens blijven langer mooi, worden niet nat en verkleuren niet door zonlicht. Je voorkomt ook dat katten erop gaan liggen of de kussens bevuilen. In de winter kun je de kussens beter in een verwarmde ruimte bergen. Naast kussens ook geschikt voor het opbergen van tuingereedschap, speelgoed, een barbecue, en andere tuinspullen. Een kist voor tuinkussens is de ideale aanvulling op een tuinhuis of fietsenberging om uw spullen overzichtelijk in op te bergen.

 

Bekijk een van onze andere categorieën:

Fietsenbergingen | Houtopslag | Kliko ombouwen | Motorbergingen | Overkappingen | Plantenbakken | Tuinhuizen | Tuinkassen | Tuinkasten

 

Veelgestelde vragen tuinkisten

Welk hout wordt er gebruikt voor tuinkisten?

Vurenhout wordt er gebruikt voor het maken van tuinkisten. Dit hout is afkomstig van verschillende leveranciers in Nederland en Zweden. Het vurenhout draagt het KOMO keurmerk, dit houdt in dat het hout langer goed blijft.

Zijn tuinkisten waterdicht?

Tuinkisten zijn regenwaterdicht, dit houdt in dat zij bestand zijn tegen regen, sneeuw en hagel. Dit geldt ook voor de bodem van de tuinkist, die veelal gemaakt worden van Betonplex. Daarnaast zijn alle tuinkisten voorzien van een ventilatierooster zodat alle spullen droog bewaard blijven.

Moet het hout van de tuinkisten behandeld worden?

Door de weersinvloeden zal het hout op den duur vergrijzen. U kunt het product met transparante of dekkende beits schilderen, wanneer u niet wilt dat de tuinkist vergrijst. Wanneer u de tuinkist gaat schilderen, moet het wel kurkdroog zijn.