Terrasafscheiding plantenbakken

Of je nu alleen een balkon hebt of een terras met grote tuin. Met een hoge plantenbak maak je al snel een leuke terrasafscheiding. Maak er knusse plekjes van! Plaats bij je lounge set een paar hoge plantenbakken, weg met het gegluur van je buur! Ook om uit de wind te zitten zijn plantenbakken een oplossing als terrasafscheiding.

Toont alle 35 resultaten

Toont alle 35 resultaten

Wat is een terrasafscheiding?

Een terrasafscheiding of tuinafscheiding is een element dat je tussen jouw terras en de omgeving plaatst. Het kan dienen als decoratie, maar het kan ook zorgen voor privacy en beschutting. Een terrasafscheiding kan bestaan uit verschillende materialen, zoals aluminium, cortenstaal of hout. Afhankelijk van de soort afscheiding kan deze vrijstaand of vast gemonteerd zijn. Naast hun functionele doel kunnen terrasafscheiding plantenbakken ook dienen als decoratieve elementen in jouw tuin. Kies planten en bloemen die passen bij de stijl van jouw tuin en gebruik de plantenbakken om kleur en textuur toe te voegen aan jouw buitenruimte.

Voordelen van een plantenbak als terrasafscheiding

Een plantenbak als afscheiding van jouw terras biedt verschillende voordelen. Hieronder staan de belangrijkste voordelen op een rij:

  • Privacy. Met een terrasafscheiding creëer je meer privacy op jouw terras. Je kunt zonder zorgen genieten van de zon of buiten eten zonder dat voorbijgangers of buren in jouw privéruimte kunnen kijken.
  • Beschutting. Een terrasafscheiding kan beschutting bieden tegen de wind. Zo kun je ook op winderige dagen heerlijk buiten zitten zonder dat het te koud wordt.
  • Sfeer. Een terrasafscheiding kan bijdragen aan de sfeer op jouw terras. Door te kiezen voor een afscheiding van een bepaald materiaal of kleur, creëer je een bepaalde stijl op jouw terras.
  • Veiligheid. Een terrasafscheiding kan ook zorgen voor meer veiligheid op jouw terras. Met een afscheiding voorkom je bijvoorbeeld dat kinderen of huisdieren de straat op rennen.

Soorten terrasafscheiding plantenbakken

Blokhut heeft verschillende soorten plantenbakken die gebruikt kunnen worden als terrasafscheiding. Een houten terrasafscheiding geeft een warme en natuurlijke uitstraling aan jouw terras. Een houten afscheiding kan bestaan uit planken of latten die op een bepaal. Kies voor een zwarte gecoate aluminium plantenbak, of maar een afscheiding met hoge houtenplantenbakken. Je kunt ze allemaal voorzien van wieltjes zodat je deze hoge plantenbakken kunt verplaatsen. Niet te vergeten op je balkon kun je kiezen voor wat ondiepere plantenbakken van hout, meerdere plantenbakken van cortenstaal of diverse vormen in hoge zwart plantenbakken. Allen plantenbakken zijn onderhoudsvriendelijk. Nu nog een paar leuke struiken of planten uitzoeken. Dus bestellen maar!

Waarom een terrasafscheiding plantenbak van Blokhut?

Heb je ooit gedacht aan het verfraaien van je huis of tuin met mooie plantenbakken? Zo ja, dan is Blokhut.com de perfecte plek om te beginnen! Wij bieden hoogwaardige, duurzame plantenbakken gemaakt van materialen zoals hout, metaal en cortenstaal die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. We hebben een enorme selectie plantenbakken voor de afscheiding van jouw terras of tuin. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en stijlen om aan jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften te voldoen. Of je nu van modern of klassiek houdt, we hebben iets dat bij jouw smaak past. En als je de gewenste maat niet kunt vinden, geen probleem! We bieden ook maatwerk aan (prijs op aanvraag). Het beste van alles is dat het kopen van een plantenbak bij ons super eenvoudig is! Je kunt online door onze selectie bladeren en jouw perfecte plantenbak direct bij je thuis laten bezorgen. Het is de ideale manier om wat schoonheid en functionaliteit aan je huis of tuin toe te voegen.

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog een kijkje op Blokhut.com en vind jouw ideale plantenbak!

Vragen over jouw terrasafscheiding? Neem gerust contact met ons op!