Hoge houten plantenbakken

Ben jij op zoek naar een mooie en duurzame manier om jouw tuin te verfraaien? Dan zijn hoge houten plantenbakken de perfecte keuze. Deze bakken zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens mooi om te zien en kunnen je van de nodige privacy in jouw tuin voorzien.

Toont alle 8 resultaten

Toont alle 8 resultaten

Waarom kiezen voor hoge houten plantenbakken?

Houten plantenbakken zijn een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke uitstraling in hun tuin. Het hout zorgt voor een warme en gezellige sfeer en past goed bij veel verschillende soorten beplanting. Daarnaast zijn houten plantenbakken duurzaam en gaan ze lang mee.

Verschillende formaten en vormen

Onze houten plantenbakken zijn verkrijgbaar in vele verschillende formaten en vormen. Zo kun je kiezen voor rechthoekige houten plantenbakken of vierkante houten plantenbakken. Ook zijn er houten plantenbakken in verschillende hoogtes beschikbaar, zodat je jouw beplanting op verschillende niveaus kunt plaatsen.

Tips voor het gebruik van hoge houten plantenbakken voor buiten

Als je houten plantenbakken in jouw tuin wilt gebruiken, zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Zo is het belangrijk om de plantenbakken goed te behandelen met een beschermende coating om te voorkomen dat het hout gaat rotten. Ook is het belangrijk om drainagegaten in de bodem van de bakken te maken om overtollig water af te voeren. Zo voorkom je dat de wortels van jouw planten te nat worden.

Hoge plantenbak van hout kopen

Ben jij op zoek naar mooie en duurzame houten plantenbakken voor jouw tuin? Dan kun jij terecht bij Blokhut.com. Wij hebben een ruim assortiment aan houten plantenbakken in verschillende formaten en vormen. Onze houten plantenbakken zijn gemaakt van duurzaam hardhout en gaan jarenlang mee. Met houten  hoge plantenbakken kun jij op een duurzame en stijlvolle manier jouw tuin verfraaien. Door te kiezen voor onbehandeld hardhout en rekening te houden met de juiste behandeling en drainage, zorg jij ervoor dat jouw planten optimaal kunnen groeien en bloeien. Kijk eens rond op onze website en ontdek ons ruime assortiment houten plantenbakken. Vragen? Neem gerust contact met ons op!