Houtopslag

Op zoek naar een Houtopslag ? Dan zit je goed op Blokhut.com! Een breed aanbod aan bergingen voor haardhout. In al onze houtopslagen blijft het hout netjes en droog opgeborgen. Er is keuze in een houten houtberging of stalen houtberging. Hierin kun je de houtblokken stapelen en het laten drogen om te stoken in je haard of vuurkorf etc.

Toont alle 26 resultaten

Toont alle 26 resultaten

Hout netjes en droog opbergen

Je wilt natuurlijk niet dat het haardhout voor jouw open haard of kachel nat wordt. Met name als er grote hoeveelheden hout opgeslagen moeten worden is een houtopslag ideaal. De houtopslag zorgt ervoor dat het hout beschermt wordt tegen regen, sneeuw en hagel. Hierin kun je netjes alle blokken hout op elkaar stapelen en je ziet in één oogopslag ook of er nog voorraad is. Wanneer er maar een kleine houtopslag nodig is, raden wij de tuintafel aan. Deze is multifunctioneel en neemt niet zoveel plek in beslag. Een veelgebruikte plek voor een houtopslag is onder een overkapping tegen de schuur of het huis. De bergingen zijn namelijk voornamelijk breed en hoog, maar niet zo diep. Hierdoor kun je ze heel gemakkelijk kwijt en nemen ze niet teveel ruimte in.

Meer weten over het opbergen van haardhout? Bekijk onze veelgestelde vragen over houtopslag.

Houtopslag kopen bij Blokhut

Bij ons vind je diverse houtopslagen, allemaal voor verschillende hoeveelheden hout. De tuintafel is uiteraard voor een kleine houtvoorraad bedoelt. Daarnaast zijn er ook grote bergingen, waar je een ruime voorraad aan hout kunt opstapelen. De houtopslagen van Blokhut zijn makkelijk te monteren en geeft een ‘natuurlijke’ sfeer aan de tuin. Kies jouw gewenst maat en monteer vervolgens de berging eenvoudig in elkaar.

Bekijk nu ook onze andere populaire categorieën: TuinmeubelsTuintafels | Houten plantenbakken