Houtopslag

Houtopslag gezocht? Dan zit je goed op Blokhut.com! Een breed aanbod aan bergingen voor haardhout. In al onze houtopslagen blijft het hout netjes en droog opgeborgen. Hierdoor kun je het hout direct gebruiken om te stoken en hoeft het niet eerst te drogen.

Toont alle 6 resultaten

Toont alle 6 resultaten

Hout netjes en droog opbergen

Je wilt natuurlijk niet dat het haardhout voor jouw open haard of kachel nat wordt. Met name als er grote hoeveelheden hout opgeslagen moeten worden is een houtopslag ideaal. De houtopslag zorgt ervoor dat het hout beschermt wordt tegen regen, sneeuw en hagel. Hierin kun je netjes alle blokken hout op elkaar stapelen en je ziet in één oogopslag ook of er nog voorraad is. Wanneer er maar een kleine houtopslag nodig is, raden wij de tuintafel aan. Deze is multifunctioneel en neemt niet zoveel plek in beslag. Een veelgebruikte plek voor een houtopslag is onder een overkapping tegen de schuur of het huis. De bergingen zijn namelijk voornamelijk breed en hoog, maar niet zo diep. Hierdoor kun je ze heel gemakkelijk kwijt en nemen ze niet teveel ruimte in.

Houtopslag kopen bij Blokhut

Bij ons vind je diverse houtopslagen, allemaal voor verschillende hoeveelheden hout. De tuintafel is uiteraard voor een kleine houtvoorraad bedoelt. Daarnaast zijn er ook grote bergingen, waar je een ruime voorraad aan hout kunt opstapelen. De houtopslagen van Blokhut zijn makkelijk te monteren en geeft een ‘natuurlijke’ sfeer aan de tuin. Kies jouw gewenst maat en monteer vervolgens de berging eenvoudig in elkaar.

Bekijk nu ook onze andere populaire categorieën: TuinmeubelsTuintafels | Houten plantenbakken