Schaduwdoek

Schaduwdoek

Schaduwdoeken

Schaduwdoek gezocht? Bescherm uw huid tegen het felle zonlicht, gebruik van daarvoor een slim schaduwdoek.
Wij leveren: vaste doeken, Waterproof doeken, Verschuifbare doeken, Pergola inclusief verschuifbaar doek en Schaduw rolgordijnen.
Alles is voor u al bedacht. Vele vormen, maten en kleuren. Welk schaduwdoek past bij jou?

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-60 of 192

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-60 of 192

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Schaduwdoeken online

Schaduwdoeken zijn er in vele vormen, maten en kleuren. Elvi Tuincomfort biedt u heel veel keuze hierin. Op wat voor plek wilt u eigenlijk een schaduwdoek?
Misschien wilt u een waterdicht schaduwdoek en kies je overdekt te blijven zitten tijdens een kleine regenbui. Lijkt het je handig om ervoor te kunnen kiezen of je in of uit de zon wilt zitten of liggen. In dat geval is een verschuifbaar doek Het Harmonica schaduwdoek een hele mooie oplossing. Je plaats deze tegen een bestaande muur of pergola.  Heb je deze niet dan kun je zelf een Pergola bouwen met behulp van de Pergola kits die je op onze website vindt. Om het je gemakkelijk te maken leveren wij ook kant en klare Pergola’s in verschillende maten. Je kiest hierbij jouw geliefde kleur harmonica schaduwdoek. Kies je bewust voor een vaste plek schaduw dan kun je kiezen uit de schaduwdoeken in de vormen driehoek, driehoek 90 graden, vierkant of een langwerpig schaduwdoek. Indien je op zoek bent naar alleen schaduw is het leuke van dit doek dat je niet helemaal van de buitenwereld wordt afgesloten en wel de wolken en vogels ziet. Het doek is los geweven zodat er wel luchtdoorstroming plaatst vindt en het niet benauwd gaat worden.

Waterdicht schaduwdoek

Ben jij een voorstander van een waterdicht doek, dan moet je deze wel schuin ophangen. Doe je dat niet dan kan er bij regenval een waterzak ontstaan doordat het doek dicht geweven is. Zo kan het doek bij te veel aan gewicht gaan scheuren. Al deze doeken geven een bijzondere uitstraling in je tuin of op je terras. Ook op schoolpleinen of bij kinderspeelplaatsen is het een uitkomst. Boven de zandbakken, we willen toch allemaal voorkomen dat we verbranden, want dat kan o zo pijnlijk zijn. Kies je voor een vast schaduwdoek dan zijn er gedegen bevestigingsmaterialen beschikbaar. Want het is wel belangrijk dat een zonnedoek correct wordt gemonteerd. In de downloads en filmpjes op deze Elvi Tuincomfort website kun je zien hoe je dit het beste kunt toepassen. Er zijn veel leuke combinaties te creëren met de schaduwdoeken, schaduwrolgordijnen en pergola’s. Misschien wil je advies hoe jij het beste de perfecte schaduw in je tuin kunt toepassen? Laat ons met je meedenken.