Zwarte muurkassen

Bent u op zoek naar een muurkas en is zwart daarnaast uw favoriete kleur? Dan bent u bij blokhut.com aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan zwarte muurkassen.

Toont alle 8 resultaten

Toont alle 8 resultaten

Zwarte muurkas voor groene vingers

Een muurkas is een tuinkas voor iemand met een kleine tuin, of iemand die niet genoeg ruimte heeft voor een normale tuinkas. Woont u bijvoorbeeld in de stad en heeft u een kleine tuin, maar wilt u toch uw eigen planten, groenten en fruit kweken, dan is een zwarte muurkas van blokhut.com perfect voor u. Deze muurkassen kunnen eenvoudig tegen een hoge muur bevestigd worden, en nemen zo weinig ruimte van uw tuin in beslag.

De voordelen van een zwarte muurkas van blokhut.com

Blokhut.com heeft een mooie collectie aan zwarte muurkassen. Onze zwarte muurkassen zijn gemaakt van zwart gepoedercoat aluminium en zijn onderhoudsvriendelijk. De zijwanden zijn gemaakt van veiligheidsglas en de ruiten worden vastgezet d.m.v. een dubbele beglazingsstrip. Het dak van de zwarte muurkassen heeft een isolerende werking. Verder is de drempel zeer laag waardoor de zwarte muurkassen goed toegankelijk zijn.

Zwarte muurkassen koop je eenvoudig en snel bij blokhut.com

Blokhut.com levert muurkassen door heel Nederland en België en de verzending is in de meeste gevallen gratis. Voor levering op de Waddeneilanden worden extra kosten in rekening gebracht afhankelijk van de leverancier. Daarnaast kunt u bij ons de kant en klare fundering er bij bestellen of diverse kweekaccessoires? Het gebruik van een stabiele fundering is noodzakelijk voor het optimaal functioneren van de kas en biedt de basis voor jarenlang kweekplezier. U kunt de zwarte muurkas ook door ons laten monteren. Neem hiervoor even contact met ons op.