Meubels

Bent u op zoek naar meubels voor op uw terras, balkon tuin of patio? Op Blokhut.com vindt u een uitgebreid aanbod aan hangtafels opvouwbare tafels van hout. Simpel maar doeltreffend! Onze statafel en tuintafels van hout geven elke buitenomgeving een landelijke uitstraling. Er zijn ook houten tuintafels die tevens als houtberging benut kunnen worden.
Hierdoor geniet u nog meer van de ruimte buiten uw huis. Wist u dat we ook plantenbakken van hout kunnen leveren. Zowel rechthoekig als vierkant maken we plantenbakken op maat. 

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

Tuinmeubels online bestellen

Tuintafels zijn een goede aanvullig op de inrichting van uw terras, tuin of balkon. Kleine tafels van hout of metaal zijn ook heel handig om aan te werken als je aan het tuinieren bent, of lekker eten klaar wilt zetten voor een zomers diner. Planten staan daarnaast nog mooier op een houten tuintafel. Onze tuintafels zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit en gemaakt om weersinvloeden te weerstaan. Onze houten tuinmeubels zijn een mooi verlengstuk van een blokhut of glazen tuinhuis.