Schaduwdoek

Schaduwdoek

Schaduwdoek online bestellen?

Zoekt u een schaduwdoek voor uw tuin of terras? Op Blokhut.com vindt u een divers aanbod aan kwalitatief hoogstaande schaduwdoeken die u beschermen tegen het zonlicht. In ons assortiment schaduwdoeken vindt u vaste doeken, waterproof doeken, verschuifbare doeken, Pergola's inclusief verschuifbaar doek, schaduw rolgordijnen en zelfs een vierkant schaduwdoek. Tevens bieden we vele vormen, maten en kleuren. Een waterproof schaduwdoek biedt niet alleen bescherming tegen de zon, maar houdt u ook droog bij een regenbui. Wilt u toch genieten van de warme zonnestralen? Kies dan voor een verschuifbaar harmonicaschaduwdoek. Zo heeft u de keus om in of uit de zon te zitten. Een schaduwdoek is ook een mooie aanvulling op uw houten of glazen tuinhuisje. Op die manier creëert u een extra schaduwrijke plek en hoeft u niet altijd binnen te zitten op de warmste momenten. 

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-60 of 95

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-60 of 95

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Schaduwdoeken online

Schaduwdoeken zijn er in vele vormen, maten en kleuren. Blokhut.comt biedt een ruim aanbod aan stijlvolle stevige schaduwdoeken. Op wat voor plek wilt u eigenlijk een schaduwdoek? Misschien wilt u een waterdicht schaduwdoek om overdekt te blijven zitten tijdens een kleine regenbui. Wilt u de optie hebben uit te zon te zitten of te liggen, dan is een verschuifbaar harmonica  schaduwdoek een hele mooie oplossing. Je plaatst deze tegen een bestaande muur of pergola. Heb je deze niet dan kun je zelf een pergola bouwen met behulp van de pergola kits die je op onze website vindt. Om het u gemakkelijk te maken leveren wij ook kant en klare pergola’s in verschillende maten. Kiest u bewust voor een vaste plek met schaduw dan kunt u kiezen uit schaduwdoeken in de vormen driehoek, driehoek 90 graden of vierkant  schaduwdoek. Indien u op zoek bent naar alleen schaduw is het leuke van dit doek dat u niet helemaal van de buitenwereld wordt afgesloten en wel de wolken en vogels ziet. Het doek is los geweven zodat er wel luchtdoorstroming plaatst vindt en het niet benauwd wordt onder het doek. Bent u wellicht op zoek naar een compleet overdekte plek uit de zon met toch genoeg lichtinval? Dan is een glazen of houten tuinhuis een praktische optie.

Waterdichte schaduwdoeken kopen?

Als u een waterdicht schaduwdoek koopt, is het van belang dat u deze schuin ophangt. Als u dit niet doet, kan er bij regenval een waterzak ontstaan doordat het doek dicht geweven is. Zo kan het doek bij te veel aan gewicht gaan scheuren. Al deze doeken geven een bijzondere uitstraling aan uw tuin of terras. Ook op schoolpleinen of bij kinderspeelplaatsen is het een uitkomst. Kiest u voor een vast schaduwdoek dan zijn er gedegen bevestigingsmaterialen beschikbaar. Het is belangrijk dat een zonnedoek correct wordt gemonteerd. In de downloads en filmpjes op deze site van Blokhut.com kunt u zien hoe u dit het beste kunt toepassen. Er zijn veel leuke combinaties te creëren met de schaduwdoeken, schaduwrolgordijnen en pergola’s. Misschien wilt u advies hoe u voor de slimste schaduw in de tuin We denken graag met je mee over de beste keuze. Neem gerust contact met ons op voor meer advies.