Fietsenberging

Jouw fiets staat volkomen veilig in een fietsenberging van Blokhut.com. We hebben fietsenbergingen voor elke voor- en achtertuin.
In onze collectie vind je allerlei maten fietsenbergingen voor gewone en elektrische fietsen, bakfietsen maar ook voor bijzondere fietsen.
Scootmobiel, BSO-bus, Driewieler of Duo fiets of voor je Squad. Zoek de meest geschikte fietsenberging voor jouw vervoersmiddel?
Blokhut.com heeft al meer dan 25 jaar ervaring in oplossingen voor het opbergen van vele soorten fietsen.

Toont alle 37 resultaten

Toont alle 37 resultaten

Verschillende soorten fietsenbergingen

Onze fietsenbergingen zijn ook geschikt allerlei soorten tweewielers, zoals scooters, brommers, motors, ligfietsen en aangepaste fietsen. Verder zijn de fietsenbergingen te verkrijgen in verschillende materialen, waaronder hout of metaal. De houten fietsbergingen zijn laag in hoogte en ook geschikt om voor in de tuin aan de straatkant te plaatsen (informeer bij je Gemeente). Hierdoor hoef je nooit meer met de fiets door het huis of door de tuin.

Heeft u een groot gezin en dus veel fietsen thuis staan? Neem dan eens een kijkje naar onze fietsenberging voor 5 fietsen. Misschien vindt je een blokhut of tuinhuis een betere optie om je fietsen te stallen. De keuze is aan jou!

Fietsenberging online bestellen

Bij Blokhut.com bestelt u eenvoudig en snel een fietsenberging. We leveren fietsenbergingen voor elk type fiets. Onze ventilerende fietsenbergingen hebben een lage maatvoering. Hierdoor is het niet storend als de fietsenberging in de voortuin of aan de straatkant geplaatst wordt. Staan er even geen fietsen in de berging? Dan is een fietsenberging een ideale plek om (tijdelijk) tuinspullen of containers te stallen. Maar voor het opbergen van uw spullen is een tuinkist of tuinkast ook een ideale oplossing. Onze multifunctionele bergingen beschermen de inhoud tegen alle weersinvloeden. Maar een fietsenberging zorgt er ook voor dat uw fiets veilig is tegen diefstal. Los van het feit dat een afgesloten fietsenberging moeilijk open te maken is, kunnen zij ook niet zien of er een fiets in de fietsenberging is geplaatst. Ideaal, uw fiets is dus optimaal beschermd tegen diefstal en minder gunstige weersomstandigheden dankzij een fietsenberging. Een fietsenberging kan (tijdelijk) ook dienen als berging voor containers (een container ombouw), tuinspullen en andere tuinaccessoires. Bij ons vindt u multifunctionele fietsenbergingen van uitstekende kwaliteit. Hierboven kunt u het overzicht bekijken met onze verschillende fietsenbergingen.

Multifunctionele fietsenberging

Een fietsenberging van Blokhut.com is multifunctioneel. Naast gewone fietsen kunt u vrijwel elk type fiets of tweewieler erin kwijt. Ook voor uw elektrische fiets hebben wij afsluitbare fietsenbergingen die de fiets beschermen tegen diefstal en weersinvloeden. Een ombouw, van hout of van kunststof, is zeer gebruiksvriendelijk en compact. Verder hebben we ook fietsenbergingen van hout, kunststof en zelfs van metaal. Gemotoriseerde tweewielers kunt u uiteraard ook in een fietsenberging plaatsen, evenals een scootmobiel en bakfiets. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden omtrent een fietsenberging? Neem dan gerust even contact met ons op voor passend advies. Het is ook mogelijk dat we een fietsenberging volledig op maat maken, hiervoor kunt u uw specifieke wensen aangeven via ons contactformulier én van ons krijgt u dan een passende offerte voor de maatwerk fietsenberging. Het is ook gewoon mogelijk om een fietsenberging in de zomer te als berging te gebruiken om tafels en stoelen op te bergen.

De voordelen van een fietsenberging

Een fietsenberging is een ideale oplossing om uw fiets of motor te stallen, zeker als deze op een droge en veilige plek moet komen te staan. Niet iedereen heeft de beschikking over een schuur, garage of carport. Of u heeft misschien een garage, maar naast de auto is er geen plek meer om nog een aantal fietsen in te plaatsen. Een houten fietsenberging kan eenvoudig geplaatst worden in uw tuin of op de oprit van uw huis. Verder is het fijn dat een fiets bij minder aangenaam weer, lekker droog blijft. Niet alleen gaan de onderdelen van een fiets minder snel roesten met een fietsenberging, het is ook fijn om op een droge fiets te stappen als u bijvoorbeeld om boodschappen gaat. De houten fietsbergingen van Blokhut.com hebben een slim opbergsysteem om de fietsen netjes op te bergen, maar de fietsenberging kan ook geschilderd worden, zo kunt u de fietsenberging de kleur geven die u wenst. Het is zelfs mogelijk om de fietsenberging door een van onze monteurs netjes te laten monteren.

Een fietsenberging voor speciale fietsen

Het is zelfs mogelijk om een fietsenberging te gebruiken voor speciale fietsen. Hierbij kunt u denken aan een bakfiets of een rolstoelfiets van bijvoorbeeld VeloPlus of OPair. Deze rolstoelfietsen hebben afwijkende afmetingen en passen dus niet in elke standaard fietsenberging. Het is daarom mogelijk om te kiezen voor een maatwerk fietsenberging, daarmee kunt u een rolstoelfiets van VeloPlus of OPair zonder problemen en op een veilige wijze opbergen. Als u ons laat weten wat de afmetingen zijn van de rolstoelfiets, dan kijken wij graag voor u welke fietsenbergingen daar geschikt voor zijn. Tevens kunt u in ons assortiment ook fietsenbergingen vinden voor elektrische fietsen én zelfs scootmobielen. Neem gerust eens een kijkje in onze bovenstaande selectie voor een mooie fietsenberging.

Veelgestelde vragen fietsenberging

Wat is een fietsenberging?

Een fietsenberging is zoals de naam al zegt een opbergruimte voor fietsen. Deze kunnen van hout, metaal of kunststof zijn gemaakt. Hierdoor staat uw fiets volkomen veilig én droog in de fietsenberging.

Voor welke soorten fietsen is een fietsenberging geschikt?

U kunt vrijwel elke fiets of tweewieler kwijt in de fietsenberging. Denk hierbij aan gewone heren- of damesfietsen, maar ook bakfietsen, elektrische fietsen, bakfietsen en zelfs motoren. De fietsenbergingen zijn er in diverse soorten en afmetingen.

Bekijk nu ook onze andere populaire categorieën: Kliko ombouw | Tuinkas | Fietsenberging elektrische fiets | Fietsenberging gewone fietsen | Fietsenberging bijzondere fietsen | Bakfietsenberging