Glazen tuinhuis Orangery 152 antraciet 439×373

Vanaf:  6.899,00

Transportkosten:
NL€ 36,00 (NL) BE€ 42,00 (BE)
  • Duurzaam en onderhoudsvrij.
  • Toegang is drempelloos dmv verzonken fundering.
  • De Orangery is afsluitbaar.
  • 10 jaar garantie op de constructie van deze kas.
  • Levertijd plm. 6-8 weken.

T-vormig model.
Gepoedercoat aluminium RAL 7016 antraciet met zwarte onderdelen.
Beglazing 3 mm veiligheidsglas + kliklijsten.
Scharnierende dakgoot met kunststof regenpijpafvoer.
Bevestigingsmateriaal aluminium.
2 x dakraam ramen voorzien van uitzetstang.
1 x dubbele deelbare draaideur voorzien van deurstopper.
Hoogtemaat is exclusief optionele 12 cm hoge fundering.

Voor meer info zie onderstaande tabs.
Montageprijs op aanvraag.

Ook leverbaar in blanke uitvoering met zwart
Tip:
kies voor de optionele fundering, deze  is voorbereid op een drempelloze entree tot de Orangery 152.

Heb je nog vragen over jouw toekomstige glazen tuinhuis of wil je deze op een showterrein bekijken? Contact ons.

 

Meer Details →

Orangery 152 antraciet.

Functionaliteit:
Kas in T-model, creatieve kweekruimte, ook zeer geschikt om in te recreëren.
Orangerie werd van oorsprong gebruikt om sinaasappelbomen te laten overwinteren.
Prima ruimte voor het zaaien en kweken en het overwinteren van uw kuipplanten door hoge goot en nokhoogte.
Geeft een totaal andere uitstraling dan een langwerpige vorm.

Uitstraling:
Om de Orangery een meer klassieke uitstraling te geven is een Victoriaanse noksierlijst optioneel verkrijgbaar. Het bestaande nokprofiel is erop voorbereid om te worden voorzien van deze sierlijst. Deze sierlijst is van kunststof, heeft een zwarte kleur en bestaat uit meerdere elementen.

Veiligheidsglas?
Een veilige omgeving is belangrijk voor jezelf, maar zeker ook voor de kinderen in jouw omgeving. Deze Orangery 152 antraciet is voorzien van veiligheidsglas uit één stuk en is daarmee tot zes keer sterker dan tuindersglas. En als het toch breekt? Dan valt het in duizenden botte deeltjes uiteen.

Drempelloze entree:
De Orangery is aan de voorzijde voorzien van een dubbele scharnierdeur, type staldeur (deelbaar). De deuren reiken tot het maaiveld, waarmee een drempelloze entree ontstaat en een optimaal toegankelijk is voor jong en oud. De optioneel verkrijgbare fundering is voorbereid op de drempelloze entree. Indien van de fundering geen gebruik wordt gemaakt, vraag dan altijd om een funderingsplan in millimeters. Een solide fundering is de basis van de Orangery.

Een automatische raamopener is zeer functioneel: 
De dakramen van de Orangery zijn voorzien van een handuitzet. Om te zorgen dat er altijd een gedoseerde luchttoevoer is kun je op je dakraam  een automatische raamopener plaatsen. Door de temperatuurstijging zet een speciale vloeistof in de cilinder uit en bij temperatuurdaling daalt deze weer. Je kunt met een gerust hart buiten de deur vertoeven en de automatische raamopener het werk laten doen. Mocht de cilinder na verloop van tijd op zijn dan hoef je niet een nieuwe raamopener te kopen maar kun je eenvoudig de cilinder nabestellen!

Interieur: Om jouw Orangery in te richten kun je gebruik maken van een werktafel en of schap.Voor de plantenliefhebbers kan deze benut worden als kweektafel en als kweekgoot. Voor de recreant handig om spullen op te plaatsen. Zowel de tafel als de goot zijn leverbaar in twee maatvoering 141 en 213 cm breed. De tafel is voorzien van een handige opberglade en beide zijn uitgevoerd in zwart gepoedercoat. Je kunt deze op gewenste hoogte monteren aan de het profiel aan de binnenzijde van de Orangery. Een prettige werkhoogte is belangrijk voor de rug

Lengte langs de goot

Breedte

Levering en Montage

Bij aankomst: Het glas wordt geleverd in een glaskist, frame en montage materialen in een doos tot de stoeprand (foto).Voorzien van opbouwbeschrijving.
Hoe plaats ik de Orangery?Deze kan geplaatst worden op een vlakke ondergrond, dwz. ontdaan van alle obstakels, wortels funderingen etc. Om het te bouwen object moet overal een ruimte van plm. 50 cm zijn om de Orangery te beglazen en schoon te kunnen maken.Handig is om gebruik te maken van de optionele fundering die voorbereid is op een drempeloze entree. Deze solide fundering vormt de basis om de Orangery 152 probleemloos op te bouwen.
Ons advies:Het monteren van een T-model is vaak lastiger dan het plaatsen van een ‘normale’ kas. De kas is voorzien van een gedetailleerde handleiding aan de hand waarvan de montage kan plaatsvinden. Kies voor montage door een vakman!

Goothoogte

Nokhoogte

Beglazing zijwanden

Beglazing dak

Aantal dakramen

Materiaal

Type deur(en)

Breedte deur(en)

Hoogte deur(en)

Sluitwerk deur(en)

Downloads

Meest gestelde vragen over Hobbykassen

Tips voor gebruik van kassen