Container ombouw

Container ombouw

Container ombouw bestellen?

Bent u op zoek naar een container ombouw? Op Blokhut.com kunt u gemakkelijk en snel een container ombouw vinden die voldoet aan al uw wensen. We hebben een breed assortiment voor enkele kliko's, maar ook voor meerdere. Met een container ombouw hoeft u niet langer tegen de lelijke afvalcontainer aan te kijken. Een ombouw voor de afvalcontainers zorgt er bovendien voor dat ongedierte en vogels de afvalzakken nog moeilijker kunnen bereiken. U heeft de keuze uit een houten container ombouw of een ombouw van kunststof. Heeft u een container ombouw op maat nodig? Kijk dan eens op de pagina die speciaal over een maatwerk container ombouw gaat. We leveren namelijk ook houten container ombouwen op maat.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

30 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

30 artikel(en)

Container ombouw kopen

Een container ombouw is ideaal om vuilcontainers netjes uit het zicht te plaatsen. Je hebt de keuze uit een houten of een kunststof ombouw voor de afvalcontainer. Een container ombouw heeft een handig deksel dat je aan de deksel van de kliko kunt bevestigen. Zo hoef je de vuilnisbak niet steeds aan te raken. De container rol je eenvoudig uit de behuizing wanneer u de container aan de straat moet zetten. Een groot voordeel van een container ombouw is dat de klep vast blijft staan als u deze opent. Hierdoor heeft u beide handen vrij als u een (zware) afvalzak in de container wilt gooien. Bij blokhut.com zit u ook goed voor een vuilniszak berging, fietsenberging, tuinkist of tuinkast. Maar de vuilniszak bergingen dienen als een container om volle vuilniszakken tijdelijk in op te bergen. Opgeruimd staat wel zo netjes!

Container ombouw op maat

Blokhut.com heeft ombouwen voor tot wel vier containers naast elkaar. Er is altijd een passende ombouw leverbaar, of we maken er een op maat. Een container ombouw op maat is altijd van hout gemaakt. Een ombouw voor uw afvalcontainers is de ideale aanvulling op het tuinhuis en een tuinkast. Samen zorgen onze producten ervoor dat u nog meer van uw buitenomgeving kunt genieten. Op zoek naar een kliko ombouw voor 1 container2 containers3 containers of zelfs 4 containers? Ook hier kunnen we een passende ombouw voor leveren of op maat laten maken. Wist u dat een container ombouw ook een ideale oplossing is voor bij uw bedrijfspand? Laat lelijke afvalbakken het aangezicht van uw kantoor of winkelpand niet verpesten en kies een passende container ombouw van blokhut.com. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.