Fietsenberging op maat

Bent u op zoek naar een fietsenberging op maat omdat de fietsenbergingen met standaard afmetingen niet aansluiten op uw eisen en wensen? Dan is het mogelijk om een fietsenberging of motorberging op maat te laten maken door Blokhut.com. Voor alle soorten fietsen kunnen we een maatwerk fietsenberging maken. Kinderfietsen, bakfietsen, herenfietsen of zelfs elektrische fietsen? Laat ons weten wat voor fiets u in de fietsenberging wilt plaatsen én wij bouwen een fietsenberging op maat. We kunnen ook een motorberging op maat maken, dit is ideaal voor gemotoriseerde voertuigen zoals scooters, brommers, motoren of eventueel een scootmobiel. Voor een maatwerk fietsenberging willen we weten wat voor voertuig u wilt bergen, bij welke maat de draaideuren moeten komen en wat de binnen- en buitenmaten zijn. Maar we willen ook graag van u weten of u de fietsenberging op maat zelf wilt monteren en op welke locatie we de fietsenberging of motorberging af mogen leveren.

Fietsberging voor bakfiets StintFietsberging op maat met vloerScootmobielberging op maatFietsberging op maat langs de straat
Maatwerk fietsberging voor speciale fietsenFietsberging op maat door klant geschilderdBerging op maat voor jouw motorFietsberging op maat voor bakfiets

Als u door Blokhut.com een fietsenberging op maat laat maken, dan dient u rekening te houden met een levertijd van zo’n 4 tot 6 weken. Houdt er wel rekening mee dat de kosten voor een maatwerk fietsenberging of motorberging op maat een stuk hoger liggen dan de standaard uitvoeringen. Maar dan heeft u wel een fietsenberging die volledig aan al uw wensen voldoet. Het maakt dan niet uit wat voor fiets u gebruikt, of wellicht heeft u meerdere fietsen die u wilt opbergen? Alle fietsen passen dan gewoon in de fietsenberging op maat. De meeste fietsenbergingen hebben een lage maatvoering, daardoor is het zelfs mogelijk om de berging in de voortuin te plaatsen. Zo hoeft u niet meer om te rijden, door de brandgang of met de fiets door de woonkamer. Tevens kunnen de fietsenbergingen en motorbergingen multifunctioneel worden opgezet, u kunt er dus ook andere spullen in kwijt, zoals gereedschap, tuinkussens of accessoires van uw fiets. Bent u toch op zoek naar iets anders? Bij Blokhut.com zit u ook goed voor een maatwerk container ombouw, maatwerk tuinkist of maatwerk tuinkast. Let op: Een fietsenberging op maat kan alleen van hout gemaakt worden, verder kan een maatwerk fietsenberging niet geretourneerd worden.

Fietsenberging of motorberging op maat gemaakt

Een fietsenberging op maat kan voor alle fietsen worden gebruikt, van kinderfietsen tot bakfietsen en van elektrische fietsen tot dure racefietsen. Ook kan een berging op maat gebruikt worden voor motorische voertuigen, zoals scooters, brommers, motoren of een scootmobiel. Het grootste voordeel van een fietsberging is dat uw fiets niet meer in de regen hoeft te staan, dit zorgt ervoor dat u altijd een droog zadel heeft en de onderdelen van de fiets gaan minder snel roesten. Zo heeft uw fiets minder onderhoud nodig en hoeft u minder vaak naar een fietsenmaker. Met een fietsenberging op maat kunt u uw fiets veilig stallen, uw fiets of motor wordt beschermd tegen diefstal en verder kunnen er ook andere spullen in opgeslagen worden. Heeft u liever geen fietsenberging op maat? Kijk dan eens in het overzicht met fietsbergingen met de standaard afmetingen.