Kliko ombouw 1 container 240 liter

Vanaf:  362,00

Kliko ombouw 1 container 240 liter

Transportkosten:
NL€ 0 (NL) BE€ 12,00 (BE)

Kliko ombouw 240 liter is een praktische en stijlvolle oplossing voor het opbergen van jouw container van 240 liter. Deze ombouw, vervaardigd uit duurzaam Noord-Europees vurenhout, is voorzien van een stevige achterwand en een handige draaideur, waardoor jouw kliko netjes en discreet wordt weggewerkt.

 • Deze Kliko ombouw is inclusief achterwand en draaideur.
 • Geschikt voor 1 container van 240 liter, 180, 140 en 120 liter.
 • Duurzaam en weerbestendig
 • Gemaakt van geïmpregneerd hout
 • Functioneel en praktisch ontwerp
 • Gemakkelijk te openen en te verplaatsen
 • Voorzien van een deur en een deksel/klep
 • Beschermt tegen ongedierte en helpt geurtjes te beperken
 • Goed geventileerd om vocht- en geurproblemen te voorkomen
 • Eenvoudig te monteren met duidelijke instructies
 • Mogelijkheid om de ombouw aan de grond te verankeren
 • Onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken
Meer Details →
Artikelnummer: B_CONTAINEROMBOUW KAST 240 Categorieën: , Tags: , , ,

Kliko ombouw 1 container 240 liter

Ontdek de ideale manier om jouw kliko netjes en discreet op te bergen met onze kliko ombouw voor containers van 240 liter. Deze elegante en functionele ombouw is een must-have voor iedereen die zijn buitenruimte netjes en georganiseerd wil houden.

Hoogwaardige materialen en duurzaamheid
De container ombouw 240 liter is vervaardigd uit KOMO-keur geïmpregneerd Noord-Europees vurenhout, wat zorgt voor een lange levensduur en weerbestendigheid. Je kunt erop vertrouwen dat deze ombouw bestand is tegen diverse weersomstandigheden, waardoor hij jaar na jaar zijn elegante uitstraling behoudt.

Functioneel en gebruiksvriendelijk ontwerp
Deze kliko ombouw is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De ombouw is drempelloos, wat zorgt voor een gemakkelijke toegang tot jouw kliko. De handige draaideur maakt het eenvoudig om afval weg te gooien zonder enige moeite. Bovendien is de bovenzijde voorzien van een beweegbare deksel, afgewerkt met een aluminium profiel, wat het gebruik nog gemakkelijker maakt.

Veiligheid en hygiëne
Met de kliko ombouw 240 liter liter blijft jouw buitenruimte niet alleen netjes, maar ook veilig en hygiënisch. De ombouw voorkomt dat ongedierte en huisdieren toegang krijgen tot uw afval, waardoor de hygiëne rondom uw huis gewaarborgd blijft.

Eenvoudige montage en onderhoud
Deze kliko ombouw wordt geleverd als een eenvoudig te monteren bouwpakket in voor-gemonteerde wanden. De montage is snel en eenvoudig, waardoor je in een handomdraai van jouw nieuwe aanwinst kunt genieten. Het onderhoud van de ombouw is minimaal, en door de natuurlijke vergrijzing krijgt het hout op den duur een prachtige, authentieke uitstraling.

Perfecte afmetingen voor jouw Kliko
Met een buitenmaat van 70 x 90 x 125 cm en een binnenmaat van 61 x 66 x 110 cm is deze ombouw perfect geschikt voor een kliko van 240 liter. Het is de ideale oplossing om jouw kliko onopvallend en stijlvol op te bergen.
Behalve voor een kliko van 240 liter kun je deze ombouw ook benutten voor kliko’s van 180, 140 en 120 liter.

Bekijk onze uitgebreide collectie kliko ombouwen voor 1 container of bekijk al onze container ombouwen om jouw tuin of oprit netjes en opgeruimd te houden.

Aantal containers

1

Maat

Container 240 liter

Materiaal

Maat voorzijde

Diepte

Nokhoogte

Type

Type deur(en)

Sluitwerk

Inhoud

Gewicht

25 kg

Levertijd

1-2 weken

Downloads

Klik op onderstaande link:
2020 Overzicht containerombouw

Andere suggesties…