Automatic opener inox drukkracht ca. 6kg RVS incl. thermometer (L)

 49,00

Transportkosten:
NL€ 10,00 (NL) BE€ 10,00 (BE)

Lengte:    5 cm
Breedte: 32 cm
Hoogte:    5 cm

Voor een goede ventilatie, kies je voor een raamopener. Het luchten van de kas is van levensbelang. De Automatic opener Inox draagt daarvoor zorg, ook als je even niet in de buurt bent. Door reactie op de temperatuur in de kas wordt het raam automatisch geopend en sluit het wanneer nodig.

  • Drukkracht van 6 Kg en is daarmee geschikt voor dakramen in een enkele uitvoering.
  • Het frame van de raamopener is van blank RVS.
  • Inclusief vervangbare cilinder.
  • Levertijd 3-5 werkdagen.

De meegeleverde cilinder is verantwoordelijk voor het functioneren van de raamopener en heeft een levensduur van enkele jaren. Nadien kan een cilinder los vervangen worden. Voor behoud van de werking van de cilinder wordt geadviseerd deze gedurende de vorstperiode te isoleren of binnenshuis te bewaren.

Advies:
De cilinder bevat een olie dat reageert op de temperatuur in de kas. Voor behoudt van de werking van de cilinder wordt geadviseerd deze gedurende de vorstperiode te isoleren of binnenshuis te bewaren.

Wijze van bezorging: Pakketdienst, levering op werkdagen
Afstemming levering: Middels track & trace e-mail.

Hoe werkt dit systeem:
Loopt de temperatuur in je kas op dan zal deze automaat ervoor zorgen dat een dakraam automatisch opent, zodat de temperatuur weer daalt. Dit zeer ingenieus apparaat werkt volledig op warmte.
Een in een cilinder opgesloten vloeistof zet uit doordat deze verwarmd wordt. Middels een doordacht systeem wordt deze energie overgebracht op een “arm” die het raam automatisch opent. Koelt het apparaat en dus de vloeistof af zal door het eigen gewicht van het dakraam het raam weer sluiten.

Artikelnummer: AUTOMATISCHE RAAMOPENER RWO257 RVS-RW-LOS Categorieën: , , ,

RVS automatische raamopener

Categorie: Tuinkas