Ombouw 1 container

Handige oplossingen voor het opbergen van 1 afvalcontainer of kliko. Leverbaar in een houten uitvoering. Het hout van de containerombouw zal door het weer vergrijzen. Wil je dit niet dan kun je het hout met een transparante of dekkende beits behandelen.
Container ombouw Box is zonder achterwand en rij je de ombouw over de kliko heen. De Container ombouw Kast is voorzien van een achterwand en je rijdt de kliko uit de ombouw. Op zoek naar een grotere uitvoering? Kijk dan bij al onze kliko ombouwen. Kies het model wat in jouw situatie past!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Je kunt natuurlijk ook meerdere van de modellen container ombouwen naast elkaar plaatsen of de achterzijde van de kast of box tegen elkaar plaatsen. Om het deksel van de vuilcontainer makkelijk te kunnen openen of te sluiten is er optioneel de gasveer. Op deze wijze hoef je alleen maar een klein duwtje te geven en het deksel gaat open. Wil je wel je kliko kwijt maar nog meer spullen bergen als bierkratten, afvalzakken of tuinspullen etc. kies dan voor de kunststof Lifetime containerombouw, deze biedt veel ruimte en is ook makkelijk hanteerbaar. Laat uw tuin stralen door een nette houten opberging voor uw kliko.