Vrijstaande kassen

Bijna iedereen heeft wel een plekje in de tuin waar een vrijstaande kas kan staan, hierin profiteer je van het meeste zonlicht. Voor een praktische indeling met zaaibedden of kweektafel is een rechthoekige vrijstaande kas een goede keuze.

Toont alle 45 resultaten

Toont alle 45 resultaten

Je kunt kiezen uit blank aluminium of gepoedercoate uitvoeringen. Of past een houten kas meer in jouw omgeving? Ben je geen actieve kweker, dan kun je ook nog een stoeltje in de kas plaatsen en al vroeg genieten van het zonnetje! Tegenwoordig zijn ersteeds meer kweekkassen die voorzien zijn van veiligheidsglas. Dit is natuurlijk veel veiliger dan tuindersglas. Niet alleen veiliger maar ook 6 keer sterker dan tuindersglas. Bij diverse kassen met veiligheidsglas wordt de afdichting gefixeerd met kunststof beglazingsstrips. En als het toch breekt? Dan valt het in duizenden deeltjes uiteen. Dus geen snijwonden!

Vrijstaande tuinkas kopen

Voor de mensen die mindervalide zijn hebben wij verschillende modellen vrijstaande kassen die drempelloos zijn. Dus geen probleem om toch een hobbykweker te zijn als u van een rolstoel of rollator afhankelijk bent. En wil je met een kruiwagen in je kas rijden dan zijn deze drempelloze tuinkassen een mooie oplossing. Wij werken met verschillende leveranciers, daarom vindt u veel keuze in de prijzen van de kassen, de kleuren van de kassen en het type materiaal. Of u nu een startende hobbykweker bent of al jaren tuiniert en kweekt. Wij hebben voor elk wat wils. Buiten onze vrijstaande kassen bieden we ook muurkassen voor wanneer u net wat minder ruimte in uw tuin heeft. Ook is het handig om de kas in te richten naar eigen behoefte. Wilt u uw hobby kas voorzien van zaaibedden of gaat u liever gebruikmaken van kweektafels of schappen in uw de werkruimte van uw kas. Een echt hobbykweker weet dat goed ventileren in een hobby of kweekkas zeer belangrijk is. De dakramen van de hobbykassen worden altijd geleverd met een handuitzet. Maar mocht u onverhoopt tijdens warm weer niet in staat zijn de ramen te openen, dan wordt er niet geventileerd. Dag lieve mooie plantjes in de kas! Noodzakelijk is eigenlijk een automatisch raamopener. Loopt de temperatuur in uw kas op dan zal deze automaat ervoor zorgen dat een dakraam automatisch opent, zodat de temperatuur weer daalt. Daar wij al jarenlang de specialist zijn met kweekkassen kunnen wij u graag van advies dienen! Welke kas spreekt u het meeste aan?

Bekijk nu ook onze andere populaire categorieën:  TuinkasHouten kassen | Muurkassen