Hoge tuinkasten

Hoge tuinkast

Je bent opzoek naar een tuinkast, maar zoekt ook een tuinkast die past bij je tuin en waar ook nog eens al je spullen inpassen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een grasmaaier en je tuingereedschap. Zeker als het gaat om een schep of hark, is een hoge tuinkist zeer gewenst.

Toont alle 23 resultaten

Toont alle 23 resultaten

Een hoge tuinkast bij Blokhut.com

Bij Blokhut.com kun je kiezen uit verschillende soorten hoge bergingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan houten tuinkasten en metalen bergingen. Naast het feit dat je je spullen in een van onze hoge tuinkasten kwijt wilt, wil je natuurlijk ook dat deze hoge tuinkast past bij je tuin.

Een hoge tuinkast op maat

Bij Blokhut.com bieden we allerlei soorten en maten aan tuinkasten met een hoog formaat. Berg eenvoudig je spullen op. We bieden metalen tuinkasten en houten tuinkasten. Ook hebben we onder de hoge tuinkasten, brede en diepe tuinkasten in ons assortiment. Er is voor ieder wat wils.

Wist je trouwens dat een tuinkast een perfecte aanvulling is op een comfortabele blokhut? Of wellicht dat je interesse hebt in een mooie fietsenbergingtuinkist of container ombouw? Deze kunnen perfect aansluiten op een tuinkast in jouw tuin.

De voordelen van een hoge tuinkast

Ben je het rondslingeren van je spullen zat en ben je al langer opzoek naar de ideale plek waar je jouw grasmaaier, tuingereedschap of bbq kunt opbergen? Hier kan een van onze hoge tuinkasten een uitkomst bieden. We bieden zowel houten tuinkasten als metalen tuinkasten. Metalen tuinkasten zijn bijvoorbeeld onderhoudsvrij, terwijl onze houten tuinkasten wel wat aandacht verdienen. Kijk hierbij vooral naar je persoonlijke situatie en wat hierbij het beste past. Ben je er nog niet helemaal uit en je wilt eigenlijk even overleggen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.