Tuinkast

Een tuinkast is dé oplossing voor alle rondslingerende tuinspullen. In onze ruime en waterbestendige tuinkasten is er genoeg ruimte voor kussens, gereedschappen, speelgoed en tuinbenodigdheden.

Toont alle 44 resultaten

Toont alle 44 resultaten

Alle spullen staan veilig en uit het zicht opgeborgen voor een opgeruimde uitstraling van jouw tuin. Wij bieden een ruim assortiment met houten tuinkasten in diverse maten en uitvoeringen. Een tuinkast is niet alleen geschikt voor de tuin, maar ook ideaal voor op het terras, op het balkon, op de camping of bij de volkstuin.

Tuinkasten op maat

Een tuinkast is een handig opbergsysteem voor in de tuin, op je balkon of op het terras. Blokhut.com heeft houten en metalen tuinkasten in verschillende modellen. Welk model het meest geschikt is, is afhankelijk van hetgeen dat je erin wilt opbergen. Een laag model tuinkast ontneemt minder zicht op de tuin dan een hoog model, maar biedt minder bergruimte. Tuingereedschap met lange stelen passen perfect in een hoog model tuinkast. Een hoog model wordt ook vaak gebruikt om een afscheiding mee te maken in plaats van een tuinschutting. Houten tuinkasten zijn gemaakt van geïmpregneerd hout. Weersinvloeden zorgen ervoor dat het hout grijzig wordt. Dit kun je voorkomen door de tuinkast met een transparante of dekkende beits te schilderen. Wist je trouwens dat een tuinkast een perfecte aanvulling is op een comfortabele blokhut? Of wellicht dat je interesse hebt in een mooie fietsenbergingtuinkist of container ombouw? Deze kunnen perfect aansluiten op een tuinkast in jouw tuin.

Divers aanbod aan tuinkasten

De meeste houten tuinkasten van Blokhut.com worden in voor gemonteerde wanddelen geleverd. Je kunt er ook voor kiezen om de tuinkast door onze montagedienst te laten monteren, maar het is niet echt moeilijk om de tuinkast zelf in elkaar te zetten. Er zijn verschillende maten houten tuinkasten verkrijgbaar.  Naast houten varianten hebben we ook tuinkasten van metaal in diverse vormen en kleuren. Blokhut.com is dé specialist op het gebied van tuinkasten.

Bergingen van hout

Een tuinkast van hout of een mooie tuinkist is ideaal om extra opbergruimte te creëren in jouw tuin. Speelgoed, tuinkussens, tuinmeubelen, tuingereedschap en andere tuinbenodigdheden kunnen hier gemakkelijk en snel veilig in opgeborgen worden. Een tuinkast van hout neemt weinig ruimte in beslag en het is mogelijk dat we het formaat van de houten tuinkast aanpassen naar jouw wensen. Op deze manier is er altijd wel een mooie houten tuinkast die precies in uw tuin past. Blokhut.com heeft een ruime selectie met houten multifunctionele bergingen, maar een houten tuinkast is ideaal om veilig en verantwoord de spullen in op te bergen. Je kunt kiezen uit hoge en lage tuinkasten, vanzelfsprekend is een hoge tuinkast ideaal om meubilair of tuingereedschap met een lange steel in op te bergen. Een lage tuinkast is prima in te zetten voor potgrond, potten en het wat kleinere tuingereedschap.

 

Bekijk al onze tuinkasten:

Hoge tuinkasten | Houten tuinkasten | Lage tuinkasten | Tuinkasten op maat

 

Of bekijk een van onze andere categorieën:

Fietsenbergingen | Houtopslag | Kliko ombouwen | Motorbergingen | Overkappingen | Plantenbakken | Tuinhuizen | Tuinkassen | Tuinkisten