Cortenstaal plantenbakken zonder bodem

Ben jij op zoek naar een duurzame en stijlvolle plantenbak voor jouw tuin? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een ruime selectie van cortenstaal plantenbakken zonder bodem aan die niet alleen mooi zijn, maar ook nog eens lang meegaan. Deze plantenbakken kunnen ook op maat geleverd worden.

Toont alle 12 resultaten

Toont alle 12 resultaten

Meer mogelijkheden met cortenstaal plantenbakken zonder bodem

Cortenstaal plantenbakken zonder bodem zijn gemaakt van cortenstaal, een type staal dat bekend staat om zijn roestige uiterlijk en duurzaamheid. In tegenstelling tot traditionele plantenbakken, hebben cortenstaal plantenbakken zonder bodem geen bodem, waardoor ze perfect zijn voor gebruik op een terras, een balkon of een andere harde ondergrond. Onze plantenbakken van cortenstaal zonder bodem zijn daarnaast ook geschikt voor gebruik op een zachte ondergrond.

Waarom kiezen voor een cortenstaal plantenbak zonder bodem?

Waarom zou je eigenlijk kiezen voor een cortenstaal plantenbak zonder bodem? Het heeft namelijk meerdere voordelen. Je kunt ook grotere bomen planten in een plantenbak zonder bodem, omdat deze zo meer ruimte heeft om te ontwortelen. In een plantenbak zonder bodem kan het regenwater direct de bodem in lopen dus hoef je geen afwateringsgaten meer te maken. Een plantenbak zonder bodem kan ook gebruikt worden als plantenborder in jouw tuin. Reden genoeg dus om te kiezen voor een cortenstaal plantenbak zonder bodem!

Kies de vorm van je cortenstaal plantenbak zonder bodem

Onze cortenstaal plantenbakken zonder bodem kun je ook helemaal zelf naar vorm en naar wens samenstellen. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een plantenbak voor de afscheiding van jouw terras of tuin? Dan kun jij kiezen voor een cortenstaal plantenbak zonder bodem die hoger is. Kies je voor een lager model dan kun je deze goed gebruiken als border voor jouw vaste of bloeiende planten. Je kunt bij ons o.a. kiezen voor een vierkante plantenbak zonder bodem of een rechthoekige. Heb jij liever een ronde cortenstaal plantenbak? Bekijk dan onze ronde cortenstaal plantenbakken.

Waarom kiezen voor een cortenstaal plantenbak zonder bodem van Blokhut.com?

Je kunt bij ons jouw cortenstaal plantenbakken zonder bodem naar vorm en naar wens samenstellen. Zo leveren wij deze plantenbakken in elke gewenste RAL-kleur, waardoor deze dus ook leverbaar is in jouw favoriete kleur. Wij leveren in heel België en Nederland, maar met uitzondering van de Waddeneilanden. Hiervoor worden extra kosten gerekend afhankelijk van de leverancier. Kies voor Blokhut.com en kies voor een vakspecialist met jarenlange ervaring, snelle levering en veilig betalen!

Heb jij vragen over onze cortenstaal plantenbakken zonder bodem? Dan staan we je graag te woord. Neem dan contact met ons op per mail of via de telefoon. We helpen je graag met het samenstellen van de perfecte cortenstaal plantenbak zonder bodem voor jouw. Toch liever een cortenstaal plantenbak met bodem? Bekijk dan onze cortenstaal plantenbakken.