Tunnelkassen

Voor wie wil kweken of zaaien op een eenvoudige en goedkope manier is een tunnelkas een geschikte keuze. Er zijn diverse maten en uitvoeringen in de tunnelkassen afhankelijk van je wensen. Deze kassen zijn voorzien van voldoende ventilatiemogelijkheden wat noodzakelijk is voor je planten en stekken. Voor degene die meer kweekruimte willen zijn er diverse tunnelkassen in ons assortiment. Wat wil jij gaan kweken?

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten

De voordelen van een tunnelkas

Het plaatsen en het installeren van een tunnelkas is zeer eenvoudig. Met name in vergelijking met bijvoorbeeld de installatie van een glazen tuinkas. Wanneer de tunnelkas eenmaal geplaatst is, kun je deze ook nog eenvoudig verplaatsen. De kas weegt namelijk niet zoveel. Een tunnelkas is eigenlijk een variant van de foliekas. Het is een veelzijdige kas, waar je uitstekend gewassen kunt kweken. Een groot voordeel van de tunnelkas is de vorm. Door de lange koepelachtige vorm, heeft de folie nauwelijks last van de wind. Dan moet deze natuurlijk wel goed gespannen zijn, als dit het geval is zal de folie veel minder klapperen dan bij folie dat recht gespannen is. Daarnaast zijn de kassen heel licht en gemakkelijk op te zetten. De folie beschermt ook niet alleen tegen de wind, maar ook tegen insecten en andere weersverschijnselen. Het is niet alleen bestand tegen wind en regen, maar ook tegen zonlicht. De folie is namelijk UV-bestendig.

Tunnelkas kopen bij Blokhut.com

Bij Blokhut.com vind je niet alleen een mooi aanbod aan tunnelkassen, maar ook diverse andere soorten kassen zoals muurkassen, broeikassen of vrijstaande kassen. De tunnelkassen zijn eenvoudig en snel te bestellen via onze website. Daarnaast geniet je van een snelle levering en uitstekende service. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen en wij helpen jou graag verder.

Bekijk ook onze andere tuinkassen:

Houten kassen
Vrijstaande kassen
Muurkassen
Broeikassen