Fietsenberging bijzondere fietsen

Blokhut.com levert ook bergingen voor bijzondere fietsen!

Ben je op zoek naar een passende oplossing voor het opbergen van je scootmobiel, aangepaste fiets of vervoersmiddel? Bekijk het assortiment van Blokhut.com.

Toont alle 12 resultaten

Toont alle 12 resultaten

Je kunt de fietsbergingen bestellen als bouwpakket in wanddelen. Maar je kunt er ook voor kiezen om jouw berging te laten monteren, hier zijn extra kosten aan verbonden. Daarnaast zijn de fietsbergingen voor bijzondere fietsen een ideaal en slim systeem. Of het nu gaat om een scootmobiel, rolstoelfietsen, tandems, driewieltandem, duo fietsen, zitfietsen, pendel voor rolstoel, ligfietsen of driewielerfiets. Wij hebben altijd de juiste fietsenberging die voor iedereen makkelijk toegankelijk is.

De lage modellen bergingen kunnen veelal aan de weg geplaatst worden en omdat deze fietsbergingen niet zo hoog zijn als een schuur of tuinhuisje. We adviseren wel om deze berging voor bijzondere fietsen te plaatsen op een vlakke ondergrond. Verder kun je profiteren van een veilige berging omdat deze in de meeste gevallen op slot kunnen en voorzien zijn van grond strips die in de bestrating kunnen worden verankerd.

Bekijk nu ook onze andere populaire categorieën: Fietsenberging  | Fietsenberging elektrische fiets | Fietsenberging gewone fietsen | Bakfietsenberging