Kist voor tuinkussens

Ben je op zoek naar een kist of opbergbox voor jouw tuinkussens of wellicht voor andere spullen zoals tuingereedschap. Dan ben je bij Blokhut aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim aanbod aan kisten om uw tuinkussens in op te bergen.

Toont alle 13 resultaten

Toont alle 13 resultaten

De voordelen van een kist voor tuinkussens

Je tuinkussens kunnen uiteraard niet altijd buiten blijven liggen. Daarom is een kist om jouw tuinkussens in op te bergen ideaal. Deze staat vaak dicht bij je tuinstel en het is dus heel gemakkelijk om snel de tuinkussens erbij te pakken of eventueel snel op te bergen wanneer het begint te regenen. Daarnaast zijn de kisten spatwaterdicht, waardoor de kussens netjes droog blijven. Uiteraard kun je nog meer opbergen dan alleen tuinkussens, zo wordt er ook vaak juist tuingereedschap of speelgoed in de kisten opgeborgen.

De juiste maat tuinkist kiezen om de kussens in op te bergen

Je vindt bij Blokhut een ruim aanbod aan kisten om de tuinkussens in op te slaan. Uiteraard heb je grote en kleine sets tuinkussens, daarom heb je ook de keuze uit diverse afmetingen aan tuinkisten. Zo zijn er compacte kisten die je makkelijk kwijt kan in de hoek onder een veranda bijvoorbeeld. Maar we hebben ook langere tuinkisten, waar je niet alleen je tuinkussensets in kwijt kunt, maar eventueel ook nog meer spullen. Ook hebben we verschillende kisten waar je eventueel gasflessen in kunt op slaan.

Tuinkussen kisten kopen bij Blokhut.com

Heb je je al oog al laten vallen op een tuinkist om de tuinkussens in op te bergen? Bij Blokhut geniet je vaak van levering zonder verzendkosten. Wij leveren namelijk in heel Nederland en België (afhankelijk per product ook op de Waddeneilanden). Mocht je nog vragen hebben over de levering, montage of wellicht andere vragen. Neem eenvoudig contact met ons op en wij helpen je graag verder!