Container ombouw 1 container

Een container of kliko is niet bepaald het mooiste onderdeel van een tuin. Vaak zijn ze groot, lelijk en kunnen ze een bron van ongedierte zijn. Gelukkig heeft Blokhut dé oplossing: een kliko ombouw voor 1 container. Een kliko ombouw voor 1 container is een stevige en duurzame constructie die jouw container netjes uit het zicht plaatst. De ombouw is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je altijd een ombouw vindt die perfect past bij jouw container.

Toont alle 17 resultaten

Toont alle 17 resultaten

Houten container ombouw voor 1 container

Het hout van de containerombouw zal door het weer vergrijzen. Wil je dit niet dan kun je het hout met een transparante of dekkende beits behandelen.
Container ombouw Box is zonder achterwand en rij je de ombouw over de kliko heen. De Container ombouw Kast is voorzien van een achterwand en je rijdt de kliko uit de ombouw. Op zoek naar een grotere uitvoering? Kijk dan bij al onze kliko ombouwen. Kies het model wat in jouw situatie past!

Kliko ombouw voor 1 container van 120, 140 of 180 liter

In ons assortiment vindt je kliko ombouwen voor 1 container in verschillende maten en afmetingen, waaronder container ombouwen voor containers van 120 liter, 140 of 180 liter. Je kunt natuurlijk ook meerdere van de modellen container ombouwen naast elkaar plaatsen of de achterzijde van de kast of box tegen elkaar plaatsen. Om het deksel van de vuilcontainer makkelijk te kunnen openen of te sluiten is er optioneel de gasveer. Op deze wijze hoef je alleen maar een klein duwtje te geven en het deksel gaat open. Wil je wel je kliko kwijt maar nog meer spullen bergen als bierkratten, afvalzakken of tuinspullen etc. kies dan voor de uitvoering Twin of Trio deze biedt veel ruimte en is ook makkelijk hanteerbaar. Laat je tuin stralen door een nette houten opberging voor de kliko.

Bestel jouw kliko ombouw voor 1 container vandaag nog!

Ben je overtuigd van de voordelen van een kliko ombouw? Bestel jouw container ombouw voor 1 container dan vandaag nog! Wij bieden een breed assortiment ombouwen voor elk budget.

 

Bekijk nu ook onze andere populaire categorieën: Container ombouw | Kliko ombouw 2 containers | Kliko ombouw 3 containers | Kliko ombouw 4 containers | Vuilniszakberging | Bedrijfsvuilcontainerombouw