Meubels

Ben jij op zoek naar meubels voor op het terras, balkon tuin of patio? Op Blokhut.com is er een uitgebreid aanbod aan tafels van hout. Simpel maar doeltreffend!
Door de enorme drukte tgv het coronavirus kan het zijn dat niet alle modellen op voorraad zijn en daardoor de levertijden kunnen uitlopen.

Toont alle 24 resultaten

Toont alle 24 resultaten

Onze statafel en tuintafels van hout geven elke buitenomgeving een landelijke uitstraling. Er zijn ook houten tuintafels die tevens als houtberging benut kunnen worden. Zorg voor wat extra schaduw bij uw tuinmeubels door middel van een overkapping. Wist je dat we ook plantenbakken van hout kunnen leveren. Zowel rechthoekig als vierkant maken we plantenbakken op maat.

Tuintafels zijn een goede aanvullig op de inrichting van uw terras, tuin of balkon. Kleine tafels van hout of metaal zijn ook heel handig om aan te werken als je aan het tuinieren bent, of lekker eten klaar wilt zetten voor een zomers diner. Planten staan daarnaast nog mooier op een houten tuintafel. Onze tuintafels zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit en gemaakt om weersinvloeden te weerstaan. Onze houten tuinmeubels zijn een mooi verlengstuk van een blokhut of glazen tuinhuis.

Bekijk nu ook onze andere populaire categorieën: Kliko ombouw | Fietsenberging | Tuinkas