Muurkassen

Ben jij op zoek naar een mooie muurkas? Bij Blokhut.com kun je kiezen uit een groot aantal muurkassen in allerlei uitvoeringen en soorten beglazing.

Toont alle 15 resultaten

Toont alle 15 resultaten

Een muurkas is een kas die geplaatst dient te worden tegen een hoge en stevige muur. Een muurkas wordt in de meeste gevallen gebruikt als een serre of kweekkas. Weer net iets anders dan een tuinkas, want deze staat namelijk los in de tuin én wordt vaak alleen gebruikt als kweekkas. Naast het kweken van tomaten, komkommers, kruiden of druiven kun je heerlijk ontspannen zitten in een muurkas of muurkamer. Heerlijk om een goed boek te lezen in de muurkas tussen jouw eigen planten.

Houten en glazen muurkassen

Bij blokhut.com zit er veel variatie in het formaat van de muurkassen, zo hebben we kleine glazen kasjes oftewel de broeibakken om al vroeg in het voorjaar zaaitje te planten  en waar u een paar plantjes in kunt zetten tot volledige muurkamers. Ook hebben we een aantal muurkassen in ons assortiment met afgeronde hoeken. Daarnaast hebben we natuurlijk verschillende materialen in ons assortiment. Zo vindt u een selectie van metalen, houten en glazen muurkassen. Bekijk gerust even onze onderstaande selectie met muurkassen.

De voordelen van een muurkas

Een belangrijk voordeel bij een muurkas is dat deze pal naast (of zelfs tegen) uw woning komt te staan. Dus u hoeft minder ver te lopen én het is zelfs mogelijk om vanuit uw eigen woning de muurkas of muurkamer te betreden. Ideaal tijdens de koude wintermaanden, dan hoeft u de kou niet meer in en kunt u sneller met uw groene vingers aan de slag. Een ander belangrijk voordeel is dat de elektronica binnen de muurkas eenvoudig doorgetrokken kan worden vanuit uw woning. Bij een tuinkas is dit een stuk lastiger, omdat deze volledig los in uw tuin is geplaatst. Tevens is het energieverbruik van een muurkas een stuk lager dan bij een losstaande hobbykas, dat komt doordat de muurkas al tegen de muur van uw (warme) woning is geplaatst.

Goedkope muurkas kopen bij Blokhut.com

Voor elke muurkas groot of klein, moet u bij Blokhut.com zijn. Want u profiteert in de meeste gevallen van gratis verzending binnen Nederland en België. Wanneer u een muurkas kopen wilt, dan kunt u binnen een paar weken aan de slag met uw planten, groenten en kruiden. Het is ook mogelijk om de muurkas door een monteur te laten monteren, daarvoor kunt u gewoon even contact met ons opnemen. Dan laten wij u weten wat de montagekosten zijn. U kunt ook eens even kijken op onze pagina's over tuinkistentuinkastenfietsenberging of een container ombouw. Als u andere vragen heeft over een van onze mooie muurkassen, laat het ons dan gerust weten. Wij geven antwoord op al uw vragen over uw gewenste muurkas.

Bekijk nu ook onze andere populaire categorieën:  Tuinkas | Houten kassenVrijstaande kassen | Ronde kassen | Orangerie