Houtopslag

Houtopslag gezocht? Dan zit u goed op Blokhut.com! Hier vindt u een breed aanbod aan bergingen voor uw haardhout. In al onze houtopslagen blijft uw hout netjes en droog opgeborgen. Hierdoor kunt u het hout direct gebruiken om te stoken en hoeft het niet eerst te drogen. Er zijn diverse maten en uitvoeringen verkrijgbaar. Een houtopslag van ons is makkelijk te monteren en geeft een zeer landelijke sfeer aan uw tuin. Wilt u hout netjes opslaan, maar betreffen het altijd kleine hoeveelheden? Dan zijn onze tuintafels een goede keuze. Kijk ook naar onze tuintafels die je als houtopslag kunt benutten. Verder kunt u in onze selectie houtbergingen vinden van aluminium en van hout én in staande en zelfs liggende uitvoeringen. Kunt u de gewenste maat niet vinden? Wij kunnen ook uw houtopslag op maat maken, neem daarvoor gerust contact met ons op. Hieronder volgt het overzicht met onze mooie houtbergingen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Keuze in mooie houtopslagen voor haardhout

Op Blokhut.com treft u een aantal handige mogelijkheden voor het opslaan van uw openhaardhout. Het is belangrijk dat het haardhout voldoende gedroogd wordt door de wind als u haardhout wilt gaan stoken. Hoe meer verluchting hoe beter. U kunt dus het beste uw houtopslag onder een afdak plaatsen zodat het niet nat regent. Als u het hout binnen opslaat zal er eerst schimmel ontstaan en ook als u het afdekt met een zeil ontstaat er te weinig ventilatie en zal het haardhout niet voldoende droog worden. Ook dient u het hout niet op de grond te plaatsen, maar ervoor te zorgen dat er aan de onderzijde ook voldoende geventileerd wordt. Een haardhoutopslag van ons is voorzien van onderbalken zodat het haardhout van de onderzijde goed kan drogen. In onze selectie met houtbergingen vindt u een aantal houtopslagen die los staan van de grond. 

Een praktische opslag voor haardhout

Welk type houtopslag voor u geschikt is, is natuurlijk afhankelijk van hoeveel haardhout die u wilt opbergen. Als u niet veel haardhout wil opbergen, kunt u ook denken aan de statafel met houtopslag of de side-table met houtopslag. Zo heeft u een mooie twee-in-een oplossing. We raden u aan om het hout niet te compact of in meerdere richtingen op te stapelen. U kunt natuurlijk ook verschillende houtbergingen naast elkaar plaatsen. Of op een later moment nog een hetzelfde model bijbestellen. Heeft u een speciale maatvoering nodig? Dan kunnen wij een houtopslag op maat maken. Vraag daarvoor een vrijblijvende offerte aan. Uw nieuwe houtopslag wordt geleverd in voorgemonteerde delen. U kunt ook gebruik van onze montage servicedienst voor gedegen montage van uw houtopslag. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.