Broeikassen

Zin om planten, bloemen of groente te zaaien? Ga lekker aan de slag met tuinkruiden die een extra smaak geven aan je gerechten.  Natuurlijk ook zeer geschikt voor andere zaden en stekken of wat je maar wilt kweken. Kies daarvoor een broeibak of broeikas. Ga er mee aan de slag en zaai in de koude grond.  Bij blokhut.com kun je kiezen in maten en uitvoeringen van de broeibakken en broeikassen.

Toont alle 45 resultaten

Toont alle 45 resultaten

Een broeikas of broekbak beschermt het gewas tegen nachtvorst, regen, wind en vraat van insecten.

Er is voldoende keuze ook met ideale werkhoogte of gewenste kweekruimte.
De broeibakken geven veel licht en hebben voldoende ventilatie zodat je zaden mooi kunnen ontkiemen. Vergeet vooral niet om de ramen open te zetten bij warmer weer, dat is natuurlijk heel erg belangrijk.
Op de site van www.blokhut.com vind je de broeibakken in veel uitvoeringen van hout of van aluminium. Kies je voor met kunststof beglazing polycarbonaat of veiligheidsglas. Kies voor een comfortabele maatvoering voor jouw toekomstige kweek en zaairuimte! Wij wensen je veel kweekplezier!

De voordelen van een broeikas

Door middel van een broeikas wordt zoveel licht en warmte opgeslagen binnen de kas. Hierdoor kunnen er beter planten worden gekweekt of de kas kan gebruikt worden om de planten te laten overwinteren. Met name bij koude winters is een broeikas ideaal om de planten goed te onderhouden. Daarnaast zal je ook minder hinder ondervinden van ongedierte.

Vaak denkt men dat het plaatsen van een broeikas op het zuiden altijd het beste is. Echter is dit niet het geval. Natuurlijk wordt de kas blootgesteld aan meer licht en warmte, maar doordat deze op het zuiden staat, is het licht vaak te rechtstreeks. Daarnaast is het belangrijk om de broeikas regelmatig te luchten, omdat anders de temperaturen te hoog op kunnen lopen.

Broeikas kopen bij Blokhut.com

Blokhut.com is dé online specialist in bergingen, kasten en opbergkisten voor in de tuin. Je kunt bij ons producten van hoge kwaliteit verwachten, tegen een scherp tarief. Daarnaast geniet je van een snelle levering! Wij hebben een ruim aanbod aan verschillende soorten en maten broeikassen in ons assortiment. Mocht je nog vragen kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen en dan helpen wij jou graag verder!

Bekijk ook onze andere tuinkassen:

Aluminium tuinkassenGlazen tuinkassen | Grote tuinkassen | Hobbykassen | Houten kassen | Kweekkassen | Mini kassen | Muurkassen | Patiokassen | Tunnelkassen | Zwarte tuinkassen