Glazen tuinhuis Gardenroom zwart 389×391 T-model

Vanaf:  5.074,00

T-vormig model:
Lengte 391 x breedte 89 cm
Nokhoogte 276 cm
Goothoogte 163 cm ( excl. fundering 10 cm)
Dubbele schuifdeur 122 x 198 cm
12.9 m2

  • In zwart gepoedercoat aluminium.
  • Duurzaam en onderhoudsvrij.
  • Inclusief zwart gecoate fundering.
  • Beglazing 3 mm veiligheidsglas + kliklijsten.
  • Voorzien van dubbele schuifdeur, makkelijk toegankelijk.
  • Brede toegang, laagdrempelige deuropening met hangslot.
  • Voor goede ventilatie voorzien van 4 x dakraam met handuitzet.
  • 12 Jaar garantie op de constructie van deze tuinkamer.
  • Levertijd 6 werkweken.

Voor meer info zie onderstaande tabs.
Montageprijs op aanvraag.

Optioneel:
Ook leverbaar in groen gecoat, alleen op aanvraag.

Heb je nog vragen over uw toekomstige glazen tuinhuis ? Contact ons.

 

Meer Details →

Gardenroom voor meer leefcomfort

Categorieën: Glazen tuinhuis, Tuinkas

Functionaliteit:
Tuinkamer in T-model, creatieve kweekruimte, ook zeer geschikt om in te recreëren.
Prima ruimte voor het zaaien en kweken en het overwinteren van uw kuipplanten door hoge goot en nokhoogte.
Geeft een totaal andere uitstraling dan een langwerpige vorm. Ook zeer geschikt om te loungen als hobbyruimte of een eigen plekje in de tuin

Uitstraling:
Om de Orangery een meer klassieke uitstraling te geven is een Victoriaanse noksierlijst optioneel verkrijgbaar. Het bestaande nokprofiel is erop voorbereid om te worden voorzien van deze sierlijst. Deze sierlijst is van kunststof, heeft een zwarte kleur en bestaat uit meerdere elementen.

Veiligheidsglas:
De Garden Room is standaard voorzien van veiligheidsglas welke worden vastgezet met beglazingsstrips welke de ruiten over de gehele lengte borgt aan het frame. Het condens van de ruiten in het dak worden afgevoerd via de goot doordat de ruiten gemonteerd worden met zgn. condens haken.

Een veilige omgeving is belangrijk voor jezelf, maar zeker ook voor de kinderen in jouw omgeving. Gardenroom is voorzien van 3mm veiligheidsglas uit één stuk en is daarmee tot zes keer sterker dan tuindersglas. En als het toch breekt? Dan valt het in duizenden botte deeltjes uiteen.

Drempelloze entree:
De dubbele schuifdeuren geeft je de mogelijkheid om met een plantenkar, kruiwagen of rolstoel de tuinkamer makkelijk te betreden. Maar ook om tuinmeubelen, tafels en stoelen gemakkelijk binnen en buiten te plaatsen.

Fundering:
Een goede fundering vormt de basis voor jarenlang zorgeloos genieten van uw tuinkamer. Een fundering is een zwart gecoate stalen C-profiel welke op de millimeter aansluit op het aluminium frame van de tuinkamer Gardenroom.
Daar dit model een drempelloze dubbele schuifdeur heeft, is het van groot belang dat de zijgevels en de achtergevel op de juiste hoogte geplaatst worden. De stalen fundering maakt de montage eenvoudiger.

Een automatische raamopener is zeer functioneel: 
De dakramen zijn voorzien van een handuitzet. Om te zorgen dat er altijd een gedoseerde luchttoevoer is kun je op je dakraam  een automatische raamopener plaatsen. Door de temperatuurstijging zet een speciale vloeistof in de cilinder uit en bij temperatuurdaling daalt deze weer. Je kunt met een gerust hart buiten de deur vertoeven en de automatische raamopener het werk laten doen. Mocht de cilinder na verloop van tijd op zijn dan hoef je niet een nieuwe raamopener te kopen maar kun je eenvoudig de cilinder nabestellen!

Interieur: Om jouw Gardenroom in te richten kun je deze voorzien van een werktafel en of schap. Voor de plantenliefhebbers kan deze benut worden als kweektafel en als kweekgoot. Voor de recreant handig om spullen op te plaatsen.

Maat

Goothoogte

Nokhoogte

Beglazing zijwanden

Beglazing dak

Aantal dakramen

Materiaal

Type deur(en)

Downloads

Meest gestelde vragen over Hobbykassen

Tips voor gebruik van kassen