Muurkas Veranda 149×296 antraciet

Vanaf:  3.535,00

Muurkas Veranda 149×296 antraciet

Lengte: 149 cm
Breedte: 296 cm (gootzijde)
Goothoogte: 180 cm*
Nokhoogte: 231 cm*
Oppervlakte 4,4 m2
*Hoogtemaat is inclusief optionele 12 cm hoge fundering.

 • Gepoedercoat aluminium RAL 7016 antraciet.
 • 1 x dubbele deelbare draaideur met deurstopper met sleutelslot.
 • Toegang is drempelloos d.m.v. verzonken optionele fundering.
 • 2 x ramen in de zijgevel voorzien van uitzetstang.
 • Deuren, ramen zijn zwart gecoat.
 • Duurzaam en onderhoudsvrij.
 • Beglazing zijwanden 3 mm veiligheidsglas + kliklijsten.
 • Beglazing dak 10 mm polycarbonaat + kliklijsten.
 • Dakgoot met scharnierende afsluiting met een kunststof regenpijpafvoer.
 • Bevestigingsmateriaal aluminium.
 • 12 jaar garantie op de constructie van deze kas.
 • Bouwpakket inclusief gratis bezorging.
 • Levertijd plm. 6 werkweken.

Voor meer info zie onderstaande tabs en downloads voor technische info.

Bekijk al onze modellen Muurkas Veranda

Optioneel:
-Zwart gecoate fundering.
-Veranda laten monteren, prijs op aanvraag.

Heb je nog vragen over jouw toekomstige Muurkamer? Contact ons.

Wijze van bezorging: Vrachtwagen met laadklep en pompwagen of kooiaap.
Afstemming levering: Op afspraak, telefonisch of per e-mail.

Meer Details →

Muurkas Veranda 149×296 antraciet

Categorieën: Glazen tuinhuis, Tuinkas

Muurkamers zijn een bijzondere aanwinst in uw tuin. U kunt er al vroeg in het voor en najaar in vertoeven als de zon zich laat zien. Ook een heerlijke plek voor de koele zomeravonden om heerlijk van uw tuin en de buitenlucht te genieten. Of om te kweken en te stekken of uw kuipplanten in te laten overwinteren. Voor het gebruik van planten kunt u dus de wand of de muur gebruiken die nog vrij is. U kunt daarbij een hoop energie en ruimte besparen. Vaak wordt de CV doorgetrokken naar de muurkas.

U kunt de ruimte in de Veranda ook als extra leefruimte gebruiken, dinerruimte, hobby of vergaderruimte, lekker chillen etc.
De Muurkamer Veranda is leverbaar in 4 maten met zwarte deuren en ramen.

Beglazing: De Muurkamer Veranda maakt gebruik van een combinatie beglazing:
10 mm dik en dubbelwandig polycarbonaat voor het dak en 3 mm dikveiligheidsglas voor de zijwanden, deuren en ramen. Op die manier blijft het zicht van binnen naar buiten, en andersom, behouden. Het polycarbonaat zet fel zonlicht om naar diffuus groeilicht als u deze gaat gebruiken voor kweekruimte, wat verbranding van gewassen voorkomt en bijdraagt aan een ideaal klimaat. De afdichting wordt met behulp van kunststof lijsten, in een antracietgrijze kleur, gefixeerd aan het frame.

Waarom veiligheidsglas: Het woord zegt het al. Als 3 mm Veiligheidsglas valt of breekt, dan spat dit glas in duizenden stukje uiteen. Het voordeel daarvan is dat u dus niet bang hoeft te zijn voor snijwonden in tegenstelling tot tuindersglas. Dus ook heel veilig als er kleine kinderen in de buurt zijn.

Interieur: Om uw muurkamer in te richten kunt u gebruik maken van een werktafel en of schap. Voor de plantenliefhebbers kan deze benut worden als kweektafel en als kweekgoot. Voor de recreant handig om spullen op te plaatsen. Zowel de tafel als de goot zijn leverbaar in twee maatvoering 141 en 213 cm breed. De tafel is voorzien van een handige opberglade en beide zijn uitgevoerd in zwart gepoedercoat. U kunt ze op gewenste hoogte monteren aan de het profiel aan de binnenzijde van de muurkamer.

Heb ik voor de veranda een bouwvergunning nodig?
Of u een bouwvergunning nodig heeft voor uw hobbyruimte hangt af van de hoogte, oppervlakte en locatie. Indien deze hoger is dan 300 cm dan is het vrijwel zeker dat u een bouwvergunning moet aanvragen. Ga naar www.omgevingsloket.nl van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Hier kunt u lezen onder welke voorwaarden u vergunning vrij uw kas, muurkas of prieel mag plaatsen. Indien u tekeningen nodig heeft kunnen wij u deze aanleveren.

Hoe plaats ik de muurkas Veranda?
De Muurkas Veranda 149×296 antraciet moet geplaatst worden op een vlakke ondergrond, d.w.z. ontdaan van alle obstakels, wortels funderingen etc. Bij een muurkas moet tevens een stabiele vlakke achterwand aanwezig zijn.
De optionele kant en klare fundering vormt de noodzakelijke basis om de muurkas probleemloos op te bouwen.
Deze handige fundering is standaard zwart gecoat en vormt daarmee een mooi contrast met het kasframe. Ook is deze fundering beschermd tegen roestvorming.
Wij adviseren de stalen fundering te plaatsen op een verharde ondergrond van betonbanden (zie ook beschrijving bij Downloads Voorbereiding fundering kas).

Bij plaatsing op onverharde ondergrond kunnen de meegeleverde hoekijzers worden gebruikt voor het stellen van de fundering in (snel)beton. Het gebruik van een beton gegoten fundering of houten balken frame vormen alternatieven voor de optioneel verkrijgbare fundering.

Lengte langs de goot

Breedte

Goothoogte

Nokhoogte

beglazing zijwanden

3 mm veiligheidsglas

Beglazing dak

Aantal dakramen

Materiaal

Type deur(en)

Voorbereiding fundering voor tuinkas

Voorbereiding fundering kas

Waar moet je op letten bij aanschaf van een kas

Meest gestelde vragen kassen