Schaduwdoek

Schaduwdoek

Schaduwdoeken

Schaduwdoek gezocht? Bescherm uw huid tegen het felle zonlicht, gebruik van daarvoor een slim schaduwdoek.
Wij leveren: vaste doeken, Waterproof doeken, Verschuifbare doeken, Pergola inclusief verschuifbaar doek en Schaduw rolgordijnen.
Alles is voor u al bedacht. Vele vormen, maten en kleuren. Welk schaduwdoek past bij jou?

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-60 of 191

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-60 of 191

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Schaduwdoeken online

Schaduwdoeken zijn er in vele vormen, maten en kleuren. Elvi Tuincomfort biedt een ruim aanbod aan stijlvolle stevige schaduwdoeken. Op wat voor plek wilt u eigenlijk een schaduwdoek? Misschien wilt u een waterdicht schaduwdoek om overdekt te blijven zitten tijdens een kleine regenbui. Wilt u de optie hebben uit te zon te zitten of te liggen, dan is een verschuifbaar harmonica  schaduwdoek een hele mooie oplossing. Je plaats deze tegen een bestaande muur of pergola. Heb je deze niet dan kun je zelf een pergola bouwen met behulp van de pergola kits die je op onze website vindt. Om het u gemakkelijk te maken leveren wij ook kant en klare pergola’s in verschillende maten. Kiest u bewust voor een vaste plek met schaduw dan kunt u kiezen uit schaduwdoeken in de vormen driehoek, driehoek 90 graden, vierkant of een langwerpig schaduwdoek. Indien u op zoek bent naar alleen schaduw is het leuke van dit doek dat u niet helemaal van de buitenwereld wordt afgesloten en wel de wolken en vogels ziet. Het doek is los geweven zodat er wel luchtdoorstroming plaatst vindt en het niet benauwd wordt onder het doek. Bent u wellicht op zoek naar een compleet overdekte plek uit de zon met toch genoeg lichtinval? Dan is een glazen of houten tuinhuis een praktische optie.

Waterdichte schaduwdoeken kopen?

Als u een waterdicht schaduwdoek koopt, is het van belang dat u deze schuin ophangt. Als u dit niet doet, kan er bij regenval een waterzak ontstaan doordat het doek dicht geweven is. Zo kan het doek bij te veel aan gewicht gaan scheuren. Al deze doeken geven een bijzondere uitstraling aan uw tuin of terras. Ook op schoolpleinen of bij kinderspeelplaatsen is het een uitkomst. Kiest u voor een vast schaduwdoek dan zijn er gedegen bevestigingsmaterialen beschikbaar. Het is belangrijk dat een zonnedoek correct wordt gemonteerd. In de downloads en filmpjes op deze Elvi Tuincomfort website kunt u zien hoe u dit het beste kunt toepassen. Er zijn veel leuke combinaties te creëren met de schaduwdoeken, schaduwrolgordijnen en pergola’s. Misschien wilt uadvies hoe u het beste de perfecte schaduw in de tuin kunt creeren? We denken graag met je mee over de beste keuze. Neem gerust contact op voor meer advies.