Houten plantenbakken

Bekijk het assortiment plantenbakken van Blokhut.com. We hebben een mooie selectie met houten plantenbakken. Een houten plantenbak kan altijd goed van pas komen en geeft je terras of tuin wat extra kleur met een mooie gevulde bak voor planten, struiken of een kleine boom.   Je kunt jouw houten plantenbak schilderen in elke gewenste kleur én zo wordt deze een echte blikvanger in de tuin.  Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie vierkante of rechthoekige plantenbak? Plaats een wat grotere plantenbakken bij elkaar en kies voor een wielenset.  Zo kun je de indeling ook nog eens veranderen.
Een hoge plantenbak kun je als afscheiding plaatsen op je terras of bij de buren. In het onderstaande overzicht kun je onze selectie met houten plantenbakken vinden.

Toont alle 10 resultaten

Toont alle 10 resultaten

De voordelen van een houten plantenbak

Een houten plantenbak heeft tal van voordelen, zo is de vormgeving van de plantenbak zeer strak en de bodem van de plantenbak is voorzien van afvoergaten. Dankzij deze gaten kan het overtollige water eenvoudig afgevoerd worden. De houten plantenbakken zijn ook leverbaar met wielen, dat zorgt ervoor dat je een zware plantenbak met planten eenvoudig kunt verplaatsen of verrijden. Een plantenbak kan daadwerkelijk overal geplaatst worden in de tuin of op het terras. Tegen de tuintafel, tussen de loungebanken of lekker dicht bij het zwembad.
Een houten plantenbak geeft altijd een bijzondere uitstraling.
Je kunt een hoop tijd besparen door een houten plantenbak kant en klaar te kopen. Onze plantenbakken worden ook nog gemonteerd aangeleverd. Dus je bespaard ook een hoop tijd.  Onze plantenbakken zijn gemakkelijker online te bestellen. Tevens zijn alle houten plantenbakken gemaakt van topkwaliteit hout en goed te behandelen met verf of beits.

Bestel een houten plantenbak online!

Het zeer gemakkelijk om een houten plantenbak online te bestellen, dat kun je eenvoudig en snel doen bij de webshop van Blokhut.com. Je kan er  voor kiezen om er een wielenset bij te kopen. Met de wielenset kun je de zware plantenbak eenvoudig en snel verrijden. Zo voorkom je rugklachten wanneer de houten plantenbak verplaatst moet worden. Een houten plantenbak is een werkelijke verfraaiing op de patio, terras of balkon.
Een groot formaat plantenbak kan gevuld worden met een grote struik of boom dus als boombak. De hoge houten plantenbakken zijn ook prima te gebruiken als een terrasafscheiding of zelfs als bescherming tegen de wind. Keuze genoeg dus bij Blokhut.com wanneer het om houten plantenbakken gaat. Heb jij vragen  over een van onze houten plantenbakken, twijfel dan niet én stel ze gerust aan onze tuinspecialisten. Je kunt je vragen over een plantenbak eenvoudig stellen via ons contactformulier. Wij zullen zo snel mogelijk je vragen over de houten plantenbak beantwoorden.

Bekijk nu ook onze andere populaire categorieën: Tuinmeubels | Houtopslag | Tuintafels