Plantenbakken

Neem gerust eens een kijkje in het assortiment van Blokhut.com, we hebben namelijk een mooie selectie met houten plantenbakken. Een houten plantenbak kan altijd goed van pas komen, want zo kun je op elke gewenste plek in de tuin wat meer kleur aanbrengen. Een houten plantenbak kan geschilderd worden in elke gewenste kleur én wordt zo een echte blikvanger in uw tuin. U kunt kiezen uit een groot aantal houten plantenbakken, wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie vierkante of rechthoekige plantenbak? Maar u kunt er ook voor kiezen om een hoge plantenbak aan te schaffen, deze kunt u dan gelijk tegen de tuintafel aanzetten voor extra sfeer. In het onderstaande overzicht kunt u onze selectie met houten plantenbakken vinden. Wilt u liever een plantenbak die voldoet aan uw gewenste afmetingen? Neem dan gerust contact met ons op voor een mooie maatwerk plantenbak.

Toont alle 10 resultaten

Toont alle 10 resultaten

De voordelen van een houten plantenbak

Een houten plantenbak heeft tal van voordelen, zo is de vormgeving van de plantenbak zeer strak en de bodem van de plantenbak is voorzien van afvoergaten. Dankzij deze gaten kan het overtollige water eenvoudig afgevoerd worden. De houten plantenbakken zijn ook leverbaar met wielen, dat zorgt ervoor dat u zo’n ware plantenbak met planten eenvoudig kunt verplaatsen of verrijden. Een plantenbak kan daadwerkelijk overal geplaatst worden in uw tuin. Tegen uw tuintafel, tussen de loungebanken of lekker dicht bij uw zwembad, het is allemaal mogelijk met een houten plantenbak. Verder kunt u een hoop tijd besparen door een houten plantenbak kant en klaar te kopen. Het lijkt vaak heel eenvoudig om zelf een plantenbak te maken van een aantal houten planken, maar dit neemt een hoop tijd in beslag. In de meeste gevallen is het dan veel gemakkelijker om snel een houten plantenbak online te bestellen. Tevens zijn alle houten plantenbakken gemaakt van topkwaliteit hout en goed te behandelen met verf of beits.

Bestel een houten plantenbak online!

Tegenwoordig is het zeer gemakkelijk om een houten plantenbak online te bestellen, dat kunt u eenvoudig en snel doen bij de webshop van Blokhut.com. U kunt er ook voor kiezen om er een wielenset bij te kopen, met de wielenset kunt u de zware plantenbak eenvoudig en snel verrijden. Zo krijgt u geen last van uw rug wanneer u de houten plantenbak wilt verplaatsen. Een houten plantenbak is een werkelijke verfraaiing op uw patio, terras of balkon. Wanneer u een groot formaat plantenbak besteld, dan kunt u deze zelfs gebruiken als boombak. De hoge houten plantenbakken zijn ook prima te gebruiken als een terrasafscheiding of zelfs als bescherming tegen de wind. Keuze genoeg dus bij Blokhut.com wanneer het om houten plantenbakken gaat. Als u vragen heeft over een van onze houten plantenbakken, twijfel dan niet én stel ze gerust aan onze tuinspecialisten. U kunt uw vraag over een plantenbak eenvoudig stellen via ons contactformulier. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden over de houten plantenbak.